گوگل تمام ابزارهای هوش مصنوعی‌اش را در Gemini Enterprise جمع کرد کشف شواهد جدیدی از وجود اقیانوس باستانی در مریخ چین تبدیل به بزرگ‌ترین تولیدکننده ربات‌های صنعتی جهان شد نمایش شگفت‌انگیز سه دنباله‌دار زمردین در آسمان شب پاییز ۱۴۰۴ + تاریخ و بهترین مکان رصد در ایران قطع دسترسی به اینستاگرام، فیس‌بوک و تیک‌تاک در افغانستان | فیلترینگ گسترده اینترنت توسط طالبان سقف قانونی سود موبایل‌فروشان از فروش گوشی چقدر است؟ برندگان نوبل شیمی ۲۰۲۵ اعلام شدند: مبدعان روش‌های نوآورانه‌ در طراحی و سنتز کاتالیزورهای فعال و پایدار ارزان‌ترین نسخه تسلا مدل Y رونمایی شد | تغییرات جدید برای جذب مشتریان اقتصادی دلایل اصلی خرابی زودهنگام مودم چیست؟ دومین درخشش پیاپی گوگل در نوبل فیزیک | تقدیر از پیشگامان محاسبات کوانتومی سامانه اعتراض آنلاین به جریمه‌های رانندگی راه‌اندازی شد احتمال بروز اختلال موقت در بخشی از شبکه ارتباطی خراسان رضوی در بامداد پنجشنبه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) تقدیر اینستاگرام از برترین و نوآورترین محتواسازان با Rings Award ایلان ماسک: سال آینده یک بازی تولیدشده با هوش مصنوعی منتشر خواهیم کرد گوگل برای هک هوش مصنوعی جمینی جایزه ۲۰ هزار دلاری تعیین کرد آیا کابل شارژ هم از جعبه گوشی‌ها حذف خواهد شد؟ برندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۵ اعلام شدند: کاشفان تونل‌زنی کوانتومی ماکروسکوپی و کوانتیزاسیون انرژی ChatGPT به ۸۰۰ میلیون کاربر هفتگی رسید | رشد بی‌سابقه در کمتر از دو سال گوگل: با محدودکردن نصب برنامه‌های اندروید از منابع غیررسمی به امنیت کاربران کمک می‌کنیم آیا قطع ارتباط با ماهواره‌های هدهد و کوثر به دلیل خرابکاری بوده است؟ برندگان جایزه نوبل پزشکی ۲۰۲۵ معرفی شدند: کاشفان سلول‌های تنظیم‌کننده سیستم ایمنی بدن
سرخط خبرها

پخش زنده و آپلود ویدیو در تیک تاک برای کاربران روس به حالت تعلیق درآمد

  • کد خبر: ۱۰۱۴۶۰
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۸
پخش زنده و آپلود ویدیو در تیک تاک برای کاربران روس به حالت تعلیق درآمد
تیک تاک به‌صورت موقت دسترسی کاربران روسیه را محدود می‌کند و امکان آپلود ویدیو یا برگزاری پخش زنده را از آن‌ها می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز - تیک تاک به‌صورت موقت دسترسی کاربران روسیه را محدود می‌کند و امکان آپلود ویدیو یا برگزاری پخش زنده را از آن‌ها می‌گیرد. این تصمیم در واکنش به تصویب قانونی اتخاذ شده که در صورت نشر گزارش‌های نادرست درباره دولت و ارتش روسیه، می‌تواند تا ۱۵ سال حبس را برای کاربران به دنبال داشته باشد.

تیک تاک در بیانیه‌ای با تاکید بر این که ایمنی کاربران مهم‌ترین اولویت این شرکت است، گفت: «راهی نداریم جز این که تا زمان بررسی پیچیدگی‌های امنیتی این قانون، قابلیت برگزاری پخش زنده و آپلود ویدیو را در روسیه به حالت تعلیق درآوریم.» کاربران روس حالا صرفا می‌توانند به یکدیگر و به کاربران سایر کشور‌ها پیام بدهند.

تیک تاک در ادامه افزود: «به ارزیابی شرایط در حال تغییر در روسیه ادامه می‌دهیم تا مشخص شود که چه زمانی می‌توانیم ضمن حفظ امنیت کاربران، سرویس‌دهی را به طور کامل در این کشور از سر بگیریم.» این خبر به فاصله کوتاهی پس از آن اعلام می‌شود که تیک تاک گفته بود می‌خواهد برچسب‌گذاری روی ویدیو‌های برخی از حساب‌های وابسته به دولت روسیه را آغاز کند.

تیک تاک روز جمعه اعلام کرد که از سال گذشته میلادی در حال کار روی قابلیت برچسب‌گذاری بوده، اما با توجه به وضعیتی که پس از حمله روسیه به اوکراین پیش آمده، تصمیم گرفته که این قابلیت را حالا راه‌اندازی کند. کاربران این شبکه اجتماعی احتمالا از چند روز دیگر می‌توانند شاهد ثبت این برچسب‌ها روی محتوا‌ها باشند. تیک تاک اعلام کرده که این برچسب‌ها حداقل روی پست برخی از خبرگزاری‌های روسی اضافه خواهد شد.

مجلس روسیه هفته گذشته قانون جدیدی را تصویب کرد که افراد را به خاطر نشر اطلاعات غلط به حداکثر ۱۵ سال زندان محکوم می‌کند. این کشور در شرایطی که به تهاجم علیه اوکراین ادامه می‌دهد، در واکنش به تحریم‌ها اقدامات زیادی در فضای مجازی انجام داده است. برای مثال فیسبوک و توییتر در این کشور فیلتر شده و دسترسی به سایت‌های خبری BBC هم ممکن نیست.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->