گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

رئیسی: پیام شهیدان به مسئولان بازکردن گره‌های زندگی مردم است

  • کد خبر: ۱۰۲۱۵۳
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۰
  • ۱
رئیسی: پیام شهیدان به مسئولان بازکردن گره‌های زندگی مردم است
رئیس جمهور دیروز در مسجد سلمان فارسی نهاد ریاست جمهوری با جمعی از جانبازان و ایثارگران دفاع مقدس و خانواده‌های صبور آنان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید ابراهیم رئیسی در این دیدار، شهدا را بزرگ‌ترین سرمایه‌های کشور و پشتوانه نظام جمهوری اسلامی توصیف و تصریح کرد: شهدا از نخستین کسانی بودند که مسیر ترسیم شده از سوی امام راحل برای جمهوری اسلامی را پیمودند و خون آنان همواره چراغ راه ما برای پیمودن این مسیر نورانی است.

پیام شهدا، سرلوحه دولت

رئیس جمهور در تبیین پیام امروز شهدا به مسئولان و مدیران افزود: پیام شهدا به خدمتگزاران کشور، خدمت خالصانه و باز کردن گره‌های زندگی مردم با اتکال به خدا و تکیه به داشته‌ها و توانمندی‌های کشور است و این توصیه اکنون سرلوحه دولت سیزدهم است. رئیسی افزود: وجه مشترک وصیت نامه همه شهدا تأکید به تبعیت از، ولی فقیه در مسیر دفاع از دین و انقلاب اسلامی است و امروز همچنان پیام شهدا در فضا طنین افکن است و گوش شنوا می‌خواهد.

وی با بیان اینکه شهدای ما ادامه دهندگان راه نورانی شهدای عاشورا هستند، گفت: عاشورا زنده ماند، چون انسان ساز و تحول آفرین است و گذر زمان یا عوامل دیگر نمی‌توانند یاد عاشورا را از اذهان پاک کنند. از همین رو یاد و راه شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نیز هیچ گاه فراموش نخواهد شد.

رئیس جمهور افزود: پیام شهدا همواره در جهان طنین افکن است و اگر کسی گوش شنوا داشته باشد، پیام شهدا را می‌شنود که پیام آن ها، پیام بندگی خدا، دفاع از حریم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، ایستادگی در مقابل دشمنان دین و انقلاب، خدمتگزاری خالصانه به مردم، زدودن همه زشتی‌ها و مفاسد از جامعه اسلامی، گسترش خیر و مهربانی و عطوفت با مردم است.

خانواده‌های شهدا از ستون‌های قدرت نظام هستند

رئیس دولت سیزدهم با اشاره به اینکه امروز آرمان‌های انقلاب و نظام جمهوری اسلامی بیش از هر زمانی در جهان می‌درخشد، بیان کرد: امروز همه شاهد هستند که جمهوری اسلامی با عظمت و مستقل به مسیر خود ادامه می‌دهد و یکی از ستون‌های قدرت نظام جمهوری اسلامی همین خانواده‌های شهدا هستند که دلداده انقلاب بوده، هستند و خواهند بود.

رئیسی در ادامه سخنانش با بیان اینکه دشمنان و کسانی که خون بهترین جوانان این سرزمین را بر زمین ریختند، نتوانستند به اهدافشان برسند، افزود: هرکس امروز به عزت نظام اسلامی بنگرد و ذلت صدامیان و دشمنان انقلاب اسلامی را ببیند، به روشنی درخواهد یافت که بدخواهان این انقلاب و نظام نتوانسته اند به اهدافشان برسند. در حاشیه این مراسم، سردار اسماعیل قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه، با آیت ا... رئیسی دیدار و گفتگو کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ع
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۵ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۳
0
0
قانون کسانی که شیمیایی شدند و بعلت شیمیایی از دنیا رفتندچرا بنیاد شهید این عزیزان که چند سال با درد می‌کشیدند را شهید حساب نمیکند و خانواده این عزیزان جز خانواده شهید حساب نمیشوند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->