لزوم تداوم ارتباط معتکفین با مسجد آغاز اعزام دانشجویان به سفر عمره از ۲۵ آبان‌ماه | اعزام بدون قرعه‌کشی زوج‌های دانشجو در خراسان رضوی تأکید قرائتی بر اجرای سند بنیادین آموزش و پرورش بیش از ۳۰ درصد جمعیت جهان تا سال ۲۰۶۰ مسلمان خواهند شد برکت دعای امام؛ داستان حماد بن عیسی قفل غفلت را بشکنیم | در هیاهوی زندگی، از یاد امام زمانمان غافل نشویم شهادت پاسدار تیپ ۱۲ قائم (عج) سمنان حین ماموریت رزمی + عکس (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تجربه زیارت اختصاصی کودکان در حرم مطهر رضوی برای نخستین‌بار انتخاب ۱۰ هزار مسجد شاخص در طرح «محراب» تقدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از نیروهای خدوم انتظامی فرنی‌پزان در شربت‌خانه حضرتی | نگاهی مستند و متفاوت به یکی از نهادهای فراموش‌شده پذیرایی در حرم‌مطهر تدوین خاطرات شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بانگ خوش، مروج اخلاق جنگ با استکبار را ادامه می‌دهیم به سویت پر کشیدم با دلی از قبل‌ شیدا‌تر نسبتِ فرهنگی و تمدنی ما و امام رضا(ع) حکم شرعی خرید اضافی وسایل زندگی چیست؟ «اوس حبیب» جنس نور و نظم را می‌شناخت | یادی از مرمتگر گنبد و آینه‌کاری‌های حرم مطهر رضوی سفری برای دل دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده شهید فراجا
سرخط خبرها

معرفی کتاب «سرو زپاافتاده» نوشته سیدحسن شکری

  • کد خبر: ۱۰۲۳۰۰
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۹
معرفی کتاب «سرو زپاافتاده» نوشته سیدحسن شکری
کتاب «سرو زپاافتاده» سرگذشت نامه استاد لجستیک، سردار شهید محمد عبادیان، به قلم سیدحسن شکری را انتشارات «روایت باران» هم زمان با روز جوان در روز ولادت حضرت علی اکبر (ع) روانه بازار نشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز - کتاب «سرو زپاافتاده» سرگذشت نامه استاد لجستیک، سردار شهید محمد عبادیان، به قلم سیدحسن شکری را انتشارات «روایت باران» هم زمان با روز جوان در روز ولادت حضرت علی اکبر (ع) روانه بازار نشر کرد. این کتاب حاصل بهره وری از منابع شنیداری و دیداری زیادی است که از مصاحبه با بیش از ۷۰ نفر از دوستان، هم رزمان و خانواده شهید و استفاده از آرشیو مؤسسه حفظ آثار سپاه و انتشارات روایت فتح و ستاد کنگره شهدا به دست آمده است.

استناد قوی، استفاده از دست نوشته‌های شهید، بررسی و تطبیق حوادث جنگ به کمک مشاوران و متخصصان این حوزه، نمایه و جمع آوری عکس و مدارک فراوان و امکان مشاهده آن‌ها از طریق فناوری Qr کد از دیگر قوت‌های این کتاب است. روایت تک تک راویان کتاب به صورت نقل قول در لابه لای کلام دانای کل، مطالب را ملموس‌تر کرده و بر صمیمیت و جذابیتش برای مطالعه افزوده است. جلد خوب و صفحه آرایی بسیار مناسب، مخاطب را در مطالعه هرچه سریع‌تر کتاب ترغیب می‌کند.

در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «قبل از عملیات خیبر، بچه‌های تدارکات داشتند در دوکوهه آجیل‌های اهدایی مردم را بسته بندی می‌کردند. عبدالخالقی مقداری آجیل ریخت توی یک ظرف و آورد به بقیه تعارف کرد. عبادیان با این حرکت، رو به همه گفت: «آقای عبدالخالقی و بچه‌هایی که اینجا هستید، اینو بدونید کسی که می‌خواد توی تدارکات خدمت کنه، باید اولین نفر باشه توی عملیات منطقه و آخرین نفری باشه که از منطقه خارج می‌شه. حتی موقع خوردن غذا هم، باید اول غذا رو بیاره، ولی خودش آخرین نفر، بشینه سر سفره. یادتون باشه قبل از اینکه رزمنده‌ها از اینا بخورن، من حتی یه دونه تخمه هم نمی‌ذارم توی دهنم...»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->