آغاز دوباره پرواز‌ها از مشهد به نجف و بغداد از فردا (یکشنبه ۸ تیر ۱۴۰۴) دریای خزر مواج می‌شود (۷ تیر ۱۴۰۴) بازگشایی آسمان مرکز و نیمه غربی کشور برای پرواز‌های عبوری بین المللی (۷ تیر ۱۴۰۴) کشف ۱۴ میلیارد ریال اقلام آرایشی و بهداشتی غیرقابل مصرف در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) آماده‌باش ۸ هزار نیروی شرکتی بخش درمان و شعب تأمین‌اجتماعی در ایام جنگ ۱۲روزه آیا مصرف زرده تخم مرغ در کهنسالی مضر است؟ دیابت نوع یک در بزرگسالان، خطر خاموش برای قلب و طول عمر شینا انصاری: برای توسعه و پیشرفت بیشتر کشور، مقتدرانه پای کار خواهیم ماند استخدام بیش از ۸۰۰ معلم در استان مازندران تأکید دادستان کل کشور بر خروج اتباع غیرمجاز از ایران تصادفات جاده‌ای در خراسان رضوی ۲ فوتی و ۶ مصدوم برجای گذاشت (۷ تیر ۱۴۰۴) آیا حقوق بازنشستگان نیرو‌های مسلح کامل پرداخت شد؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی وزش باد شدید در خراسان رضوی و برخی استان‌ها (۷ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند
سرخط خبرها

نتایج یک نظرسنجی جالب | مردم برای سال ۱۴۰۱ چه آرزوهایی دارند؟

  • کد خبر: ۱۰۲۶۹۸
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۷
  • ۱
نتایج یک نظرسنجی جالب | مردم برای سال ۱۴۰۱ چه آرزوهایی دارند؟
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)،در آستانه سال جدید نظر سنجی درخصوص مهم‌ترین آرزوی مردم در سال ۱۴۰۱ انجام داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا)، در آستانه سال جدید و شروع سفرهای نوروزی، نظرسنجی را درخصوص واکسیناسیون کرونا،‌ اعمال محدویت برای سفرهای نوروزی و مهم‌ترین آرزوی مردم در سال ۱۴۰۱ انجام داد.

این نظرسنجی به شیوه مصاحبه تلفنی از افراد بالای ۱۸ سال کل کشور با تعداد نمونه ۲۰۸۴ نفر انجام شد؛ ۵۰.۶ درصد پاسخگویان این نظرسنجی مرد و ۴۹.۴ درصد زن بودند و ۷۴.۱ درصد ساکن در نقاط شهری و ۲۵.۹ درصد در روستاها سکونت داشتند.

یافته‌های این نظرسنجی نشان می‌دهد، داشتن سلامتی مهم‌ترین آرزوی مردم برای سال ۱۴۰۱ بوده است که ۲۳.۲ درصد مردم به آن اشاره کرده‌اند؛ همچنین بهتر شدن اوضاع کشور از لحاظ وضعیت اقتصادی برای ۱۶.۷ درصد و از بین‌ رفتن کرونا مهمترین آرزوی ۱۱.۹ درصد از مردم برای سال آینده بوده است.

در خصوص بحث تزریق واکسن کرونا، براساس داده‌های حاصل از نظرسنجی، ۹۱.۳ درصد مردم دوز اول، ۸۵.۵ درصد دوز دوم و ۴۷.۲ درصد دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند. ۸.۷ درصد نیز گفته‌اند تمایلی به دریافت واکسن ندارند. ۷۰.۷ درصد از کل کسانی که تاکنون دو دوز واکسن را تزریق کرده‌اند و هنوز دوز سوم را نزده‌اند، اعلام کرده‌اند که دوز سوم را دریافت خواهند زد، اما ۲۱.۶ درصد تمایلی به تزریق دوز سوم ندارند.

براساس نتایج به دست آمده از این نظرسنجی، ۳۴.۹ درصد از پاسخگویان کاملاً با عدم ارائه خدمات اجتماعی به کسانی که واکسن نزده‌اند، موافق‌ هستند و ۲۰ درصد به میزان زیاد و ۱۸.۱ درصد به میزان کم و ۴.۳ درصد تا حدودی با عدم ارائه خدمات اجتماعی به کسانی که واکسن نزده‌اند، موافقت کرده‌اند؛ همچنین ۱۹.۶ درصد اصلاً با این تصمیم موافق نیستند و ۳.۱ درصد به این سؤال پاسخ نداده‌اند. طبق نتایج نظرسنجی، ۵۱.۵ درصد از پاسخگویان با اعمال محدودیت برای سفرهای نوروزی موافق و ۴۴.۱ درصد با آن مخالفند.

(باتوجه به شرایط واکسیناسیون) ۴۰.۴ درصد از پاسخگویان با بازگشایی مدارس، ۴۷.۳ درصد با بازگشایی دانشگاه‌ها، ۳۳.۹ درصد با بازگشایی سالن‌های سینما، تئاتر و کنسرت، ۴۳.۵ درصد با بازگشایی اماکن مذهبی و زیارتگاه‌ها و ۴۵.۶ درصد با بازگشایی کافه‌ها و رستوران‌ها موافق یا کاملاً موافقند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
یک نفر
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۹
0
0
مدرسه ها بسته بشه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->