استقبال قطر و کویت از مذاکرات ایران و آمریکا استقبال عربستان از مذاکرات ایران و آمریکا سقوط جنگنده اف ۱۶ در اوکراین و مرگ خلبان کاخ سفید: گفت‌وگوها با ایران بسیار مثبت و سازنده بود دختر وزیر کابینه نتانیاهو والدینش را به تعرض جنسی متهم کرد سخنگوی وزارت خارجه: عمان همچنان میانجی خواهد بود عراقچی: گفت‌و‌گو‌ها در فضای احترام متقابل انجام شد ویتکاف: گفت‌و‌گو بسیار مثبتی با ایران داشتیم هزینه یک شب مذاکره ایران و آمریکا در عمان چقدر می‌شود؟ اولیانوف به مذاکره ایران و آمریکا واکنش نشان داد فیلم| عراقچی دیدار مستقیم با ویتکاف پس از پایان مذاکرات را تایید کرد چین خرید نفت از آمریکا را متوقف می‌‎کند | اعلام آمادگی روسیه برای فروش نفت به چین ایران و آمریکا در دور دوم مذاکرات درباره چه موضوعاتی گفت‌وگو می‌کنند؟ + فیلم زمان دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد روایت وزیر خارجه عمان از فضای مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی و ویتکاف در حضور وزیر خارجه عمان گفت‌و‌گو کردند ایران و آمریکا با ادامه گفت‌و‌گو‌ها در هفته آینده موافقت کردند (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان به پایان رسید (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) حمله نیرو‌های واکنش سریع به یک اردوگاه در سودان ۱۰۰ کشته برجای گذاشت (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو | جزئیات شروع مذاکرات ایران و آمریکا از زبان سخنگوی وزارت امور خارجه اینفوگرافی | استیو ویتکاف، مذاکره‌کننده ارشد آمریکایی، کیست؟ اسلامی: با غنی‌سازی اورانیوم توانستیم رآکتورها را راه‌اندازی کنیم سخنگوی دولت: ایران قالب مذاکره را خودش انتخاب کرده است افزایش آمار شهدای غزه | ۲۱ فلسطینی دیگر شهید شدند (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) خطیب‌زاده و بارزانی در مورد همکاری‌های ایران و اقلیم کردستان عراق رایزنی کردند مشهدی‌ها سال گذشته ۱۰ میلیون بار جریمه شده‌اند | ثبت ۴۰۴ میلیون تردد در جاده‌های خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ امیر صباحی فرد: برای مقابله با تهدیدات احتمالی افزایش توان موشکی را در نظر گرفته‌ایم اقدامات شبانه روزی دادسرا‌های عمومی و انقلاب خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴
سرخط خبرها

بایدن به دنبال شکست جمهوری خواهان

  • کد خبر: ۱۰۳۳۱۸
  • ۱۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۹
بایدن به دنبال شکست جمهوری خواهان
طبق یک نظرسنجی، ترامپ انتخاب اول جمهوری‌خواهان است و اگر انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا همین امروز برگزار شود، او بایدن را شکست می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج یک نظرسنجی جدید نشان داده که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا، «جو بایدن» رئیس‌جمهور کنونی را در یک انتخابات فرضی ۲۰۲۴ شکست خواهد داد.

نتایج نظرسنجی «هاروارد کپس – هریس» که بین ۲۳ تا ۲۴ مارس (سوم و چهارم فروردین) انجام شد و وبگاه خبری هیل آمریکا آن را در روز دوشنبه منتشر کرد، نشان داد که اگر انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا اکنون برگزار می‌شد، ترامپ از حمایت ۴۷ درصد آمریکایی‌ها برخوردار می‌شد، در حالی که بایدن مورد اعتماد ۴۱ درصد قرار می‌گرفت.

«کامالا هریس» معاون بایدن هم ظاهراً حتی بدتر از وی در برابر ترامپ در یک انتخابات فرضی عمل می‌کرد و تنها ۳۸ درصد از ۱۹۹۰ شرکت‌کننده در این نظرسنجی به او در مقابل ۴۹ درصد ترامپ، رای دادند.

این نتایج در حالی است که محبوبیت بایدن بعد از خیزشی موقت، بار دیگر در حال کاهش است. بر اساس نظرسنجی اخیر «ان‌بی‌سی نیوز»، در بحبوحه بحران جاری در اوکراین و بزرگترین جهش تورم آمریکا در ۴۰ سال اخیر، محبوبیت رئیس‌جمهور این کشور به ۴۰ درصد کاهش یافته است.

اگرچه ترامپ هنوز به طور رسمی اعلام نکرده که آیا در انتخابات ریاست‌جمهوری آتی آمریکا شرکت خواهد کرد یا خیر، نظرسنجی جدید خبر‌های خوب بیشتری را برای او به ارمغان می‌آورد. او همچنان کاندیدای شماره یک جمهوری‌خواهان است و ۵۹ درصد از او حمایت خواهند کرد.

ترامپ که بین سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ یک دوره ریاست‌جمهوری آمریکا را برعهده داشت، بار‌ها مدعی شده که انتخابات ۲۰۲۰ از او دزدیده شد؛ با این حال، شکایت‌های متعددی که توسط کارزار انتخاباتی او تنظیم شد، نتوانست نتیجه را تغییر دهد. پس از حمله ششم ژانویه ۲۰۲۱ طرفداران ترامپ به کنگره آمریکا، وی به دلیل نقش خود در تحریک شورش یا «کودتا» آنطور که بایدن آن را می‌نامد، از توئیتر، فیس‌بوک و تمامی پلتفرم‌های اصلی رسانه‌های اجتماعی منع شد.

وی اخیراً طی یک سخنرانی، حملات لفظی خود علیه جو بایدن را تکرار کرد. ترامپ حین سخنرانی برای هوادارانش در ایالت جورجیا گفت: اگر پنج نفر از بدترین روسای‌جمهور آمریکا را کنار هم بگذارید نمی‌توانند کاری کنند که شبیه خسارتی باشد که بایدن در پانزده ماه به آمریکا وارد کرده است.

ترامپ افزود: او توانست در کمی بیش از یک سال رؤیای آمریکایی را نابود کند. اما امید خود را از دست ندهید، زیرا آمریکا با رهبری درست، می‌تواند قوی‌تر و بزرگ‌تر از هر زمان به عرصه برگردد.

دونالد ترامپ با تکرار انتقاداتش از نحوه خروج آمریکا از افغانستان و تورم سرسام‌آور «بی‌سابقه در چهل سال گذشته آمریکا» گفت: جنایتکاران تشنه به خون، در حال به گند کشیدن شهر‌های تحت مدیریت دموکرات‌ها هستند. آمار مرگ کرونا از سال قبل هم بیشتر شده است. چه کسی این را باور می‌کند؟

رئیس‌جمهور جنجالی سابق آمریکا در ادامه بایدن را «خوابالوی حرامزاده» خطاب کرد و گفت: زمانی که فکر می‌کردیم دیگر بدتر از این نمی‌شود، جو بایدن به طور تمام و کمال در بازدارندگی در برابر حمله بی‌شرمانه روسیه به اوکراین شکست خورد.

منبع:فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->