پزشکیان: برای تسهیل شرایط فرزندآوری منتظر تصویب یا اصلاح قانون نیستیم عراقچی: در دهه‌های اخیر، ایران با تروریسم و تحریم‌های غیرقانونی رو‌برو بوده است نمایندگان رهبر انقلاب در مراسم تشییع پیکر شهید سیدهاشم صفی‌الدین حضور یافتند عراقچی: تهدید امروز جهان بیش از ۱۲ هزار کلاهک هسته‌ای است پزشکیان بر طرح جمع‌آوری فاضلاب شهر‌های ساحلی تاکید کرد رژیم صهیونیستی برای آزاد کردن گروه هفتم اسرای فلسطینی شرط گذاشت (۶ اسفند ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌ها عامل توسعه شهری است | سازمان همیاری حلقه اتصال دولت و شهرداری‌هاست دعوت به تظاهرات ضدصهیونیستی در سوریه در واکنش به اظهارات نتانیاهو مشخصات و قابلیت‌های جنگنده یاک ۱۳۰ + فیلم و عکس تنش بین زلنسکی و ترامپ بر سر ذخایر معدنی بالاگرفت همکاری‌های امنیتی، محور مذاکرات رهبران سومالی و لیبی کره شمالی: هیچ‌گاه برای لغو تحریم‌ها التماس نخواهیم کرد هیئت بلندپایه طالبان عازم ایران شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سرباز‌های دارای مهارت تخصصی، از یک ماه کسری‌خدمت تا بخشش اضافه‌خدمت دریافت می‌کنند ابراز نگرانی شدید سازمان ملل درباره افزایش حملات در کرانه باختری (۶ اسفند ۱۴۰۳) بررسی بخش دوم بودجه سال ۱۴۰۴ در مجلس در دو نوبت صبح و عصر از فردا (۷ اسفند ۱۴۰۳) دیدارهای دیپلماتیک عراقچی در ژنو (۶ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو | شهید سید هاشم صفی‌الدین: کلید هر موفقیتی در مقاومت لبنان به دست رهبر انقلاب اسلامی است رئیس نمایندگی لهستان در تهران به وزارت خارجه ایران احضار شد نتایج یک نظرسنجی جدید فاش کرد: نارضایتی آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ یک مجری رادیو، معاون اف‌بی‌آی در دولت ترامپ شد لغو تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه جزئیات سفر لاوروف به تهران اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) انفجار در کنسولگری روسیه در شهر مارسی فرانسه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز مراسم رسمی تدفین شهید سید هاشم صفی‌الدین (۶ اسفند ۱۴۰۳) «جنگنده یاک ۱۳۰» در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش به پرواز درآمد تأکید رئیس‌جمهور تاجیکستان بر استفاده از هوش مصنوعی در نیروهای مسلح شانزدهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه و بلاروس + جزئیات
سرخط خبرها

بایدن به دنبال شکست جمهوری خواهان

  • کد خبر: ۱۰۳۳۱۸
  • ۱۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۹
بایدن به دنبال شکست جمهوری خواهان
طبق یک نظرسنجی، ترامپ انتخاب اول جمهوری‌خواهان است و اگر انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا همین امروز برگزار شود، او بایدن را شکست می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج یک نظرسنجی جدید نشان داده که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا، «جو بایدن» رئیس‌جمهور کنونی را در یک انتخابات فرضی ۲۰۲۴ شکست خواهد داد.

نتایج نظرسنجی «هاروارد کپس – هریس» که بین ۲۳ تا ۲۴ مارس (سوم و چهارم فروردین) انجام شد و وبگاه خبری هیل آمریکا آن را در روز دوشنبه منتشر کرد، نشان داد که اگر انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا اکنون برگزار می‌شد، ترامپ از حمایت ۴۷ درصد آمریکایی‌ها برخوردار می‌شد، در حالی که بایدن مورد اعتماد ۴۱ درصد قرار می‌گرفت.

«کامالا هریس» معاون بایدن هم ظاهراً حتی بدتر از وی در برابر ترامپ در یک انتخابات فرضی عمل می‌کرد و تنها ۳۸ درصد از ۱۹۹۰ شرکت‌کننده در این نظرسنجی به او در مقابل ۴۹ درصد ترامپ، رای دادند.

این نتایج در حالی است که محبوبیت بایدن بعد از خیزشی موقت، بار دیگر در حال کاهش است. بر اساس نظرسنجی اخیر «ان‌بی‌سی نیوز»، در بحبوحه بحران جاری در اوکراین و بزرگترین جهش تورم آمریکا در ۴۰ سال اخیر، محبوبیت رئیس‌جمهور این کشور به ۴۰ درصد کاهش یافته است.

اگرچه ترامپ هنوز به طور رسمی اعلام نکرده که آیا در انتخابات ریاست‌جمهوری آتی آمریکا شرکت خواهد کرد یا خیر، نظرسنجی جدید خبر‌های خوب بیشتری را برای او به ارمغان می‌آورد. او همچنان کاندیدای شماره یک جمهوری‌خواهان است و ۵۹ درصد از او حمایت خواهند کرد.

ترامپ که بین سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ یک دوره ریاست‌جمهوری آمریکا را برعهده داشت، بار‌ها مدعی شده که انتخابات ۲۰۲۰ از او دزدیده شد؛ با این حال، شکایت‌های متعددی که توسط کارزار انتخاباتی او تنظیم شد، نتوانست نتیجه را تغییر دهد. پس از حمله ششم ژانویه ۲۰۲۱ طرفداران ترامپ به کنگره آمریکا، وی به دلیل نقش خود در تحریک شورش یا «کودتا» آنطور که بایدن آن را می‌نامد، از توئیتر، فیس‌بوک و تمامی پلتفرم‌های اصلی رسانه‌های اجتماعی منع شد.

وی اخیراً طی یک سخنرانی، حملات لفظی خود علیه جو بایدن را تکرار کرد. ترامپ حین سخنرانی برای هوادارانش در ایالت جورجیا گفت: اگر پنج نفر از بدترین روسای‌جمهور آمریکا را کنار هم بگذارید نمی‌توانند کاری کنند که شبیه خسارتی باشد که بایدن در پانزده ماه به آمریکا وارد کرده است.

ترامپ افزود: او توانست در کمی بیش از یک سال رؤیای آمریکایی را نابود کند. اما امید خود را از دست ندهید، زیرا آمریکا با رهبری درست، می‌تواند قوی‌تر و بزرگ‌تر از هر زمان به عرصه برگردد.

دونالد ترامپ با تکرار انتقاداتش از نحوه خروج آمریکا از افغانستان و تورم سرسام‌آور «بی‌سابقه در چهل سال گذشته آمریکا» گفت: جنایتکاران تشنه به خون، در حال به گند کشیدن شهر‌های تحت مدیریت دموکرات‌ها هستند. آمار مرگ کرونا از سال قبل هم بیشتر شده است. چه کسی این را باور می‌کند؟

رئیس‌جمهور جنجالی سابق آمریکا در ادامه بایدن را «خوابالوی حرامزاده» خطاب کرد و گفت: زمانی که فکر می‌کردیم دیگر بدتر از این نمی‌شود، جو بایدن به طور تمام و کمال در بازدارندگی در برابر حمله بی‌شرمانه روسیه به اوکراین شکست خورد.

منبع:فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->