جزئیاتی از اسناد رژیم صهیونیستی| افشای همکاری گروهک‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل پیشنهاد جدید قطر برای توافق آتش‌بس موقت در غزه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) آمریکا: روند گفت‌وگوها با ایران همچنان رو به جلو است تهدید قاطع یمن برای رژیم صهیونیستی و شرکتهای سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی شلیک موشک چندکلاهکی یمنی‌ها صهیونیست‌ها را غافلگیر کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع‌دستی استان راه‌اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت رآکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش: بدون حضور مؤثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دستور رئیس‌جمهور برای حل سریع معضل ریزگرد های سرخس

  • کد خبر: ۱۰۳۴۰۴
  • ۱۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۶
دستور رئیس‌جمهور برای حل سریع معضل ریزگرد های سرخس
رئیس جمهور در جمع مردم سرخس گفت: باید درباره حل ریزگردهای سرخس اقدام سریع انجام شود، صیانت از جان مردم اینجا مسئله بسیار مهمی برای ما است

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور صبح امروز با حضور در بهشت نبی شهرستان سرخس در جمع مردم این شهرستان گفت: در برنامه خودم داشتم که حتما به سرخس بیایم، مردم سرخس دلدادگی آنها به انقلاب، نظام، ارزش‌ها و شهدای بزرگواری که تقدیم کردند، مشخص است و این مجموعه بهشت نبی و مزار شهدا گواه بر بصیرت و ایستادگی مردم سرخس است؛ مردم سرخس مردمی هستند که همواره نسبت به ارزش‌ها پایبند هستند.

وی افزود: باید درباره ریزگردهای سرخس اقدام سریع انجام شود، صیانت از جان مردم اینجا مسئله بسیار مهمی برای ما است، کارهای بسیار مهمی در منطقه سرخس انجام شده است و در حال انجام است.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: برای ریزگردها باید یک کارگروه‌ با حضور دستگاه‌های مختلف سریع تشکیل شود. مردم سرخس مرزبانان امینی هستند که باید از جان آنها صیانت شود .  این ریزگردها مردم سرخس را اذیت می‌کند و حتما باید اقدام سریعی انجام شود و اگر لازم است بودجه و اعتباراتی در این زمینه تامین شود تا این نگرانی نسبت به مردم عزیزمان رفع شود.
وی افزود: در سرخس کارهای بزرگی در حال انجام شدن است و ما تاکید کردیم بر مسئولان منطقه که حتما بومی‌گزینی کنند و حتما نیروهای که در منطقه هستند و کارآمد هستند آنها به کار گرفته شوند و اولویت با نیروهای بومی در این منطقه باشد.
رئیسی با تاکید بر اینکه برای توسعه‌یافتگی اولویت با نیروهای بومی منطقه باشد، گفت: موضوع جذب نیروهای بومی کارآمد باید در دستور کار باشد و انجام شود، در مناطق دیگر نیز تاکید کردیم که باید نسبت به جذب بومی‌ها حتما توجه شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->