افشای یک پرونده اخاذی؛ دختر جوان در دام تهدید انتشار فیلم خصوصی! دستگیری ۵ نیروی پیمانی شرکت برق مشهد| کشف راز سرقت از پست برق با یک دستکش جامانده! شکار غیرمجاز سه گونه ارزشمند در تربت‌حیدریه| شکارچی به دام افتاد افشای فساد دارویی؛ سکوت مسئولان در قبال جعل نسخه‌های پزشکی برای یک داروی کمیاب درگیری ماموران شهرداری با فروشندگان در قزوین؛ متهمان احضار و تفهیم اتهام شدند هشدار قانونی برای انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی؛ از جریمه‌های میلیونی تا زندان جاده کندوان یکطرفه شد + جزئیات (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) یوزپلنگ ایران، به احتمال زیاد قدرت زادآوری را از دست داده است آزمایش ژنتیک چیست و چرا باید انجام دهیم؟ تولیت آستان قدس رضوی: موفقیت‌های علمی جوانان ایرانی، مایه افتخار ملت و خاری بر چشم دشمنان است آیا کاشت مو دائمی است یا احتمال ریزش مجدد وجود دارد؟ آغاز انتخاب رشته کنکور از فردا (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۰ شهریور ۱۴۰۴) | مشهد آخر هفته گرم می‌شود چند بار در هفته حمام کنیم تا دچار ریزش مو نشویم؟ هدایت بیماران به داروخانه خاص تخلف قانونی است زنگ خطر «سرخک» در شمال کشور واکسن آنفلوانزا برای بیماران خاص رایگان است وضعیت وخیم سد‌های مهم کشور | آب ۱۳ سد کمتر از ۱۰ درصد! زلزله شهداد کرمان را لرزاند (۹ شهریور ۱۴۰۴) افشاگری مدیرعامل تأمین اجتماعی: گروهی ناحق امتیاز گرفتند و حالا صدایشان بلند شده!| بازنشستگی پیش از موعد؛ ظلم به بیمه‌پردازان یا حق بازنشستگان؟ کودک گمشده تهرانی با تلاش پلیس سبزوار پیدا شد (۹ شهریور ۱۴۰۴) دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری منتشر شد + جزییات دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: ایران با «بحران کمبود تریاک» برای داروهای ضروری مواجه است خسروپناه: آمیخته کردن آسیب‌های اجتماعی با دعواهای سیاسی خیانت به کشور است | دخانیات سالانه جان ۶۰ هزار ایرانی را می‌گیرد درخشش دانش آموزان ایرانی در نمایشگاه علوم و اختراعات آمریکا با کسب ۱۳ مدال کشف بیش از نیم کیلو طلا در هنگ مرزی تایباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) کشف ۷۵ کیلوگرم مواد مخدر در گناباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش دادستانی قزوین به ماجرای ضرب و شتم دستفروش توسط مأموران سد معبر شهرداری یوز آسیایی دوباره در طبس دیده شد (۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هشدار پلیس برای روز طبیعت | انداختن "سبزه" در سطح راه جریمه دارد

  • کد خبر: ۱۰۳۵۴۴
  • ۱۳ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۷
هشدار پلیس برای روز طبیعت | انداختن
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور گفت: ریختن هر چیزی از جمله سبزه در سطح راه ممنوع و دارای جریمه است.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ عین‌الله جهانی در توصیه به هموطنان در روز طبیعت اظهار کرد: طبق رسمی دیرینه، مردم ایران‌زمین در روز سیزدهم بهار به دامان طبیعت ‌می‌روند تا آخرین روز عید را در طبیعت و کنار سبزه و آب روان چشمه‌ها و جویبارها بگذرانند که جا دارد نکاتی را به منظور پیشگیری از هرگونه حادثه دلخراش یادآوری کنیم. 

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور افزود: یکی از اقدامات در این روز، گذاشتن سبزه بر روی سقف یا صندوق عقب یا در موتور خودروها است که حین حرکت به سطح راه‌ها می‌افتد! هموطنان عزیز آگاه باشند که این اقدام به ظاهر خوشایند مغایر با قوانین و مقررات بوده و ریختن هر چیزی در سطح راه ممنوع و دارای جریمه است. 

وی تصریح کرد: این اقدام افزون بر اینکه محیط زیست را آلوده می‌کند، احتمال لغزندگی، انحراف و تغییر مسیر و ترمز ناگهانی توسط برخی خودروها و ایجاد بی‌نظمی و تصادف را نیز در پی دارد. 

این مقام انتظامی گفت: یکی از کارهایی که در این روز تعداد معدودی از رانندگان انجام می‌دهند، سوار کردن سرنشینان در صندوق عقب و حتی قسمت بار وانت‌ها است؛ این موضوع نیز افزون بر مغایرت با مقررات، در ترمزهای ناگهانی، حین گردش در پیچ‌ها، دور زدن در میادین یا در ترمز کردن‌های ناگهانی می‌تواند بدترین صدمات جسمی را به سرنشینان آن‌ها وارد سازد، به‌ نحویکه در واژگونی یک دستگاه وانت که در سال‌های گذشته اتفاق افتاد، تعدادی از هموطنان مجروح و فوت شدند. 

جهانی درباره استفاده از موتورسیکلت توسط برخی از هموطنان نیز بیان کرد: توصیه ما به خانواده‌هایی است که به‌وسیله موتورسیکلت اعضای خانواده را برای گردش و تفریح در چنین روزی جابه‌جا می‌کنند و بعضاً دو، سه یا چهار نفر سوار بر موتورسیکلت می‌شوند. 

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ادامه داد: این موضوع افزون بر اینکه مغایرت قانونی با ظرفیت موتورسیکلت دارد، باعث به هم خوردن تعادل و واژگونی و صدمات جسمی سخت و غیرقابل جبران به‌ویژه برای کودکان می‌شود، ضمن اینکه ترمز موتورسیکلت در چنین شرایطی هیچ نوع کارایی نخواهد داشت. 

وی یادآور شد: پیشنهاد ما به خانواده‌ها این است که از بوستان‌ها و تفرجگاه‌های نزدیک منزل استفاده کنند تا مجبور به استفاده از موتورسیکلت با چنین شرایطی نشوند. 

جهانی از هموطنان خواست در روز طبیعت از توقف‌های سدمعبری در نزدیک تفرجگاه‌ها یا در معابر داخلی بوستان‌ها خودداری کنند زیرا این امر منجر به شکل‌گیری ترافیک سنگین در داخل و معابر مجاور آن‌ها و اتلاف وقت هموطنان می‌شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->