«باره توس» بی‌بار مانده است | دیوار دورتادور شهر تابران توس نیازمند بازسازی است توسعه و توازن شهری مشهد با ساخت بوستان ۷۳ هکتاری «کرامت» ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اشتغال مجدد بازنشستگان تأمین اجتماعی، مستمری را قطع می‌کند آماده‌باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مشروح مصوبات سی‌وپنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس از زبان سخنگو

  • کد خبر: ۱۰۴۵۶۳
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۰
مشروح مصوبات سی‌وپنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس از زبان سخنگو
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس به تشریح مصوبات سی‌وپنجمین جلسه علنی شورا پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، موسی‌الرضا حاجی‌بگلو در پایان سی‌وپنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس به تشریح مصوبات این جلسه پرداخت و اظهارکرد: در ابتدای این جلسه، با توجه به شهادت دو روحانی مجاهد و فعال در حاشیه شهر مشهد، تغییر نام دو بولوار که محل سکونت این شهدا بوده، در دستورکار قرار گرفت.

وی افزود: برهمین اساس و با تصمیم اعضای شورای شهر، بولوار صبا به نام «شهید محمد اصلانی» و بولوار پانیذ به نام «شهید محمدصادق دارایی» تغییر نام پیدا کرد.

حاجی‌بگلو خاطرنشان کرد: در این جلسه، همچنین معبر فرعی ۲۲ بهمن ۵۰/۴ واقع دربلوارخواجه ربیع با حفظ شماره به نام شهیدحسن خانی سماغچه، معبر فرعی نسترن ۲۰ واقع در خیابان فدائیان اسلام با حفظ شماره به نام شهید حسن کاظمی و معبر ثامن‌الائمه ۲/۱۴ واقع در بلوار امام خمینی (ره) با حفظ شماره به نام برادران شهید «مجید و حمید نجفی» نامگذاری شد.

طرح «تحکیم و تعالی خانواده» دیگر دستورکار سی‌وپنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس بود و حاجی‌بگلو در این خصوص گفت: براساس این طرح شهرداری مکلف شده به استناد اصل دهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، سیاست‌های کلی خانواده و جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری، قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، نقشه مهندسی فرهنگی کشور و سیاست‌های تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده (مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور) و مصوبه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، به منظور الگوسازی خانواده اسلامی-ایرانی، تحکیم خانواده و کاهش طلاق، تعالی و ایمن سازی نهاد خانواده و جمعیت مطلوب، با به کارگیری تمامی ظرفیت‌ها و امکانات مادی و معنوی در اختیار خود و با هماهنگی و مشارکت دستگاه‌های ذیربط، حداکثر طی مدت دو ماه نسبت به تدوین لایحه‌ای در این خصوص اقدام و به شورای اسلامی شهر ارائه نماید.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: لایحه حمایتی شهرداری از کارگران و کارکنان شهرداری مشهد که در حین خدمت دچار حادثه و نقص عضو می‌شوند و فوت می‌کنند، دیگر مصوبه امروز شورای شهر بود.

حاجی‌بگلو افزود: براساس این مصوبه، اگر حادثه منجر به نقص عضو درحین کارکه منجر به از کار افتادگی دائم شود، کمک بلاعوض معادل ۳۰ درصد نصاب معاملات جز، به کارگر پرداخت می‌شود؛ چنانچه نقص عضو منجر به از کار افتادگی دائم نشود، کمک بلاعوض ۱۰ درصد نصاب معاملات جزء و اگر منجر به فوت حین کار شود، کمک بلاعوض معادل ۵۰ درصد نصاب معاملات جزء خواهد شد که به خانواده کارگر متوفی پرداخت می‌شود.

منبع:پایگاه اطلاع‌‎رسانی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->