ادعای تکراری ترامپ: تاسیسات هسته‌ای ایران را نابود کردم! مصر از استقرار نیرو‌های بین‌المللی در نوار غزه حمایت کرد معاون اول رئیس جمهور: هر جنگی علیه ما آغاز شود، پایانش با ما خواهد بود تغییر در روند رسیدگی به لایحه بودجه سالانه در مجلس آغاز شد پزشکیان وارد ایروان شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) مقامات طالبان برگزاری هرگونه جلسه با سپاه پاسداران را تکذیب کردند رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی منصوب شد طالبان از هلاکت یکی از فرماندهان داعش خراسان در شرق افغانستان خبردادند رئیس جمهور تهران را به مقصد ارمنستان ترک کرد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) رسانه اماراتی: اسرائیل تمایلی به بازگشت آرامش به منطقه ندارد اژه‌ای: اینکه عده‌ای راه حل مشکلات کشور را آمریکا می‌دانند مایه شگفتی است وزیر کشور: ورود مواد مخدر صنعتی از افغانستان افزایش یافته است | اتمام انسداد ۱۳۰ کیلومتر از مرز‌های شرقی + فیلم وکیل امیرحسین مقصودلو: توبه تتلو توسط دادگاه کیفری احراز شد | پرونده به قوه قضائیه رفت مرکز پژوش‌های مجلس در حال تهیه پیش‌نویس طرحی برای تامین حقوق حرفه‌ای خبرنگاران رژیم اسرائیل: حماس باید به مذاکرات بازگردانده شود تشدید فشارهای آمریکا و عربستان سعودی بر لبنان برای خلع سلاح حزب الله بقایی: حمله اسرائیل به یمن را محکوم می‌کنیم | نتانیاهو صلاحیت صحبت درباره تامین آب ایران را ندارد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: با شعاردادن که نمی‌شود مملکت را درست کرد ترامپ خطاب به زلنسکی: از کریمه چشم پوشی کن و با ناتو خداحافظی جنگ تمام می‌شود ارتش اسرائیل طرح نظامی برای اشغال شهر غزه را تصویب کرد جان مرشایمر: ورود ترامپ به جنگ با ایران احمقانه بود | شراکت آمریکا در نسل‌کشی غزه نشانه‌ بحران عمیق واشنگتن است ادعای جولانی: سوریه تا پایان سال ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری جذب می‌کند نفتالی بنت، نتانیاهو را به باد انتقاد گرفت | اسرائیل امروز در گِل مانده است رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل اشغال کامل شهر غزه را به تصویب رساند ارتش اسرائیل به دنبال سربازان فراری | تلاش رژیم صهیونیستی برای جبران کمبود نیرو اعتراضات ضد اقدامات نتانیاهو ادامه دارد | ۴۰۰ هزار نفر در تل‌آویو خواستار توافق مبادله اسرا شدند + فیلم اسرائیل درصدد تعطیلی کنسولگری فرانسه در بیت‌المقدس
سرخط خبرها

رئیس جمهور در مراسم رژه ۲۹ فروردین‌ماه ارتش: قدرت ایران رژیم‌صهیونیستی را آرام نخواهد گذاشت

  • کد خبر: ۱۰۵۲۷۳
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۰
رئیس جمهور در مراسم رژه ۲۹ فروردین‌ماه ارتش: قدرت ایران رژیم‌صهیونیستی را آرام نخواهد گذاشت
مراسم رژه نیرو‌های مسلح به مناسبت فرا رسیدن سالروز ۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور رئیس جمهور آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مراسم رژه نیرو‌های مسلح به مناسبت فرا رسیدن سالروز ۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور رئیس جمهور آغاز شد.

مراسم رژه ۲۹ فروردین سالروز ارتش جمهوری اسلامی ایران دقایقی پیش با حضور رییس جمهور آغاز شد.

مراسم رژه ۲۹ فروردین سالروز ارتش جمهوری اسلامی ایران و گرامیداشت قهرمانی‌های نیروی زمینی ارتش از دقایقی پیش با حضور حجه الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رییسی رییس جمهوری و فرماندهان ارشد نیرو‌های مسلح در جوار مرقد بنیانگذارکبیر جمهوری اسلامی ایران آغاز شد.

در این مراسم یگان‌های رزمی و زرهی نیروی زمینی ارتش، بالگرد‌های هوانیروز، جنگنده‌های نیروی هوایی، تسلیحات و سامانه‌هایپدافندی نیروی پدافند هوایی و تجهیزات دریایی محمول از جلوی جایگاه رژه می‌روند.

همچنین بخشی از دستاورد‌ها و تجهیزات بومیِ پهپادی، موشکی، هوایی، دریایی و زمینی در این مراسم به نمایش در خواهد آمد.

رئیسی: قدرت ایران رژیم‌صهیونیستی را آرام نخواهد گذاشت

رئیس جمهور در مراسم روز ارتش گفت: ارتش ما یک ارتش خدا خواه، مردم دوست و با بصیرت و مکتبی و دارای روحیه انقلابی است.

حجه الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور صبح امروز دوشنبه (۲۹ فروردین) در مراسم روز ارتش ضمن تبریک این روز به دلاورمردان ارتشی، اظهار داشت: امام بزرگوار ما حکیمانه این روز را روز ارتش اعلام کردند، زیرا ارتش ما یک ارتش خدا خواه، مردم دوست و با بصیرت و مکتبی و دارای روحیه انقلابی است.

وی افزود: بصیرت ارتش جمهوری اسلامی ایران در بهمن ۵۷ و جلوه زیبای از میثاق با امام بزرگوار از خود به یادگار گذاشت بهترین جلوه بر بصیرت ارتش است.

رئیس جمهور با بیان اینکه همراهی با مردم و دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی در کارنامه ارتش جلوه‌گر است، گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران در دفاع مقدس در عملیات‌های مختلف بسیار خوش درخشید.

رئیسی افزود: عملیات بیت المقدس، عملیات فتح المبین، عملیات ثامن الائمه و بسیاری از اقداماتی که در جبهه‌های حق علیه باطل توسط ارتش جمهوری اسلامی ایران در زمین، در دریا و در آسمان انجام شد.

وی با اشاره به شهدای ارتش بیان داشت: چهره‌های نامداری از شهدا که همواره نام آن‌ها زینت بخش هر کوی و برزن است و ما به آن‌ها افتخار میکنیم، زیرا این افراد حماسه آفرینی کردند همچنین از خود اخلاص، مردم داری، شهامت، شجاعت، صلابت و ایستادگی در مقابله با دشمن را به یادگار گذاشتند.

رئیس جمهور تاکید کرد: شهدای ارتش برای عصر‌ها و نسل‌ها الگو‌های ماندگار شدند این حرکات هیچگاه از خاطر ملت ایران محو نخواهد شد و تاریخ همواره این افراد را به عنوان افتخار آفرینان کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و ارتش بزرگ ما یاد می‌کنند.
رئیسی با بیان اینکه همکاری و برادری ارتش و سپاه مثال زدنی است، تصریح کرد: نیرو‌های مسلح ایران توانمندی‌های بسیاری دارند. محوری‌ترین توانمندی این نیرو‌ها مخلص، مکتبی، با مهارت و آموزش دیده، خطرپذیر بودن است که آماده اند با هر دشمنی مواجه شوند.

وی ادامه داد: مهمترین مولفه قدرت در جمهوری اسلامی، مردم متدین دلداده به خدا هستند، نیرو‌های مسلح ما آموزش دیده، مخلص و انقلابی هستند.

رییس جمهور گفت: نیرو‌های مسلح ما بعد از جنگ تحمیلی به بازسازی خود پرداختند و امروز توانمندی نظامی ما در جهان زبان‌زد است. ارتش، خیلی خوب از فرصت تحریم‌ها برای توانمند شدن استفاده کرد، صنایع نظامی ما در بهترین شرایط قرار دارد و باید از این صنایع در کشور بهره ببریم.

وی با بیان اینکه نیرو‌های مسلح از مردم، با مردم و در مردم اند، افزود: در مسئله کرونا ارتش و نیرو‌های مسلح در کنار مردم بودند و بسیار خوب عمل کردند و امکانات خوبی در اختیار مردم قرار دادند. همچنین در سیل و زلزله و آفات طبیعی، ارتش کنار مردم بود. ارتش، سپاه و بسیج اولین گروهی هستند که در مناطق زلزله زده حاضر بودند و تا مشکل مردم رفع نمی‌شد، میدان را ترک نمی‌کردند.

رییس جمهور با تاکید بر اینکه ارتش نیروی مجهز و آماده برای دفاع از کشور و مورد اعتماد مردم است، بیان داشت: ارتش امیدآفرین است. آمادگی ارتش برای دشمن این است که بداند قدرت نیرو‌های مسلح ما قدرت بازدارندگی است.

رئیسی با هشدار به تحرکات رژیم صهیونیستی در منطقه، تاکید کرد: کوچکترین تحرکی از سوی دشمن از چشمان تیزبین نیرو‌های مسلح ما مخفی نیست. رژیم صهیونیستی بداند کوچکترین تحرک آن‌ها از نیرو‌های مسلح ما مخفی نیست و اگر کوچک‌ترین حرکتی از سوی آن‌ها رخ دهد، مقصد نیرو‌های مسلح ما مرکز رژیم صهیونسیتی خواهد بود و قدرت نیرو‌های مسلح ما شما را آرام نمی‌گذارد.

وی تصریح کرد: آمریکا اعلام کرده است که ما در تمام تحریم‌ها و فشار حداکثری علیه ایران شکست مفتضحانه نصیبمان شد. این سرنوشت همه کسانی است که علیه جمهوری اسلامی ایران اقدام کنند.

رییس جمهور بیان داشت: پیام این اقتدار به همه محرومان عالم این است که نیرو‌های مسلح ما نقطه امید برای مظلومان و مستضعفان در سراسر جهان هستند.

رئیسی تصریح کرد: بنده به عنوان خدمتگزار مردم از تمام فرماندهان و نیرو‌های مسلح تشکر می‌کنم؛ زیرا امروز ارتش جمهوری اسلامی ایران در دل مردم جای دارد و این ارتش تحت فرماندهی معظم کل قوا برای انجام ماموریت‌های محوله آمادگی دارد و این آمادگی برای کشور ما توفیق بسیار بزرگی است که باید برای این توفیق خداوند متعال را همواره شاکر باشیم.

رئیسی در پایان گفت: در محضر امام بزرگوار و شهدای والا مقام این پیمان که امروز ارتش جمهوری اسلامی ایران با امام و شهدا و رهبری معظم انقلاب می‌بندد پیمان همیشگی و میثاقی پایدار است.

 

رئیسی: امروز توانایی نظامی ما نه فقط در منطقه بلکه در جهان زبانزد است 

رئیس‌جمهور در مراسم گرامیداشت روز ارتش:
ارتش به خوبی از فرصت تحریم‌ها برای توانمند شدن استفاده کرد و صنایع نظامی ما در بهترین شرایط قرار دارد؛ به گونه‌ای که امروز توانایی نظامی ما نه فقط در منطقه بلکه در جهان زبانزد است.

 

منبع: ایرنا | فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->