۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟
سرخط خبرها

ارائه طرح معلم شدن دانشجویان پس از ۶ ترم تحصیل در دانشگاه فرهنگیان (۲۹ فروردین ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۰۵۳۶۰
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۳
ارائه طرح معلم شدن دانشجویان پس از ۶ ترم تحصیل در دانشگاه فرهنگیان (۲۹ فروردین ۱۴۰۱)
رئیس دانشگاه فرهنگیان گفت: طرح "سه به اضافه یک" پیشنهاد شده و در ماه‌های آینده درباره آن تصمیم‌گیری خواهد شد، با مرکز منابع انسانی جلسات هماهنگی را برگزار کردیم و مقرر شد این طرح به صورت پروژه در آموزش و پرورش تعریف شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین خنیفر رئیس دانشگاه فرهنگیان درباره برگزاری کلاس‌های حضوری در این دانشگاه، اظهار کرد: ادعای افرادی که اعلام کردند، دانشگاه بازگشایی نشده است در روز دوم یا سوم پس از بازگشایی‌ها بود که ما غافلگیر شدیم چرا که دانشگاه فرهنگیان بعد از دو سال تعطیلی آموزش حضوری و پس از ۱۳ روز تعطیلات نوروز قرار بود بازگشایی شود آن هم در شرایطی که خوابگاه‌های این دانشگاه شبانه‌روزی است بنابراین به یک هفته فرصت نیاز داشتیم تا شرایط فراهم شود.

وی افزود: بیش از ۷۰ درصد پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان بازگشایی شدند و حضور دانشجومعلمان ورودی سال‌های ۹۷، ۹۸ و ۱۴۰۰ را آغاز کردیم همچنین در حال آماده‌سازی حضور دانشجومعلمان ورودی سال ۹۹ و بخشی از سال ۹۸ هستیم.

به دلیل مجازی بودن بیش از ظرفیت دانشجو معلم پذیرش کردیم

رئیس دانشگاه فرهنگیان گفت: طی دو سال گذشته، چون آموزش‌ها مجازی بود بیشتر از ظرفیت خوابگاه‌های دانشگاه فرهنگیان، "دانشجو معلم" جذب کردیم و اکنون باید به فکر خوابگاه آن‌ها باشیم، به دلیل آنکه آموزش و پرورش بیش از ۱۰۰ هزار کمبود معلم دارد ناچار به افزایش جذب دانشجو معلمان بودیم.

خنیفر درباره روش‌های جذب دانشجو برای جبران کمبود معلم از جمله جذب دوره کاردانی برای دوره ابتدایی، عنوان کرد: از این موضوع استقبال نشد، اما طرح "سه به اضافه یک" را در نظر داریم یعنی "دانشجو معلمانی" که سه سال تحصیل کرده‌اند می‌توانند استخدام شده و به عنوان معلم به کلاس درس بروند و یک سال باقی مانده دوران تحصیل خود را ایام پایانی هفته در کلاس‌های درس دانشگاه فرهنگیان شرکت کنند.

وی ادامه داد: طرح "سه به اضافه یک" پیشنهاد شده و در ماه‌های آینده درباره آن تصمیم‌گیری خواهد شد، با مرکز منابع انسانی جلسات هماهنگی را برگزار کردیم و مقرر شد این طرح به صورت پروژه در آموزش و پرورش تعریف شود. البته برای "دانشجو معلمان" اجباری نیست و افرادی که تمایل دارند بعد از اتمام ۶ ترم می‌توانند وارد مدارس شوند و در کنار آن دو ترم باقی مانده را سپری کنند، این طرح باعث می‌شود که ۲۰ هزار معلم جدید به آموزش و پرورش اضافه شوند و دانشگاه فرهنگیان هم ظرفیت خالی برای پذیرش ۲۰ هزار دانشجوی جدید داشته باشد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->