چرا سالمندان تشنگی را حس نمی‌کنند؟ بهره‌برداری از قطار تهران - آنکارا و تهران - هرات تا چند ماه آینده دستگیری ۲ شکارچی غیرمجاز در خراسان جنوبی پلیس فتا ادعای لورفتن سؤالات آزمون سمپاد را رد کرد ساخت بیش از ۷ هزار مدرسه در راستای تحقق عدالت آموزشی در سال ۱۴۰۴ بیمه زنان سرپرست خانوار در روستاها رایگان شد شناسایی ۲۷۷ مبتلا به تب دنگی در کشور (۲۹ تیر ۱۴۰۴) بیش از ۳.۷ میلیون لیتر سوخت قاچاق در دو عملیات بزرگ مرزبانی کشور کشف شد نشانه‌های گرمازدگی کدام‌اند؟ افزایش سقف حمایت بیمه‌ای برای بیماران خاص در سال ۱۴۰۴ اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۹ تیر ۱۴۰۴) شیرخشک رژیمی فقط با تأیید پزشک معتمد عرضه می‌شود مراقبت‌های بهداشتی و پیشگیری از بیماری‌ها در اربعین آسمان خالی، سد‌های خالی‌تر | ایران در مدار خشکسالی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد شدید و گرد و خاک در نقاط مختلف کشور زلزله ۵.۱ ریشتری در گلستان (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | اعزام تیم‌های هلال‌احمر به مناطق زلزله‌زده ماجرای تلخ زوج جوان مشهدی که طعمه شیادان اینترنتی در اصفهان شدند گوشی هوشمند، عامل پنهان در تأخیر گفتار کودکان دستگیری قاتل پل غدیر شیراز در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا
سرخط خبرها

تسهیلات ویژه پلیس برای ترخیص خودرو و موتورسیکلت‌های توقیفی تا عید فطر

  • کد خبر: ۱۰۵۷۶۰
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۷
تسهیلات ویژه پلیس برای ترخیص خودرو و موتورسیکلت‌های توقیفی تا عید فطر
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا اعلام کرد تسهیلات ویژه برای ترخیص خودرو و موتورسیکلت‌های توقیفی که فاقد دستورقضایی هستند تا عیدسعید فطر ادامه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار سید کمال هادیانفر درباره تسهیلات پلیس برای ترخیص خودروها و موتورسیکلت‌های توقیفی گفت: توجه داشته باشید که این تسهیلات برای ترخیص خودرو و موتورسیکلت‌هایی است که فاقد دستور قضایی هستند و اگر دستور قضایی برای توقیف وسیله‌ای وجود داشته باشد، ترخیص آن دارای مراحل و شرایط دیگری است.

وی با بیان اینکه از عید نوروز تا عید سعید فطر تسهیلاتی برای ترخیص خودروها و موتورسیکلت‌های توقیفی اجرا شده است، ادامه داد: در این طرح تسهیلاتی نظیر تقسیط جرایم، حذف دیون دولتی و... پیش بینی شده است تا خودروها و موتورسیکلت‌هایی که مدت‌هاست در پارکینگ‌ها مانده‌اند ترخیص شوند. همچنین نرخ پارکینگ‌ها نیز با توجه به اینکه مربوط به بخش خصوصی است، حذف نشده اما شامل تخفیف شده و با قیمت سال‌ ۹۴ محاسبه می‌شود.

هادیانفر افزود: ما حتی گفتیم در مورد موتورسیکلت‌ها شروطی نظیر عوارض شهرداری، بیمه نامه، گواهی نامه و ... را در هنگام ترخیص حذف کنند. گفتیم اگر فردی گواهی نامه نداشت موتورسیکلت را به او بدهند، اما اجازه سوار شدن بر آن را ندارد و باید با وانت آن را حمل کند.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی درباره اینکه چگونه می‌توان نسبت به استفاده از این تسهیلات برای ترخیص خودرو و موتورسیکلت استفاده کرد، یادآور شد: شهروندان تا عید فطر فرصت دارند که به همراه مدارک وسیله نقلیه خود به دفاتر پلیس+۱۰ مراجعه کرده یا با استفاده از نرم افزار "پلیس من" نسبت به ترخیص خودرو یا موتورسیکلت توقیفی خود اقدام کرده و با مراجعه به پارکینگ‌ها و ستادهای ترخیص وسیله را ترخیص کنند.

وی همچنین به یکی از مزیت‌های نرم افزار "پلیس من" اشاره کرد و گفت: تخلفات رانندگی آنان که از طریق دوربین‌های جاده‌ای به ثبت رسیده است، با نرم افزار کاربردی "پلیس من" قابل رویت است و افرادی که نسبت به نصب این نرم افزار اقدام کرده‌اند می‌توانند علاوه بر مواردی نظیر استعلام خلافی و نمره منفی، تصاویر دوربین تخلفات رانندگی مربوط به خودروی خود را نیز مشاهد کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->