آغاز پرداخت معوقات متناسب‌سازی بازنشستگان تامین اجتماعی (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) نقص فنی پرواز عبوری شرکت وارش در مشهد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) وزیر میراث فرهنگی: مشهد، هویت ملی و اعتبار ماست | زیرساخت‌های گردشگری خراسان رضوی ارتقا می‌یابد حقوق ۱۴۰۴ سرایداران مدارس افزایش یافت + جزئیات صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: سهم بالای خدمات گردشگری و صنایع دستی در اقتصاد استان آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی، فردا (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) خوراکی‌هایی که قاتل دندان‌های شیری کودکان هستند اعلام اسامی ابر بدهکاران بانکی به قوه قضائیه به‌ زودی وزیر میراث فرهنگی و گردشگری: نقطه آغاز تحول گردشگری از مشهد کلید می‌خورد رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: اعتماد مردم به حقوق‌دانان، سرمایه‌ای ارزشمند است ۴ داروی جدید به فهرست رسمی دارویی کشور اضافه شد یک کشته و ۴۷ مسموم بر اثر مصرف قارچ‌های سمی اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) راه‌های مقابله با آلرژی‌های فصلی| تزریق آمپول‌های حاوی کورتیکواستروئید به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود نتایج استخدام معلولان در شغل معلمی به‌زودی اعلام می‌شود ضرب‌وشتم دانش‌آموزان با کابل در روستای کرجو کردستان | جزئیات جدید از اظهارات معلم متهم اعلام جزئیات حادثه تعرض در مدرسه شهرری توسط وزارت آموزش و پرورش وعده‌های مکرر تأمین‌اجتماعی برای واریز معوقات حقوق بازنشستگان | سه روز است که بازنشستگان تأمین‌اجتماعی سرکارند! (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) رئیس جدید اداره بهزیستی مشهد منصوب شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران در برخی نقاط استان «کیست هیداتید» بیماری انگلی که در نتیجه تماس با حیوانات آلوده پدید می‌آید فرار مرد رفیق‌کش بعد از جنایت مستانه چرا بیماری قلبی برای بانوان کشنده‌تر است؟ ورود سامانه بارشی جدید و بارش در نیمه غربی و نواحی شمالی کشور (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیامد‌های منفی و مثبت استرس در کودکان چرا حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی با تأخیر واریز می‌شود؟ جنگ با بی‌خوابی شبانه با ۱۰ داروی گیاهی مؤثر قاتل نامرئی زنان میانسال | تنهایی، خطر مرگ را ۳برابر افزایش می‌دهد تولید زخم‌پوش نانو الیاف ایرانی با عصاره بلوط دستور فوری دادستان ری برای رسیدگی به ماجرای آزار و اذیت دانش آموزان
سرخط خبرها

اختصاص وام ۱۰۰ میلیونی به دانشجویان متأهل در کلانشهر‌ها + جزئیات (۶ اردیبهشت ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۰۶۱۶۴
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۱
اختصاص وام ۱۰۰ میلیونی به دانشجویان متأهل در کلانشهر‌ها + جزئیات (۶ اردیبهشت ۱۴۰۱)
رقم ۱۰۰ میلیون تومان ودیعه مسکن به دانشجویان متأهل در کلان شهر‌هایی مثل تهران اختصاص می‌یابد، اما در سایر شهر‌ها این مبلغ کمتر می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه دانشگاه‌ها اکنون ۸۷ هزار دانشجوی متأهل دارند، گفت: وام ودیعه مسکن ۱۰۰ میلیون تومانی به دانشجویان متأهل کلانشهرها اختصاص می‌یابد.

مسعود گنجی درباره اختصاص وام بیش از ۱۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن به دانشجویان متأهل، اظهار داشت: بر اساس مصوبه قانون حمایت خانواده، صندوق رفاه دانشجویان مکلف شد ۵۰ درصد ودیعه مسکن یک واحد ۵۰ متری در شهرهای بالای ۵۰۰ هزار نفر و ۵۰ درصد واحد ۱۰۰ متری را در سایر شهرها پرداخت کند. بودجه در نظر گرفته شده برای ستاد ملی جمعیت، ۱۰ هزار میلیارد تومان است که از این مبلغ، صندوق چهار هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان برای تأمین ودیعه ۱۰۰ میلیون تومانی مسکن دانشجویان متأهل درخواست کرده است.

این مسوول صندوق رفاه دانشجویان درباره اختصاص مبلغ وام ودیعه مسکن، یادآور شد: رقم ۱۰۰ میلیون تومان ودیعه مسکن به دانشجویان متأهل در کلان شهرهایی مثل تهران اختصاص می یابد، اما در سایر شهرها این مبلغ کمتر می شود.

وی درباره دریافت این مبلغ، تاکید کرد: ستاد ملی جمعیت باید این مبلغ را به سازمان برنامه و بودجه ابلاغ کند که این امر در سال جاری تحقق می یابد تا صندوق رفاه به ماده هشت قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت عمل کند.

رییس صندوق رفاه دانشجویان با بیان اینکه ودیعه ۱۰۰ میلیون تومانی مسکن حق قانونی دانشجویان متأهل است، گفت: مبلغ چهار هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان جزو ۶۱ تبصره ۱۴ قانون بودجه ۱۴۰۱ از محل هدفمندی یارانه ها است.

مشاور وزیر علوم با ارایه آماری از دانشجویان متأهل در کشور، خاطرنشان کرد: از تعداد کل دانشجویان، ۸۷ هزار متأهل داریم که ۶۰ هزار نفر از آنها تقاضای خوابگاه و وام ودیعه مسکن کرده اند و صندوق رفاه دانشجویان به ۴۰ هزار نفر از این دانشجویان وام ودیعه مسکن اختصاص می دهد.

گنجی در ادامه درباره اختصاص خوابگاه متأهلی به دانشجویان متأهل و ساخت این خوابگاه ها، اظهار داشت: صندوق رفاه دانشجویان در زمینه ساخت خوابگاه های متأهلی، وظیفه هدایتگری و پشتیبانی بر عهده دارد تا دانشگاه ها در این زمینه به وظایف قانونی خود عمل کنند. این صندوق، بسته فرهنگی و بودجه را تهیه می کند، اما در امور اجرایی و ساختمان سازی خوابگاه های متأهلی ورود نمی کند.

وی با بیان اینکه دانشگاه ها امکان متوقف کردن ساخت خوابگاه های متأهلی را ندارند، تاکید کرد که در سال جاری خوابگاه سازی برای این گروه از دانشجویان عملی می شود.

به گفته گنجی، دانشجویان متأهل هم اکنون نیز در خوابگاه ها اسکان داده شده اند؛ علاوه بر این، در حال حاضر در تهران وام ودیعه مسکن ۳۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی به آنها اختصاص می یابد. همچنین برای دانشجویان متأهل ساکن در شهرهای بزرگ ۲۶ میلیون تومان و برای شهرهای کوچک ۱۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان وام ودیعه مسکن پرداخت می شود. علاوه بر این، برای هزار و ۵۰۰ نفر از این دانشجویان هم خوابگاه در نظر گرفته شده است.

فرایند ثبت نام برای دریافت انواع وام های دانشجویی از جمله وام ودیعه مسکن متأهلی تا ۲۵ اردیبهشت ماه در پورتال صندوق رفاه دانشجویان ادامه دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->