جزئیات فصل دهم کال آف دیوتی موبایل | اسکین لجندری رایگان در راه است + اتچمنت اعطای «جایزه ملی شهر هوشمند ایران» برای تشویق اجرای پروژه‌های هوشمندسازی شهری تولید نخستین ایمپلنت استخوانی جذبی با فناوری پرینت سه‌بعدی در ایران معرفی بازی معمایی Follow the meaning + دانلود (اندروید و IOS) ماجرای «رفع فیلتر یوتیوب» در دانشگاه تهران چه بود؟ + حواشی و واکنش‌ها اپلیکیشن ویدیوساز Sora برای اندروید هم منتشر شد! ایجاد «بازارگاه ملی هوش مصنوعی» با همکاری وزارت ارتباطات و سازمان ملی هوش مصنوعی مذاکرات با تلگرام به‌دلیل ایرادات حقوقی متوقف شد | درخواست کمیته بازگشایی برای اصلاح متن توافق سازمان نظام صنفی رایانه‌ای صرافی‌های مجاز تبلیغ رمزارز را به وزارت ارشاد معرفی کرد نام ماه‌های کامل سال: تاریخچه، معنا، ریشه‌شناسی و تحلیل فرهنگی یک‌سوم پروژه فیبر نوری مشهد تکمیل شد | ساخت ۶۰ ایستگاه مخابراتی جدید در مناطق دارای پوشش ضعیف مهم‌ترین بخش‌های رویداد ملی «شهر هوشمند و هوش مصنوعی» (آبان ۱۴۰۴) همه‌چیز درباره ابرماه آبان ۱۴۰۴ (بزرگ‌ترین ماه کامل سال) + زمان و شیوه رصد دو حالت جدید ترجمه به گوگل ترنسلیت اضافه می‌شود رونمایی از نخستین ربات کاملاً خودران انبار با ویژگی‌های جدید اعتیاد از نوع هوش مصنوعی چرا آفلاین‌بودن به ترند نسل جدید تبدیل شده است؟ چرا مغز پس از بی‌خوابی حواس‌پرتی شما را افزایش می‌دهد؟ مهندسان کشاورزی پسماند‌های غذایی را به سوخت هواپیما تبدیل کردند سنجش کیفیت خواب با ساعت‌های هوشمند چطور می‌تواند به تشخیص بیماری‌ها کمک کند؟ ماینکرفت با فروش ۳۵۰ میلیون نسخه، رکورد تاریخی جدیدی ثبت کرد
سرخط خبرها

استهلال هلال ماه شوال ۱۴۴۳؛ گروه‌های رصد چه زمانی اعزام می‌شوند؟

  • کد خبر: ۱۰۶۷۲۴
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۰
استهلال هلال ماه شوال ۱۴۴۳؛ گروه‌های رصد چه زمانی اعزام می‌شوند؟
گروه‌های رصدی برای استهلال هلال ماه شوال در حالی از ۱۱ اردیبهشت ماه به مناطق اعزام می‌شوند که با جوی ابری و غبارآلود مواجه هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی ابراهیمی سراجی، رصدگر هلال ماه و عضو ستاد استهلال استان تهران گفت: بررسی رؤیت‌پذیری ماه قمری در شامگاه روز ۲۹ هر ماه قمری صورت می‌گیرد و برای ماه شوال بر این اساس نسبت به رصد هلال ماه در پهنه کشور اقدام می‌کنیم.

وی ضمن اشاره به لحظه مقارنه ماه و خورشید، ادامه داد: این لحظه زمانی است که ماه وارد آسمان شامگاهی شده است و هلال ماه ساعاتی بعد به مرز رؤیت‌پذیری در دنیا می‌رسد.

رصدگر هلال ماه افزود: لحظه مقارنه ماه و خورشید برای هلال شوال ۱۴۴۳ قمری در ساعت ۵۸ دقیقه بامداد یکشنبه، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ رخ می‌دهد.

ابراهیمی با اشاره به زمان رصد هلال ماه، اظهار کرد: پس از مقارنه ماه و خورشید، ماه به مدت زمانی نیاز دارد تا از خورشید فاصله بگیرد و در منطقه رؤیت‌پذیری قرار بگیرد؛ بنابراین از غروب فردا، یکشنبه ۱۱ اردیبهشت هلال ماه در مرکز آسیا با ابزار اپتیکی و غرب آفریقا با چشم دیده می‌شود.

عضو ستاد استهلال استان تهران تاکید کرد: در غروب ۱۱ اردیبهشت حدود ۱۹ ساعت از لحظه مقارنه گذشته است، ولی هلال ماه بسیار باریک است و تنها ۰.۶ درصد از سطح آن روشن است؛ بنابراین هلال در پهنه ایران با چشم غیرمسلح دیده نمی‌شود و با استفاده از ابزار‌های رصدی، اقدام به رصد هلال باریک ماه شوال خواهیم کرد.

ابراهیمی با اشاره به وضعیت جوی برای رؤیت هلال ماه، خاطر نشان کرد: این روز‌ها شرایط جوی همراه با ابر و غبار است و شرایط رؤیت هلال باریک شوال بسیار سخت خواهد بود.

این رصدگر هلال ماه با اشاره به رصد هلال ماه، توضیح داد: شرایط هلال شوال به گونه‌ای است که به تلسکوپ‌های بسیار پیشرفته نیاز است و برخی از رصدگران نیز با استفاده از دوربین‌های دو چشمی بسیار قوی محل قرارگیری هلال ماه را مورد کنکاش قرار می‌دهند.

وی یادآور شد: در چنین شرایطی، رصدگران وضعیت آب و هوایی را در نظر می‌گیرند و در جا‌های مرتفع‌تر به دلیل کاهش گرد و غبار، مستقر می‌شوند تا بتوانند با تجربه‌ای که دارند با دقت بالا، هلال ماه را به دام بیندازند و از آن تصویربرداری کنند.

ابراهیمی با بیان اینکه شرایط جوی نامناسبی در کشور حاکم است، ابراز امیدواری کرد که بتوان با استفاده از ابزار‌های رصدی قوی هلال ماه را به دام انداخت.

به گفته این محقق و رصدگر باسابقه رؤیت هلال ماه، گروه‌های رصدی متخصص جهت استهلال ماه از طرف ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری مدظله‌العالی در ۱۱ اردیبهشت ماه به مناطق مختلف کشور اعزام می‌شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->