ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟ همه‌چیز درباره بمب‌افکن B‑2، مشخصات آن و مأموریت‌هایش + عکس و جدول فعال استرالیایی حمایت گوگل از صهیونیست‌ها را افشا کرد آیا پلتفرم «رمزینکس» هک شده است؟ توضیحات جدید مدیرعامل «نوبیتکس» درباره حمله هکری اخیر (۳۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شیائومی احتمالا روی یک گوشی خاص با نمایشگر تاشو جداشونده کار می‌کند

  • کد خبر: ۱۰۶۷۵۱
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۴
شیائومی احتمالا روی یک گوشی خاص با نمایشگر تاشو جداشونده کار می‌کند
شیائومی اخیرا فعالیتی در بازار گوشی‌های تاشو نداشته و تنها یک گوشی تاشو در تاریخ این کمپانی ارائه شده است. با این حال پتنت‌های مختلفی از گوشی تاشوی بعدی چینی‌ها به ثبت رسیده‌اند که جدیدترین آن‌ها به دستگاهی تاشو با نمایشگر جداشونده اشاره دارد.

به گزاش شهرآرانیوز، شیائومی سال گذشته از اولین و تنهای گوشی تاشوی خود با نام می‌میکس فولد رونمایی کرد. با توجه به عمر تقریبا بالای این دستگاه، بسیاری منتظر رونمایی از نسل جدیدش هستند و شیائومی با ثبت پتنت‌های مختلف، به چنین محصولی نزدیکتر می‌شود، هرچند ثبت پتنت تضمینی برای استفاده در دنیای واقعی نیست.

گوشی تاشو شیائومی با نمایشگر جداشونده

شیائومی احتمالا روی یک گوشی خاص با نمایشگر تاشو جداشونده کار می‌کند

طبق گزارشی جدید، شیائومی در میان حق اختراع‌ها یا پتنت‌های خود، یک طرح جذاب و جدید ارائه کرده. این اختراع شامل یک گوشی تاشوی جدید می‌شود که نه تنها از نمایشگری منعطف بهره می‌برد، بلکه این نمایشگر قابلیت جدا شدن از دستگاه را نیز دارد. از دیگر سو با اتصال این نمایشگر به گوشی، تمام بدنه آن پوشانده خواهد شد.

شاید برایتان این سوال پیش بیاید که در صورت جداسازی نمایشگر از بدنه آیا هنوز می‌توان استفاده کرد یا خیر. شیائومی در این حق اختراع به فکر چنین اتفاقاتی نیز بوده و برای همین، از ارتباط بی‌سیم میان بدنه اصلی و نمایشگر استفاده کرده تا پس از جداسازی، باز هم بتوانید از نمایشگر آن نهایت بهره را ببرید؛ بنابراین می‌توان گفت که نمایشگر جداشونده شامل یک باتری جداگانه نیز می‌شود. این باتری احتمالا از طریق اتصال نمایشگر به بدنه اصلی دستگاه شارژ خواهد شد. به هر حال جزئیات رسمی و دقیقی از این گوشی تاشوی شیائومی در دسترس نیست؛ بنابراین نمی‌توان گفت که آیا شیائومی واقعا در حال کار کردن روی چنین محصولی است یا خیر.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->