توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پ.ک.ک از ارتش ترکیه تلفات گرفت | ۷ نظامی ترک کشته شدند

  • کد خبر: ۱۰۷۳۱۵
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۲:۲۷
پ.ک.ک از ارتش ترکیه تلفات گرفت | ۷ نظامی ترک کشته شدند
یک عضو گروهک پ.ک.ک مدعی شد که طی درگیری‌های صبح امروز در شمال عراق، هفت نیروی ارتش ترکیه کشته شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، «آرام بایک» از اعضای ارشد گروهک «حزب کارگران کردستان» موسوم به پ.ک.ک امروز (سه شنبه) گفت که هفت نیروی ارتش ترکیه طی درگیری‌ها در منطقه کردستان عراق کشته شده‌اند.

او به وبگاه المعلومه گفت که صبح امروز درگیری‌های شدیدی در اطراف منطقه «زاپ» رخ داد و نیروهای ارتش ترکیه تلاش داشتند وارد این منطقه شوند که ناکام ماندند. منطقه زاپ در پنج کیلومتری مرز با ترکیه واقع شده است.

این عضو پ.ک.ک همچنین گفت که پس از ناکامی ارتش ترکیه برای ورود به این منطقه که گذرگاهی از سوی دهوک به سمت منطقه «سنجار» و دیگر مناطق استان نینوی محسوب می‌شود، ارتش ترکیه تجهیزات بیشتری را روانه منطقه به خصوص پایگاه «کانی ماسی» در منطقه «العمادیه» کرد.

او مدعی شد که ارتش ترکیه تاکنون تلفات شدیدی طی درگیری‌ها با عناصر پ.ک.ک داده است و اگر مقاومت شدید این گروهک نبود، اکنون ترکیه وارد مناطق بیشتری در استان دهوک می‌شد.

پ.ک.ک از ارتش ترکیه تلفات گرفت | ۷ نظامی ترک کشته شدند

ارتش ترکیه در تاریخ ۱۷ آوریل (۲۸ فروردین) عملیات موسوم به «قفل پنجه» (Claw-Lock) را علیه شبه‌نظامیان پ.ک.ک آغاز کرد و مرحله دوم این عملیات نیز از تاریخ ششم اردیبهشت آغاز شده است.

تاکنون بسیاری از مقامات عراقی در اعتراض به عملیات اخیر ترکیه در منطقه کردستان واکنش شدیداللحنی نشان داده‌اند. «مقتدی الصدر» رهبر جریان صدر در واکنش به عملیات ترکیه در بیانیه‌ای تأکید کرده بود که بغداد در صورت بمباران مکرر خاک عراق توسط ترکیه، «سکوت نخواهد کرد».

از سوی دیگر حضور نظامی ترکیه در شمال عراق و درگیری با عناصر پ.ک.ک، در سال‌های گذشته هزاران نفر از ساکنان روستاها و مناطق شمالی کردستان عراق را مجبور به ترک خانه‌های خود کرده است. منابع کردی همچنین از آتش گرفتن مساحت وسیعی از زمین‌های کشاورزی و باغات خبر می‌دهند که این دو مورد فشار اقتصادی مضاعفی بر کردستان عراق تحمیل کرده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->