همه عربستان به دنبال گواردیولا جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس درباره نماینده ووشو استان در لیگ برتر | یک تیم داریم، اما تیم نداریم! بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد
سرخط خبرها

نخستین واکنش گواردیولا به شکست تلخ مقابل رئال مادرید

  • کد خبر: ۱۰۷۴۹۱
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۶
نخستین واکنش گواردیولا به شکست تلخ مقابل رئال مادرید
پپ گواردیولا به بیان نظراتش در خصوص شکست تیم منچسترسیتی مقابل رئال مادرید پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، منچستر سیتی در دیدار برابر رئال مادرید تا آستانه پیروزی و فینالیست شدن رفت، اما چند لحظه غفلت در دقایق پایانی باعث شد تا تیم گواردیولا یک شب تلخ را تجربه کند.

سرمربی اسپانیایی منچستر سیتی در نشست خبری بعد از بازی گفت: به سادگی بگویم که در نیمه نخست بازی خوبی را به نمایش نگذاشتیم و آن‌گونه که دوست داشتیم نبودیم، اما در نیمه دوم و بعد از آنکه به گل رسیدیم بهتر از حریف ظاهر شدیم. فرصت‌های خوبی را روی دروازه حریف خلق کردیم و می‌توانستیم به گل دوم هم برسیم، اما بد شانس بودیم. تا آستانه فینالیست شدن پیش رفتیم، اما متاسفانه ماموریت ما کامل نشد و نتوانستیم راهی فینال شویم.

گواردیولا ادامه داد: به نظرم رئال زیاد ما را اذیت نکرد و می‌توانستیم تیم فینالیست باشیم. رئال در ۱۰ دقیقه پایانی حمله کرد. آن‌ها با حضور رودریگو، میلیتائو، وینیسیوس و بنزما روی به پاس‌های عرضی آوردندو توانستند دو بار به گل برسند. به نظرم در این بازی بهترین عملکرد خود را ارائه ندادیم و همان تیم همیشگی نبودیم.

او در پایان گفت: ما در نیمه نهایی معتبرترین رقابت باشگاهی حضور داشتیم و بازیکنان به دنبال فینالیست شدن و قهرمانی بودند. فوتبال بازی غیر قابل پیش بینی است و باید این شکست را قبول کرد. اکنون نوبت تمرکز روی لیگ جزیره است. چهار بازی حساس پیش رو داریم و باید در آن بهپیروزی دست پیدا کرد تا قهرمانی خود را قطعی کرد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->