سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: به مساله بحران‌های مالی در شهرداری مشهد باید توجه کرد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید از مشهد طوفان حمایتی بین المللی برای غزه راه بیفتد | در عصر حقوق بشر صهیونیست‌ها جنایت قرون وسطایی انجام می‌دهند ناصحی: شهرداری مشهد طرحی عملیاتی برای حمایت از مردم غزه ارائه کند | در میزبانی شایسته از زائران دهه آخر ماه صفر دقت شود اکران گسترده شهری در مشهد برای حمایت از مردم مظلوم غزه کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز قابل قبول است (۸ مرداد ۱۴۰۴) مردم، آماده مشارکت در بهسازی بافت فرسوده آبکوه حمایت مدیریت شهری از ایده‌های مردمی و نخبگان با رونمایی از پلتفرم «دیوار ایده» قلندرشریف: مجموعه ورزشی شهید بوکانی مشهد به زودی بهره‌برداری می‌شود درباره کوچه «دانشگاه ۵» مشهد | رونق مجالس امام‌حسین (ع) در کوچه «باغ روضه‌ها» مقاوم‌سازی سازه‌‎های شهر مشهد با اجرای کامل قوانین برگزاری جلسه کمیته شهرداری‌ها و دهیاری‌های خدمات سفر خراسان رضوی با محوریت هماهنگی خدمت‌رسانی به زائران دهه پایانی صفر هوای مشهد در مرز ناسالم | وضعیت امروز قابل‌قبول، اما شکننده (۷ مرداد ۱۴۰۴) قاب‌هایی برای قهرمانان بی‌مرز | نمایش تصاویر شهدای غیرایرانی عملیات مرصاد در مشهد سرعت مطلوب پروژه غیرهم‌سطح شهید فهمیده مشهد | انسداد خروجی میدان شهید فهمیده به بزرگراه شهید چراغچی از هشتم مردادماه تا اطلاع ثانوی افت ۳۰ درصدی ماندگاری زائران در مشهد | مسئله خاموشی برق، چالش‌هایی جدی برای هتل داران خراسان رضوی رقم زده است خدمت به زائران اربعین افتخار ماست درباره میرمرتضی روئین‌تن پدر مطبوعات و چاپخانه‌های خراسان کاروان خودرویی خدمت‌رسانی شهرداری مشهد عازم عتبات عالیات شد+فیلم خدمت رسانی مدیریت شهری مشهد به زائران حسینی با شعار «مشهد برای حسین (ع)»
سرخط خبرها

قرار عاشقی یاران خراسانی در عرصه میدان شهدا با حضور پر شور دهه نودی‌ها | «سلام فرمانده» به مشهد می‌آید

  • کد خبر: ۱۰۸۳۰۵
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۰:۱۳
  • ۲
قرار عاشقی یاران خراسانی در عرصه میدان شهدا با حضور پر شور دهه نودی‌ها | «سلام فرمانده» به مشهد می‌آید
حجت الاسلام سعید آخوندی، فعال فرهنگی و مذهبی از اجرای نماهنگ «سلام فرمانده» در مشهد خبر داد.

سیرجانی | شهرآرانیوز؛ به گفته حجت الاسلام سعید آخوندی، سرود سلام فرمانده موجب رقم خوردن اتفاق بزرگی در کشور شده است که شوری انقلابی در میان کودکان و نوجوانان به وجود آورده و از زمان اجرای آن در صدا و سیما و نیز رسانه‌های مجازی مورد استقبال فراوانی خصوصا دهه نودی‌ها قرار گرفته است.

حجت الاسلام آخوندی در گفتگو با شهرآرانیوز، عنوان کرد: این سرود زیبای انقلابی که با نوای «حاج ابوذر روحی» اجرا شده است، طبق هماهنگی‌های صورت گرفته با مسئولان متولی فرهنگی در شهر امام رضا(ع) قرار است به زودی در مشهد اجرا شود.

این فعال فرهنگی مذهبی ادامه داد: طبق هماهنگی‌های انجام شده این سرود با حضور حاج ابوذر روحی روز دوشنبه بیست و ششم اردیبهشت ماه در عرصه میدان شهدا و در حضور کودکان و نوجوانان دهه نودی و هشتادی اجرا خواهد شد.

حجت الاسلام آخوندی از فعالان فرهنگی خواست تا کودکان و نوجوانان دهه نودی که در مساجد، هیئات مذهبی و کانون‌های فرهنگی فعالیت دارند در تاریخ ذکر شده به عرصه میدان شهدا آورده و در زمینه اجرای هرچه بهتر این سرود انقلابی روزی به یادمادنی را رقم بزنند.

این فعال فرهنگی و مذهبی مشهد گفت: برای اجرای این نماهنگی انقلابی که تاکنون در شهرهای مختلف کشور اجرا شده، رایزنی‌هایی صورت گرفته و فراخوان عمومی نیز داده شده است. همچنین در روزهای آینده نیز در سطح شهر مشهد بنرهای اطلاع رسانی آن نصب خواهد شد. همچنین از کانال این رسانه مردمی مشهد، روزنامه شهرآرا نیز از شهروندان درخواست می‌شود که چنانچه کودک و نوجوان دهه نودی و یا هشتادی دارند در روز دوشنبه بیست و ششم اردیبهشت ماه در عرصه میدان شهدا حضور به هم رسانند. همچنین از مسئولان مهدهای کودک، پیش دبستانی‌ها، مدارس ابتدایی نیز درخواست می‌شود با برنامه ریزی فضایی را برای حضور دانش‌آموزان خود برای شرکت در این همایش فراهم کنند.

تعداد بازدید : 343
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ف پیرهادی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۳
0
0
سلام ساعت چند برگزار میشه ؟
محد ثنائی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۶
0
0
سلام مکان مناسب نیست. مردم تو ترافیک موندن. مراسم شروع شده
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->