افشای یک پرونده اخاذی؛ دختر جوان در دام تهدید انتشار فیلم خصوصی! دستگیری ۵ نیروی پیمانی شرکت برق مشهد| کشف راز سرقت از پست برق با یک دستکش جامانده! شکار غیرمجاز سه گونه ارزشمند در تربت‌حیدریه| شکارچی به دام افتاد افشای فساد دارویی؛ سکوت مسئولان در قبال جعل نسخه‌های پزشکی برای یک داروی کمیاب درگیری ماموران شهرداری با فروشندگان در قزوین؛ متهمان احضار و تفهیم اتهام شدند هشدار قانونی برای انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی؛ از جریمه‌های میلیونی تا زندان جاده کندوان یکطرفه شد + جزئیات (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) یوزپلنگ ایران، به احتمال زیاد قدرت زادآوری را از دست داده است آزمایش ژنتیک چیست و چرا باید انجام دهیم؟ تولیت آستان قدس رضوی: موفقیت‌های علمی جوانان ایرانی، مایه افتخار ملت و خاری بر چشم دشمنان است آیا کاشت مو دائمی است یا احتمال ریزش مجدد وجود دارد؟ آغاز انتخاب رشته کنکور از فردا (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۰ شهریور ۱۴۰۴) | مشهد آخر هفته گرم می‌شود چند بار در هفته حمام کنیم تا دچار ریزش مو نشویم؟ هدایت بیماران به داروخانه خاص تخلف قانونی است زنگ خطر «سرخک» در شمال کشور واکسن آنفلوانزا برای بیماران خاص رایگان است وضعیت وخیم سد‌های مهم کشور | آب ۱۳ سد کمتر از ۱۰ درصد! زلزله شهداد کرمان را لرزاند (۹ شهریور ۱۴۰۴) افشاگری مدیرعامل تأمین اجتماعی: گروهی ناحق امتیاز گرفتند و حالا صدایشان بلند شده!| بازنشستگی پیش از موعد؛ ظلم به بیمه‌پردازان یا حق بازنشستگان؟ کودک گمشده تهرانی با تلاش پلیس سبزوار پیدا شد (۹ شهریور ۱۴۰۴) دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری منتشر شد + جزییات دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: ایران با «بحران کمبود تریاک» برای داروهای ضروری مواجه است خسروپناه: آمیخته کردن آسیب‌های اجتماعی با دعواهای سیاسی خیانت به کشور است | دخانیات سالانه جان ۶۰ هزار ایرانی را می‌گیرد درخشش دانش آموزان ایرانی در نمایشگاه علوم و اختراعات آمریکا با کسب ۱۳ مدال کشف بیش از نیم کیلو طلا در هنگ مرزی تایباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) کشف ۷۵ کیلوگرم مواد مخدر در گناباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش دادستانی قزوین به ماجرای ضرب و شتم دستفروش توسط مأموران سد معبر شهرداری یوز آسیایی دوباره در طبس دیده شد (۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نیازمند توجه بیشتر به والدین شهدا هستیم

  • کد خبر: ۱۰۹۱۷
  • ۱۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۴
نیازمند توجه بیشتر به والدین شهدا هستیم
همزمان با ولادت حضرت امام حسن عسگری (ع)، مرکز توانبخشی سالمندان ایثار خراسان رضوی در مشهد با حضور نماینده، ولی فقیه و معاون رییس جمهوری و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران تکمیل و مورد بهره برداری قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در این مراسم که صبح امروز با حضور مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی و رییس کمیسیون ویژه ایثارگران شورای اسلامی شهر مشهد برگزار گردید، حجه الاسلام و المسلمین سید محمدعلی شهیدی گفت: والدین شهدا در سنینی قرار گرفته اند که نیاز به توجه بیشتر دارند و از سویی در خانه امکانات، پرستاری نیست. در چنین شرایطی نیاز است، والدین شهدا تحت مراقبت باشند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به شرایط حضور در این مرکز اشاره کرد و گفت: این نهاد برای پرستاری از والدین شهدای بی سرپرست، تصمیم گرفته، مراکزی را به عنوان توانبخشی ایثار تشکیل دهد، تا والدین شهدا تحت مراقبت قرار گیرند.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه، مرکز توابنخشی ایثار در مشهد از سال 90 آغاز به کار کرده است، افزود: با توجه به وضعیت درمانی والدین شهدا، این مرکز با امکانات و تجهیزات تخصصی به روز شده تا نیاز های این عزیزان مرتفع شود و امروز به  صورت رسمی به بهره برداری رسید.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی نیز اظهار داشت: برای توسعه و تجهیز این مرکز که بیش از ده میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است با عنایت نماینده ولی فقیه و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به بهره برداری رسید.
حجه الاسلام حسین معصومی خاطر نشان ساخت: این مرکز که مختص والدین شهدای بی سرپرست است، با ظرفیت 15 نفر در سال 1390شروع به کار کرد اما از سال 97 توسط بنیاد شهیدو امورایثارگران خراسان رضوی مراحل بازسازی و تجهیز آن آغاز و در حال حاضر  به 35 نفر ارتقا یافته است.
وی ادامه داد: این مرکز در دو طبقه و با زیر بنای 400 متر مربع، شامل بخشهای مراقبت های ویژه، پرستاری، مانتورینگ، فیزیوتراپی و توانبخشی والدین شهدا و امکانات تخت و تشک مواج، تخت برقی می باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->