پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد گرم می‌شود پیش‌بینی تداوم سرمای شبانه در ۵ مرکز استان (۱۶ آبان ۱۴۰۴) حقوق یک ماه ۳ هزار کارگر در هالووین تهران دود شد نکاتی برای رزرو مطمئن بلیط اتوبوس در مسیر‌های پرتردد کشور فرماندار مشهد: طرح جیره‌بندی آب در حال بررسی است درباره فواید ارده که هم مقوی است و هم اصالتی باستانی دارد | منبع خالص انرژی و سلامتی آموزش نفس‌کش بودن! آزادی ۹۷۶ زندانی جرائم غیرعمد از ابتدای امسال تاکنون | ۱۶۵۰ میلیارد تومان پرونده بدهکاری مختومه شد شایع‌ترین مشکلات دندانی در کودکان چیست؟ این کودکان در آینده به فشار خون بالا مبتلا می‌شوند ایمن‌سازی بیمارستان تأمین اجتماعی شهر مشهد نگاهی به پدیده پارتنر اجاره‌ای که این روزها کم‌وبیش در سایت‌های آگهی مشاهده می‌شود | همراهی اجاره‌ای چرا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۱ و بازنشستگان وزارت کشور اجرا نشده است؟ ۴ نوشیدنی مفید و طبیعی برای ازبین‌بردن سنگ کلیه مصرف ۲ عدد از این میوه پاییزی، یبوست شما را برطرف می‌کند میوه‌هایی که خطر کبد چرب را افزایش می‌دهند، کدام‌اند؟ | مراقب میوه‌های پرپتاسیم باشید نشستن طولانی‌مدت پشت میز چه پیامد‌هایی برای بدن دارد؟  با روند کنونی تخصیص منابع، تکمیل شبکه فاضلاب مشهد ۷۰ سال دیگر طول می‌کشد | تخصیص ۵۰ همتی برای پروژه ۳۵۰۰ همتی بازسازی پرونده قتل پیرمرد در  باغ شخصی اش، پس از  ۳۸ روز از  وقوع جنایت | متهم: قصد کشتنش را  نداشتم وزیر آموزش و پرورش در مشهد: استکبارستیزی، هویت ذاتی عشایر ایران است | نظام آموزش عشایری کشور اصلاح می‌شود + فیلم ورود ۵ مگاوات برق خورشیدی به مدار تولید تا پایان سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی روند شناسایی دانش‌آموزان نابغه در بهزیستی‌ها همزمان با روز دانش آموز ۱۴۰۴ آغاز شد کشف یک دستگاه خودروی لندکروز قاچاق به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در رباط کریم (۱۴ آبان ۱۴۰۴) حادثه برای خودروی حامل دانش‌آموزان در دزفول، یک فوتی و ۴ مصدوم بر جای گذاشت (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ایران درگیر یکی از طولانی‌ترین دوره‌های خشکسالی چند دهه اخیر! وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در مدارس برای همه مقاطع از ۱۸ آبان ۱۴۰۴ آغاز می‌شود + فیلم تأمین واکسن آنفلوانزا برای والدین شهدا و جانبازان در تایباد افزایش یافت نامه رئیس نظام پزشکی به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مطالبات بخش درمان پرداخت شود
سرخط خبرها

«آبله میمونی» هستم، بازهم از چین!

  • کد خبر: ۱۰۹۴۵۱
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۱
«آبله میمونی» هستم، بازهم از چین!
گل بود، به سبزه نیز آراسته شد. گویا جهان قرار نیست حالاحالا‌ها روی خوش و بدون ویروسی به خود ببیند. چون سازمان بهداشت جهانی از یک ویروس تازه رونمایی کرده است.

عروجی | شهرآرانیوز؛ آبله میمونی (Monkeypox) نام بیماری جدیدی است که این روز‌ها صحبت‌های زیادی درباره آن می‌شود. عامل این بیماری ویروسی کمیاب است و با علائمی مانند نشانه‌های آنفلوانزا خود را بروز می‌دهد. این بیماری بثورات پوستی ایجاد می‌کند و در صورت و بدن گسترش می‌یابد.

با توجه به شیوع ناگهانی کرونا و مشکلاتی که ایجاد کرده است، مردم دنیا نگران شیوع آبله میمونی هستند. مرگ اولین چینی در اثر ابتلا به آبله میمونی، این کشور را مهد بیماری‌های واگیردار کرده که زیر سایه کرونا به جان انسان‌ها افتاده است. اما مثل اینکه چینی‌ها این بار در آستین‌های گشادشان، آبله میمونی با خودشان آورده اند! اما این اتفاق چگونه رسانه‌ای شد؟ بعد از اینکه یک دامپزشک چینی در پکن در اثر ابتلا به ویروس میمونی جانش را از دست داد، اولین مرگ انسانی در اثر ویروس میمونی رخ داد.

مرکز مبارزه و پیشگیری از بیماری‌ها در چین اذعان داشت که علائم بیماری این دامپزشک ۵۳ساله در زمان فعالیتش روی حیوانات ظاهر شده است و یک ماه پس از کالبدشکافی دو میمون مرده، دچار حالت تهوع و استفراغ شد. آبله میمون از خانواده ویروس‌های آبله است. این یک بیماری ویروسی نادر، اما بالقوه جدی است که با علائم شبیه آنفلوانزا و تورم غدد لنفاوی مشخص می‌شود. بیماری یادشده به تدریج به صورت آبله گسترده در سراسر صورت و بدن پیشرفت می‌کند. البته نکته حیاتی در این موضوع این است که این نشانه‌ها در انسان خیلی خفیف‌تر نمود پیدا می‌کند و میمون‌ها قادر نیستند ویروس را به انسان منتقل کنند. آبله میمون با تب، سردرد، درد عضلانی و خستگی شروع می‌شود.

تفاوت اصلی بین علائم این بیماری و آبله در این است که این بیماری در میمون باعث تورم غدد لنفاوی (لنفادنوپاتی) می‌شود، درحالی که آبله این گونه نیست. دوره کمون (زمان عفونت تا علائم) برای آبله با منشأ میمونی معمولا هفت تا چهارده روز است، اما ممکن است از پنج تا بیست ویک روز نیز طول بکشد. علاوه بر این هشدار‌ها هنوز کسی نمی‌داند در صورت همه گیری این ویروس آیا درمانی مشخص برای آن وجود دارد یا نه. هرچند راه‌های انتقال این ویروس هنوز در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و تحقیقات بیشتری را می‌طلبد، با این حال ردپای این ویروس هنوز حوالی ما مشاهده نشده است. انگلیس، پرتغال، اسپانیا، سوئد، استرالیا و آمریکا مناطقی از دنیا هستند که تا کنون پای این ویروس به آن‌ها باز شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->