اولین روایت از شهدای زندان اوین امشب در برنامه تلویزیونی «لاله خیز» + ویدئو گروسی: راه‌حل مسئله هسته‌ای ایران نظامی نیست تاکید نخست‌وزیر لبنان بر ضرورت عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از اراضی این کشور وزیر حمل و نقل روسیه پس از برکناری توسط پوتین خودکشی کرد آمریکا تحریرالشام را از فهرست گروه‌های تروریستی خارج کرد ۵۰ نظامی اوکراینی با اسکندر روسیه کشته شدند (۱۶ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان از مجتمع بندری آستارا بازدید کرد حمله موفق ارتش یمن به کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با نخست‌وزیر مالزی مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون منتشر شد | پزشکیان: اسرائیل برای ترور من اقدام کرد اما ناکام ماند + فیلم آخرین وضعیت تعطیلی ادارات تهران در روز ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ عراقچی: ایران از محکومیت قاطع و صریح تجاوزات نظامی اخیر رژیم اسرائیل و ایالات متحده توسط بریکس قدردانی می‌کند رئیس‌جمهور لبنان پاسخ طرح واشنگتن را داد پزشکیان: مردم دشمن را در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ناامید کردند سفارت مسکو در تهران: «زنده باد ایران کبیر» تقدیر آیت الله علم الهدی از موضع‌گیری هوشمندانه آیات عظام مکارم شیرازی و نوری همدانی اعترافات هولناک سرباز صهیونیست درباره جنگ غزه دستور اژه‌ای به مسئولان قضایی جهت بازسازی هر چه سریع‌تر بخش‌های آسیب‌دیده زندان اوین بریکس چیست و از چه کشورهایی تشکیل شده است؟ + تاریخچه و جزئیات واکنش رهبر اپوزیسیون ژاپن به ضرب‌الاجل ترامپ: باید اتکا به تجارت با آمریکا را کاهش دهیم حضور سرزده پزشکیان در استانداری اردبیل (۱۶ تیر ۱۴۰۴) خروج اوکراین از پیمان اتاوا گردان‌های قسام ارتش رژیم صهیونیستی را غافلگیر کرد نتانیاهو برای دیدار با ترامپ وارد واشنگتن شد حمله یمن با ۱۱ فروند موشک و پهپاد به مناطق حساس رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: حضور مقام معظم رهبری در حسینیه امام(ره) سیلی محکمی به رسانه‌ها و معاندین خارج‌نشین بود ارتش اسرائیل مدعی شد: بازداشت گروه مرتبط با ایران در جنوب سوریه (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کاندیداهای دبیری هیأت رئیسه مجلس برای اجلاسیه سوم مجلس یازدهم معرفی شدند

  • کد خبر: ۱۰۹۹۹۱
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۹
  • ۱
کاندیداهای دبیری هیأت رئیسه مجلس برای اجلاسیه سوم مجلس یازدهم معرفی شدند
عضو هیات رئیسه مجلس کاندیداهای دبیری هیأت رئیسه مجلس برای اجلاسیه سوم مجلس یازدهم را معرفی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسینعلی حاجی دلیگانی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۴ خردادماه) مجلس شورای اسلامی، کاندیدا‌های گزینه دبیری هیأت رئیسه مجلس برای اجلاسیه سوم مجلس یازدهم را بدین شرح معرفی کرد:
محمد رشیدی

محسن دهنوی

روح الله متفکر آزاد

علی کریمی فیروزجایی

احمد امیرآبادی فراهانی

سید محمود نبویان

صدیف بدری

احمد نادری

مجتبی یوسفی

محمدرضا صباغیان بافقی

اسماعیل حسین زهی

حسینعلی حاجی دلیگانی

حسین امامی راد

مجتبی بخشی پور

روح الله نجابت

عباس گودرزی

خانم معصومه پاشایی بهرام

سیدناصر موسوی لارگانی

ابراهیم عزیزی (شیراز)

محمد صفری ملک میان

علی علیزاده

مرتضی محمودوند

بر اساس آیین نامه داخلی مجلس، انتخاب رئیس در نوبت اول با اکثریت مطلق آراء نمایندگان و انتخاب نواب رئیس، دبیران و ناظران هر کدام‌جداگانه و با اکثریت نسبی و رأی مخفی و با ورقه خواهد بود. در صورتی که در انتخاب رئیس در نوبت اول اکثریت مطلق حاصل نشود، در نوبت دوم اکثریت نسبی کافی خواهد بود.

تبصره ۱ – چنانچه آراء برای رئیس، نواب رئیس، دبیران، ناظران با یکدیگر برابر باشد، حسب مورد به قید قرعه تعیین می‌شوند.

تبصره ۲ – در صورتی به فرد غایب در جلسه می‌توان رأی داد که قبل از تشکیل جلسه مربوط به انتخابات هیأت رئیسه، کتباً نامزدی خود را به‌معاونت قوانین مجلس اعلام کرده باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمدرضا کیانفر
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۸
0
2
.
هدایت‌الله خادمی اصولگرا گفت: مجلس در دو سال اخیر هیچ قانونی به نفع کشور و مردم تصویب نکرد.

آقای خادمی،
مجلس فقط ملتزم به تصویب اوامر ولایت مطلقه فقیه می‌باشد زیرا نمایندگانش منصوب ایشانند و هیچ تعهدی به کشور و مردم ندارند.
به طفل تخته تعلیم دادن استاد، اشاره‌ای ست که آماده باش طوفان را.
شکستگی نرسد خامه تو را صائب، که سرخ کرد ز گفتار روی ایران را.

سرور گرامی،
تنها راه نجات میهن اتحاد ماست که هم‌صدا جمهوری اسلامی را تشویق به انجام دو فوریت نماییم:
1- قطع دشمنی با آمریکا برای دفع تهدیدات خارجی.
2- به رسمیت شناختن حق آزادی بیان مصوب قانون اساسی جهت حل مشکلات داخلی.
با تشکر از توجه شما.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->