مدارس مشهد و خراسان رضوی آماده اسکان اضطراری در شرایط بحرانی هستند توصیه های حیاتی برای بیماران قلبی در شرایط بحرانی نشانه‌ها و امید‌ها سرنوشت صدور شناسنامه ویژه برای مادران دارای سه فرزند و  بیشتر چه شد؟ | سرنوشت نامعلوم امتیاز‌های مادری تولد اولین بره آهو در سال ۱۴۰۴ در دشت مغان کمک قارچ‌های ناشناخته زیرزمینی به حفظ اکوسیستم‌ها وعده بانک مرکزی برای تخصیص ارز به واردات دارو و تجهیزات پزشکی افزایش خطر شیوع بیماری سالک در فصول گرم سال بیماری خطرناکی که ممکن است حجاج ناقل آن باشند جزئیات استرداد هزینه بلیت پروازهای لغوشده گلایه مردم مشهد از گرانی انشعاب برق، نبود شفافیت در خرید کنتور و بلاتکلیفی در جبران خسارات نوسانات برقی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش، امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات سرقت‌های سریالی با  خودرو‌های سرقتی آسیب به بیمارستان فارابی کرمانشاه در حمله رژیم صهیونیستی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) سامانه ۱۱۰ فعال است | درخواست سخنگوی فراجا از مردم برای اعلام فعالیت‌های مشکوک دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟ حدود ۴۰ درصد از سیگاری‌ها دچار ناتوانی هستند ساعت کار متروی تهران تغییر کرد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) موج انفجار‌ها چه عوارضی برای سلامت دارد؟ ذخایر دارویی و تجهیزات پزشکی به اندازه نیاز کشور تأمین شده است فعالیت مدارس مشهد و تبادکان امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) با ۵۰ درصد عوامل اجرایی انجام می‌شود  اسماعیل فکری، جاسوس موساد، به دار مجازات آویخته شد | ضربه مهم اطلاعاتی به شبکه جاسوسی صهیونیست‌ها در داخل تأمین اجتماعی به جای دو سال آخر، مزد و حق بیمه پرداختی ۵ سال آخر را ملاک مستمری قرار می‌دهد!  
سرخط خبرها

افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از خردادماه انجام می‌شود

  • کد خبر: ۱۱۱۲۷۱
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۰
افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از خردادماه انجام می‌شود
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی گفت:امیدوارم اقداماتی نیز برای افزایش بیشتر حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری نیز انجام شود و در صورت محدودیت منابع، حداقل میزان افزایش حقوق مستمری بگیران زیر ۱۰ میلیون تومان در ماه، درصد رشد بیشتری داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، رحیم زارع عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از اقدامات عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی گفت: براساس مصوبه هیئت وزیران، حداقل حقوق بازنشستگان به میزان ۵۷ درصد افزایش یافت و این افزایش برابر با افزایش حداقل حقوق کارگران مصوب شورای عالی کار در تاریخ ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ است.

نماینده مردم آباده، بوانات، خرم‌بید و سرچهان در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه با تصمیم دولت و اجرایی شدن این مصوبه، حداقل دریافتی بازنشستگان برای سال ۱۴۰۱ به مبلغ ۵ میلیون و ۵۸۰ هزار تومان در ماه می‌رسد، افزود: بنابر اظهارات وزیر با توجه به مصوبه هیئت وزیران، افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از خردادماه انجام خواهد شد و مابه‌التفاوت حقوق بازنشستگان برای ماه‌های فروردین و اردیبهشت نیز واریز می‌شود.

وی با بیان اینکه حقوق بازنشستگی اکثریت بازنشستگان در حال حاضر کفاف هزینه‌های معیشت و نیاز‌های روزمره را نمی‌دهد، ادامه داد: معضل تورم در تمام کشور‌های توسعه یافته و در حال توسعه وجود دارد و یکی از عواملی که در توسعه یافتگی کشور‌ها تاثیر دارد بحث تورم است و در واقع کشور‌هایی که تورم را مهار کرده اند به توسعه دست پیدا کرده اند.

زارع با بیان اینکه افزایش هرگونه نرخ اقلام مصرفی و کالا‌های اساسی مورد نیاز مردم اعم از مسکن، اجاره خانه، خوراک، پوشاک، درمان حتی مسافرت در زندگی آن‌ها تاثیرگذار است، گفت: وقتی که قدرت خرید بالا می‌رود افزایش نرخ اقلام و کالا‌ها فشار بر خانوار وارد نمی‌کند، ولی وقتی که تناسبی بین افزایش درآمد و هزینه وجود نداشته باشد، تورم فشار مضاعفی را به مردم وارد می‌کند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: امیدوارم اقداماتی نیز برای افزایش بیشتر حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری نیز انجام شود و در صورت محدودیت منابع، حداقل میزان افزایش حقوق مستمری بگیران زیر ۱۰ میلیون تومان در ماه، درصد رشد بیشتری داشته باشد، در هرصورت با توجه به اینکه بازنشستگان گرانقدر، امروز امکان انجام اضافه کار و ماموریت و.. ندارند طبیعتا حقوق‌های پایینی دارند بنابراین باید اقتصاد خانوارهایشان را تقویت کرد و در این راستا مجلس حمایت خواهد کرد.

منبع: خانه ملت


اخبار ویژه بازنشسته‌ها در لینک زیر:

instagram.com/bazneshasteh.news

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->