امانی: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران بود وحشت اسرائیلی‌ها از آزادی «مهم‌ترین زندانی جهان» وزیر جنگ اسبق اسرائیل: باید غزه را اشغال کنیم اعلام جدایی سرکنسول سوریه در دبی از دولت الجولانی حمایت السودانی از حل دیپلماتیک اختلافات میان ایران و آمریکا ترامپ به زلنسکی: یا شروط روسیه را بپذیر یا اوکراین نابود می‌شود نقض آتش بس در غزه با شهادت ۴۴ فلسطینی (۲۷ مهر ۱۴۰۴) درگیری رؤسای جمهور آمریکا و کلمبیا بالا گرفت واکنش بقائی به شکنجه شهروند سوئدی توسط نظامیان اسرائیلی نتانیاهو دستور جلوگیری از ورود کمک‌ها به غزه را داد ۲ نظامی صهیونیست در نوار غزه به هلاکت رسیدند (۲۷ مهر ۱۴۰۴) ترامپ: حذف تعرفه‌ها امنیت ملی آمریکا را به ‌خطرمی‌اندازد هیئت حماس برای پیگیری اجرای توافق آتش‌بس غزه به مصر می‌رود چراغ سبز آمریکا به اسرائیل برای حمله به حماس | ویتکاف: توافق فرونپاشد سردار رادان: خانواده‌های شهدا نماد ماندگاری فرهنگ ایثار و مقاومت هستند هماهنگی اسرائیل با آمریکا برای حمله به غزه حمله مرگبار آمریکا به یک قایق در کارائیب + فیلم ترامپ: حمله به تاسیسات اتمی ایران زمینه توافق صلح در غزه را فراهم کرد واکنش حماس به حملات اسرائیل به نوار غزه کنفرانس بین‌المللی بازسازی نوار غزه برگزار می‌شود گزارش عراقچی از اقدامات دستگاه دیپلماسی در خصوص مقابله با تحریم‌ها پزشکیان: هیچ موضوعی نباید بر معیشت مردم تقدم و ترجیح یابد آغاز حملات گسترده و سنگین اسرائیل به نوار غزه + فیلم (۲۷ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو برای بررسی اوضاع غزه جلسه امنیتی برگزار می‌کند افزایش ۳۴ درصدی بودجه دفاعی ترکیه | آنکارا به دنبال چیست؟ ثبت جنایتی جدید از رژیم صهیونیستی| سرقت اعضای بدن شهدای فلسطینی به دست جنایتکاران اسرائیلی حماس توسط وزیر جنگ اسرائیل تهدید شد
سرخط خبرها

بررسی طرح اصلاح بانک مرکزی از تیرماه در صحن علنی مجلس

  • کد خبر: ۱۱۱۸۲۴
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۲
بررسی طرح اصلاح بانک مرکزی از تیرماه در صحن علنی مجلس
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، از بررسی شور دوم طرح اصلاح ساختار و وظایف بانک مرکزی از تیرماه در صحن علنی مجلس خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس صبح امروز در جلسه شورای برنامه ریزی توسعه و عمران شهر آستارا با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور گفت: مسیر اقتصادی کشور، آینده‌ای روشن دارد، اما در اجرای طرح‌های اصلاح اقتصادی باید مراقبت کرده و با نگاه علمی کار‌ها را به پیش ببریم.

پورابراهیمی با بیان اینکه دشمن با استفاده از اشتباهات ما می‌خواهد با نظام مواجهه کند، افزود: به همین دلیل ما دیگر حق اشتباه نداریم و باید نگاه علمی و کارشناسی به اقدامات خود داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه در شرایط جنگ نابرابر با دشمن هستیم و اگر کشور‌های پیشرفته، چنین فشار‌هایی را تحمل می‌کردند قطعا شاخص‌ها و پیشرفت‌های لازم را نداشتند، ادامه داد: جنگ اقتصادی یک واقعیت است و بعضی از اقدامات قابل رصد نیست، اما پیامدهایش قابل رصد است.

پورابراهیمی با اشاره به اینکه امروز با وجود تحریم‌ها می‌توانیم توانایی‌های خود را به رخ جهان بکشیم، گفت: روزی در این کشور توانی برای توسعه علمی وجود نداشت، اما امروز در عرصه‌های مختلف حرف‌های مهمی برای گفتن داریم و جمهوری اسلامی ایران به بزرگترین قدرت بازدارندگی در دنیا تبدیل شده است و مقامات آمریکا و رژیم صهیونیستی نیز به این موضوع  اذعان می‌کنند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: امروز دولتی مکتبی و انقلابی با مجلسی که با وجود خصومت برخی عوامل داخلی و هجمه عظیم خارجی، در کنار همدیگر ایستاده‌اند و رسالت بزرگی برای توسعه دارند و در اصل، ما از بخش عمده گردنه‌ای که آمریکایی‌ها فراهم کرده اند عبور کرده ایم و خود دشمن به این باور رسیده که ایران از تحریم گذشته است.

وی با اشاره به مالیات واحد‌های تولیدی گفت: در خصوص موضوعات مالیاتی، رویکرد کمیسیون اقتصادی مجلس کاهش مالیات هر واحدی است که ایجاد اشتغال کند، همانطور که در بودجه سال جاری نیز میزان مالیات واحد‌های تولیدی ۵درصد کاهش یافت.

پورابراهیمی افزود: براساس تصمیمات اخذ شده در کمیسیون اقتصادی باید مالیات بر مجموع درآمد افراد را به عنوان جایگزین مالیات بر تولید ببینیم، همانطور که در طرح مالیات بر عایدی سرمایه، مالیات بر سوداگری و فعالیت‌های گروه‌های خاص و پر درآمد تعریف شده است که طی هفته آینده برای بررسی شور دوم به صحن علنی مجلس ارجاع خواهد شد.

وی با بیان اینکه اگر مالیات واحد‌های صنفی گیلان، عددی غیرمتعارف باشد نسبت به اصلاح آن اقدام خواهیم کرد و برای واحد‌های صنعتی نیز کاهش خواهیم داد، افزود: این در اصل، حمایت از تولید است و هر مجموعه اقتصادی که بتواند ظرفیت سازی کند، برای تامین سرمایه آن تلاش خواهیم کرد.

پورابراهیمی در ادامه از بررسی شور دوم طرح اصلاح ساختار و وظایف بانک مرکزی از تیرماه در صحن علنی مجلس خبر داد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، همچنین از اتخاذ تصمیم‌های مقدماتی برای توسعه شهرستان آستارا و تکمیل طرح‌های اقتصادی و تجاری آن خبر داد و گفت: این تصمیمات امروز با حضور مدیران مربوطه بررسی و راجع به چگونگی اجرای آن‌ها تصمیم گیری خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->