سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع دستی استان راه اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت راکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش: بدون حضور موثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه: هرگونه تصمیم نسنجیده و مخرب در شورای حکام علیه ایران با پاسخ مقتضی مواجه خواهد شد خبرگزاری فرانسه از دیدار وزرای خارجه کشور‌های عربی و ایران در اسلو خبرداد ماجرای تغییر نام یک خیابان در تهران | خالد اسلامبولی که بود؟ اسلامی: سبک اظهارات گروسی تعجب برانگیز است | عکس‌العمل ما در برابر مکانیسم ماشه سخت خواهد بود ادعاهای تازه گروسی در گفت‌وگو با یک رسانه رژیم صهیونیستی | علیه هیچ‌کسی از جمله ایران دستورکار سیاسی نداریم!
سرخط خبرها

قالیباف: منشور مجلس انقلابی برای ریل‌گذاری صحیح در قانونگذاری و نظارت تدوین می‌شود

  • کد خبر: ۱۱۲۳۶۳
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۴
قالیباف: منشور مجلس انقلابی برای ریل‌گذاری صحیح در قانونگذاری و نظارت تدوین می‌شود
رئیس مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه منویات رهبر انقلاب درباره مجلس و توصیه‌های ایشان، به مثابه منشور مجلس انقلابی است، از آغاز فرآیند تدوین این منشور برای ریل گذاری صحیح در حوزه قانونگذاری و نظارت خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه شورای هماهنگی مجلس شورای اسلامی که صبح امروز (دوشنبه، ۲۳ خردادماه) با حضور نواب رئیس، اعضای هیأت رئیسه مجلس و رؤسای کمیسیون‌ها، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس، رئیس دیوان محاسبات و معاونین قوانین و نظارت مجلس برگزار شد، به اولویت بندی‌های مجلس براساس بیانات و تأکیدات رهبر معظم انقلاب در دیدار نمایندگان اشاره و برنامه مجلس در این حوزه را تشریح کرد.

رئیس مجلس با بیان اینکه براساس منویات رهبر معظم انقلاب ما قصد داریم سندی که مسیر راه مجلس شورای اسلامی را مشخص می‌کند، تدوین کنیم، اظهار داشت: باید اقداماتی که لازم است، برای این سند که منشور مجلس انقلابی است در هیأت رئیسه، صحن، کمیسیون‌ها، فراکسیون‌ها و سایر بخش‌های اداری و ستادی مجلس انجام شود تا در یک سند و منشور، راهبرد‌های اصلی مجلس مبتنی بر مسائل اساسی کشور تعریف و به سرعت عملیاتی شود تا بتوانیم بیش از پیش به مردم خدمت کنیم.

قالیباف اضافه کرد: این منشور، مأموریت‌های بخش‌های مختلف مجلس به خصوص در حوزه اصلاح بودجه، انتخابات، تنقیح قوانین، نظارت و ... را مشخص خواهد کرد که معاونت قوانین و مرکز پژوهش‌ها کار خود را در این زمینه آغاز کرده اند و در نهایت قصد داریم با دریافت نظرات و پیشنهادات کارشناسان و نمایندگان، مبتنی بر توصیه‌ها و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی، این سند تدوین شود تا مجالس آینده نیز بتوانند از آن استفاده کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->