آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تدابیر امنیتی ترکیه برای جلوگیری از ورود غیرقانونی مهاجران افغانستانی

  • کد خبر: ۱۱۲۵۲۵
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۷
تدابیر امنیتی ترکیه برای جلوگیری از ورود غیرقانونی مهاجران افغانستانی
نیرو‌های امنیتی و مرزبانی ترکیه برای جلوگیری از مهاجرت غیرقانونی و فعالیت قاچاقچیان و تروریست‌ها در استان وان واقع در مرز ایران تدابیر امنیتی را به بالاترین سطح رسانده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نیرو‌های امنیتی با اقدامات احتیاطی مختلف در وان که طولانی‌ترین مرز با ایران را دارد، با فعالیت‌های گشت زنی خود خط مرزی را به طور مداوم کنترل می‌کنند.

آنان با استفاده از دوربین‌های حرارتی، حسگر‌های حساس به حرکت، دوربین‌های دید در شب و هواپیما‌های بدون سرنشین، منطقه را تحت نظر دارند.

در حالی که کماندوها، ژاندارمری، پلیس عملیات ویژه و گارد‌های امنیتی به صورت شبانه روزی در خط مرزی خدمت می‌کنند، تیم‌های فرماندهی گارد ساحلی نیز در دریاچه وان با قایق به گشت زنی می‌پردازند.

به گفته مقامات محلی؛ ترکیه تاکنون چهل کیلومتر از ساخت دیوار امنیتی ۲۹۵ کیلومتری خط مرزی استان وان به پایان رسیده و ۲۳۳ کیلومتر نیز خندق حفر شده است.

با اقدامات انجام شده در سال جاری از تردد ۴۷هزار و ۴۰۳ مهاجر غیرقانونی از مرز‌ها جلوگیری شده و نیرو‌های امنیتی ۶۸۰۵ تن از آنان را دستگیر کرده و به مرکز استرداد مهاجران تحویل داده‌اند.

منبع: رنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->