وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تاکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهمنامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی در ترکیه: پوتین هیئت جعلی فرستاده است استاندار خراسان رضوی: مهم است که زیرساخت‌های ارتباطی را در مشهد گسترش دهیم نخست وزیر قطر از جنجال بر سر هواپیمای هدیه شده به ترامپ تعجب کرد چوب لای چرخ مذاکرات با یک نامه | اتحاد جمهوری‌خواهان علیه ایران اسلامی: بازرسی‌های آژانس از ایران ۱۰ برابر بیشتر از بقیه کشور‌ها انجام می‌شود | رفتار ظالمانه و جوسازی علیه مردم ایرانی نخ نما شده است + فیلم تمجید ترامپ از پهپاد‌های ایرانی وزارت خارجه درخصوص وخامت اوضاع امنیتی در لیبی ابراز نگرانی کرد پزشکیان: فرصت ندارم صحبت‌های ترامپ را بشنوم | با وجود توطئه‌های دشمنان، ما دنبال صلح و آرامش هستیم ترامپ: در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به صلح پایدار هستیم معاون سازمان انرژی اتمی: داشتن علم هسته‌ای یک انتخاب نیست؛ بلکه یک ضرورت است آمریکا به ترکیه موشک می‌­فروشد نخست‌وزیر قطر: حملات اخیر رژیم صهیونیستی نشانه بی‌اهمیتی آن‌ها به مذاکرات آتش‌بس است پخش مستند پشت‌صحنه سفرهای شهید رئیسی از شبکه یک + تیزر پزشکیان: اصولگرای محکمی هستم و با تمام وجود معتقدم باید اصلاحات انجام داد + فیلم قالیباف: سکوت دربرابر جنایات رژیم صهیونیستی در شأن هیچ یک از کشور‌های اسلامی نیست ویتکاف از احتمال توافق با ایران قبل از صلح اوکراین خبرداد وزیر دفاع آلمان از احتمال آغاز سربازی اجباری در این کشور خبر داد پوتین به استانبول نمی‌رود | توپ در زمین زلنسکی
سرخط خبرها

رئیس جمهور: ایران می‌تواند مسیر اتصال شرق و جنوب آسیا به اروپا باشد

  • کد خبر: ۱۱۳۳۱۰
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۱
رئیس جمهور: ایران می‌تواند مسیر اتصال شرق و جنوب آسیا به اروپا باشد
رئیس جمهور یکی از اولویت‌های سیاست خارجی ایران را نقش‌آفرینی موثر در افزایش همگرایی منطقه‌ای از طریق گسترش تجارت از مسیر ایران دانست و اظهار داشت: ایران جایگاه منحصر به‌فردی در جغرافیای راهبردی منطقه دارد و می‌تواند مسیر اتصال بین‌منطقه‌ای از شرق و جنوب آسیا به اروپا باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، روسای جمهور ایران و قزاقستان بعد از ظهر امروز یکشنبه(۲۹ خرداد) به شکل ویدئوکنفرانس دستور آغاز فعالیت ترانزیت تمام ریلی اولین قطار کانتینری از کریدور ایران را که روز قبل از قزاقستان به تهران رسیده بود، از ایران به ترکیه صادر کردند.
آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی در این مراسم، سفر رئیس جمهور قزاقستان به تهران را نقطه عطف و گامی بلند در مسیر ارتقای روابط دو کشور توصیف کرد و گفت: همچنین لازم می‌دانم از مسئولان راه‌آهن ایران و قزاقستان برای اجرای این کار مشترک و ماندگار قدردانی کنم. آغاز فعالیت این مسیر ریلی می‌تواند گسترش روابط اقتصادی و تجاری تهران - آستانه و دیگر کشورهایی را که در آینده به این مسیر متصل خواهند شد، تسهیل کند.
رئیس جمهور با بیان این‌که یکی از اولویت‌های سیاست خارجی ایران نقش‌آفرینی موثر در افزایش همگرایی منطقه‌ای از طریق گسترش تجارت از مسیر ایران به عنوان یک مسیر امن، کم هزینه و سریع است، افزود: ایران جایگاه منحصر به‌فردی در جغرافیای راهبردی منطقه دارد و می‌تواند مسیر اتصال بین منطقه‌ای از شرق و جنوب آسیا به اروپا باشد.
دکتر رئیسی از این‌که امروز با عنایت به برنامه‌های دولت مردمی جمهوری اسلامی جهت گسترش و توسعه روابط با همسایگان و کشورهای منطقه، نخستین قطار ترانزیتی کشور دوست قزاقستان از کریدور شرقی- غربی از مسیر جمهوری اسلامی ایران در حال تردد است، اظهار خرسندی کرد.
رئیس جمهور با اشاره به این‌که شرکت‌های حمل‌ونقل بین قاره‌ای مدت‌هاست علاقه‌مند کریدور شرقی- غربی و شمالی و جنوبی از مسیر جمهوری اسلامی ایران شده‌اند، تصریح کرد: با برداشته شدن محدودیت‌های کرونا و فعال شدن شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی این مسیر به خصوص برای کشورهای آسیایی و اروپایی اهمیت ویژه‌ای پیدا کرده است.
آیت‌الله رئیسی دلیل استقبال کشورهای آسیایی و اروپایی از این کریدور را به‌صرفه بودن از نظر هزینه و زمان و وجود امنیت در جمهوری اسلامی ایران دانست و خاطرنشان کرد: ایران به واسطه تصریح سیاست‌های بالادستی اهتمام جدی به حوزه حمل‌ونقل ریلی دارد.
رئیس جمهور با بیان این‌که تامین نیازها و رفع موانع ترانزیت ریلی در سریع‌ترین زمان ممکن از اولویت‌های دولت جمهوری اسلامی ایران است و همه کشورهای جهان می‌توانند روی مسیر ایران حساب کنند، گفت: امید است با فعال‌تر شدن این کریدور، مراودات تجاری کشورهای آسیای میانه از مسیر ایران روز به روز گسترش یافته و در واقع پنجره و مسیر سودآورتری را در عرصه تجارت و بازرگانی بین‌المللی شاهد باشیم.
«قاسم ژومارت توکایف» رئیس جمهور قزاقستان نیز در این مراسم با مهم توصیف کردن همکاری کشورش با جمهوری اسلامی ایران در راه‌اندازی این کریدور ریلی و با قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته در این مسیر، گفت: امیدوارم این پروژه همان‌گونه که آقای رئیسی بیان کردند، بند به بند و به صورت کامل اجرایی شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->