پیش‌بینی هواشناسی مشهد در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ و سالروز شهادت امام‌رضا(ع) | گرما طاقت‌فرسا نخواهد بود مشکلی در تأمین نان و آرد مشهد در دهه پایانی ماه صفر وجود ندارد | فعالیت ۹ نانوایی سیار در اطراف حرم امام‌رضا(ع) افزایش ۳۳ درصدی اهدای خون در روز اربعین در خراسان رضوی ضمیری: سامان‌دهی سیما و منظر شهری مشهدمقدس با الگوی ایرانی‌اسلامی دنبال می‌شود تأکید رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس بر میزبانی شایسته از عزاداران دهه آخر ماه صفر «محله‌شناسی» مشهد در «عصر گوهرشاد» | چشم‌اندازی از فضای شهری ۶۰۰ سال پیش در ارض اقدس براساس گزارش «حافظ ابرو» اسامی محرومان هفته اول لیگ برتر مشخص شد گلایه شهروندان از گره‌های کور خیابان پورسینای مشهد | مسیر پر از سنگلاخ مدرسه سخنگوی دولت نوشت: فرصت مشروط برای ثبات منطقه کمبودی در تأمین کالا‌های اساسی دهه پایانی ماه صفر در مشهد و خراسان رضوی وجود نخواهد داشت  ارائه خدمات مدیریت شهری به ۷۰۰ مسجد مشهد خدمات‌رسانی گسترده ۹ ایستگاه استقبال از زائر در مبادی ورودی مشهد در دهه پایانی ماه صفر مشهد به احترام زائران امام‌رضا (ع) می‌ایستد اکران ۵۰ قاب از مفاخر شهری با تصاویر خادمان امام رضا (علیه‌السلام) در مشهد تصمیم‌گیری درباره الحاق اراضی زعفرانیه طرقبه منوط به بررسی‌های فنی و تصویب در طرح جامع خواهد بود ارائه خدمات مختلف سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد به زائرین پیاده جمع آوری پسماندهای خشک مواکب و ایستگاه‌های مشهد در اربعین حسینی شهردار مشهد مقدس خبر داد: پایان مأموریت خدمات شهرداری مشهد در عراق و آغاز آماده‌سازی برای دهه آخر صفر شهردار مشهد مقدس: اتصال بولوار امام خمینی (ره) به بولوار نماز هفته آینده بازگشایی می‌شود + تصاویر شهردار مشهد مقدس دستور تمدید ساعات کاری خط ۳مترو را در روز اربعین صادر کرد ۶۹ بیمارستان در مشهد و خراسان رضوی در آماده‌باش کامل برای خدمات‌رسانی به زائران دهه پایانی صفر
سرخط خبرها

ساماندهی «اتاق مادر و کودک» در بوستان‌ها و اماکن شهر مشهد

  • کد خبر: ۱۱۳۴۴۹
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۷
ساماندهی «اتاق مادر و کودک» در بوستان‌ها و اماکن شهر مشهد
رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در چهار بوستان پردیس، طرق، وکیل آباد و نصرت نیز با توجه به دریافت اعتبارات تکمیلی، احداث اتاق مادر و کودک دیده شده و به تجهیز امکانات نیز خواهد رسید.

به گزارش شهرآرانیوز،«فاطمه سلیمی» در کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد اظهار کرد: مجموعه‌های مختلف شهری در انتقال پادگان زحمات بسیاری را متقبل شدند، همکارانمان در معاونت عمران و حمل‌ونقل و خدمات شهری شهرداری اقدام جدیدی را شروع کردند.
وی افزود: در مجموعه شهرداری، مشهد جزو بهترین‌ها در سطح کشور بوده که نشان‌دهنده وجود تیم تخصصی، همدلی و همراهی است؛ امیدواریم به واسطه ارائه خدمات به زائران و مجاوران حضرت رضا (ع)، به عنوان شهری الگو، در سطح کشور مطرح شویم.
سلیمی پیرامون مجموعه اقدامات صورت پذیرفته پیرامون تبصره ۱۰۰ بودجه ۱۴۰۱ که به واسطه آن شهرداری مکلف شده است در راستای مناسب سازی فضا‌های شهری همچون پارکینگ‌ها، پایانه‌ها، مترو، پارک‌ها و ایجاد اتاق مادر و کودک با مشارکت سرمایه گذار بخش خصوصی، بیان کرد: برای اینکه در پارکینگ‌های سطح شهر اقدامی انجام شود، باید مشاور طرحی را ارائه دهد تا بتوانیم بهترین جانمایی و کارایی را داشته باشیم.
رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: مدلی که برای اتاق مادر و کودک در نظر گرفته شده بر این اساس نیازسنجی خواهد بود تا مشخص شود نیاز به طراحی فضا است و یا اینکه ابزاره و وسایل خدماتی در اختیار مراجعان قرار گیرد.
وی در مورد آخرین وضعیت اجرای این پروژه در سطح شهر، تصریح کرد: ۱۴ سایت ویژه بانوان در سطح شهر داریم که ۱۱ مورد از آن‌ها مجهز به اتاق و مادر و کودک هستند؛ پنج اتاق مادر و کودک به تازگی احداث شده، ۶ اتاق در مرحله نهایی، سه اتاق در بوستان‌های وحدت، طرق و ریحانه طی سال ۱۴۰۱ با توجه به اعتبار‌های دریافتی، اجرایی می‌شود.
سلیمی خاطر نشان کرد: در سال ۱۴۰۱ براساس اعتباراتی که تعریف شده، در چهار بوستان بسیج، کوهسنگی، شاهد واقع منطقه ۱۰ و چهل بازه، سایت ویژه بانوان تعریف شده که مطالعات احداث اتاق مادر و کودک در آن‌ها آورده شده است. در چهار بوستان پردیس، طرق، وکیل آباد و نصرت نیز با توجه به دریافت اعتبارات تکمیلی، احداث اتاق مادر و کودک دیده شده و به تجهیز امکانات نیز خواهد رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->