رئیس شورای عالی استان‌ها: پاسخ اسرائیل را به گونه‌ای خواهیم داد که در تاریخ ثبت و ضبط شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: مهم‌تر از موشک، داشتن این ملت است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: روزی که ملت ایران به پا خیزد، اثری از رژیم صهیونیستی باقی نخواهد ماند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: همه ظرفیت‌های شهرداری مشهد برای مقابله با تهدیدات احتمالی فعال شوند قیمت جهانی نفت امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | برنت ۷۴ دلار و ۹۴ سنت شد تعطیلی موقت پارکینگ‌های حرم مطهر رضوی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک در جاده‌های خراسان رضوی سنگین و پرحجم است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) برگی از تاریخ مقاومت مشهدی‌ها در برابر هجوم بیگانگان در سال ۹۱۴ خورشیدی | بیگانگان و حسرت عبور از دروازه‌های مشهد شایعه حمله هوایی به سبزوار کذب است فرماندار مشهد: سفر‌های زمینی به مشهد افزایش یافته است | مشکلی بابت اسکان مسافران نداریم بازدید سرزده استاندار خراسان رضوی از فرودگاه بین‌المللی مشهد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) بازدید فرماندار مشهد از پمپ‌بنزین‌های مستقر در محور‌های مشهد به چناران | سوخت‌گیری عادی خودرو‌ها در جریان است عضو شورای اسلامی شهر مشهد: ما اهل پناهگاه نیستیم، وسط میدان منتظر فرمان ولی امر مسلمین می‌مانیم عضو شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم وعده صادق سه مستمر و قوی‌تر باشد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: جمهوری اسلامی ایران دست برتری آتش را دارد مشهدالرضا (ع) و روز‌های تاریخی پیش رو ماجرای انهدام شیء ناشناس در آسمان مشهد چه بود؟ (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) سفره غذای ۴۰ هزار نفری عید غدیر در پارک ملت مشهد گسترده شد (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) خبر کشف وانت حامل مواد انتحاری در مشهد، کذب است | مشهد در امنیت کامل است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا روز سه‌شنبه
سرخط خبرها

ساماندهی «اتاق مادر و کودک» در بوستان‌ها و اماکن شهر مشهد

  • کد خبر: ۱۱۳۴۴۹
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۷
ساماندهی «اتاق مادر و کودک» در بوستان‌ها و اماکن شهر مشهد
رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در چهار بوستان پردیس، طرق، وکیل آباد و نصرت نیز با توجه به دریافت اعتبارات تکمیلی، احداث اتاق مادر و کودک دیده شده و به تجهیز امکانات نیز خواهد رسید.

به گزارش شهرآرانیوز،«فاطمه سلیمی» در کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد اظهار کرد: مجموعه‌های مختلف شهری در انتقال پادگان زحمات بسیاری را متقبل شدند، همکارانمان در معاونت عمران و حمل‌ونقل و خدمات شهری شهرداری اقدام جدیدی را شروع کردند.
وی افزود: در مجموعه شهرداری، مشهد جزو بهترین‌ها در سطح کشور بوده که نشان‌دهنده وجود تیم تخصصی، همدلی و همراهی است؛ امیدواریم به واسطه ارائه خدمات به زائران و مجاوران حضرت رضا (ع)، به عنوان شهری الگو، در سطح کشور مطرح شویم.
سلیمی پیرامون مجموعه اقدامات صورت پذیرفته پیرامون تبصره ۱۰۰ بودجه ۱۴۰۱ که به واسطه آن شهرداری مکلف شده است در راستای مناسب سازی فضا‌های شهری همچون پارکینگ‌ها، پایانه‌ها، مترو، پارک‌ها و ایجاد اتاق مادر و کودک با مشارکت سرمایه گذار بخش خصوصی، بیان کرد: برای اینکه در پارکینگ‌های سطح شهر اقدامی انجام شود، باید مشاور طرحی را ارائه دهد تا بتوانیم بهترین جانمایی و کارایی را داشته باشیم.
رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: مدلی که برای اتاق مادر و کودک در نظر گرفته شده بر این اساس نیازسنجی خواهد بود تا مشخص شود نیاز به طراحی فضا است و یا اینکه ابزاره و وسایل خدماتی در اختیار مراجعان قرار گیرد.
وی در مورد آخرین وضعیت اجرای این پروژه در سطح شهر، تصریح کرد: ۱۴ سایت ویژه بانوان در سطح شهر داریم که ۱۱ مورد از آن‌ها مجهز به اتاق و مادر و کودک هستند؛ پنج اتاق مادر و کودک به تازگی احداث شده، ۶ اتاق در مرحله نهایی، سه اتاق در بوستان‌های وحدت، طرق و ریحانه طی سال ۱۴۰۱ با توجه به اعتبار‌های دریافتی، اجرایی می‌شود.
سلیمی خاطر نشان کرد: در سال ۱۴۰۱ براساس اعتباراتی که تعریف شده، در چهار بوستان بسیج، کوهسنگی، شاهد واقع منطقه ۱۰ و چهل بازه، سایت ویژه بانوان تعریف شده که مطالعات احداث اتاق مادر و کودک در آن‌ها آورده شده است. در چهار بوستان پردیس، طرق، وکیل آباد و نصرت نیز با توجه به دریافت اعتبارات تکمیلی، احداث اتاق مادر و کودک دیده شده و به تجهیز امکانات نیز خواهد رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->