اولین همایش نخبگان افغانستانی به میزبانی تهران برگزار خواهد شد حمله انتحاری به وزارت شهرسازی و مسکن حکومت طالبان (۲۵ بهمن ۱۴۰۳) سفیر ایران در کابل: مسئله حقابه ایران و افغانستان حل شد ثبت نام حج برای مهاجران افغان در ایران آغاز شد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست
سرخط خبرها

قاسمی: سیل عظیم پناهندگان افغانستانی به‌دلیل سیاست‌های غلط استکبار است

  • کد خبر: ۱۱۳۴۵۳
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۸
قاسمی: سیل عظیم پناهندگان افغانستانی به‌دلیل سیاست‌های غلط استکبار است
مدیرکل امور اتباع و مهاجران خارجی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه سیل عظیم پناهندگان افغانستانی به‌دلیل سیاست‌های غلط استکبار است، گفت: متأسفانه در دنیای امروز آوارگی برای برخی کشور‌ها به یک افتخار تبدیل شده است.

سیدمحمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ «سیدعلی قاسمی»، مدیرکل امور اتباع و مهاجران خارجی، در همایش روز جهانی پناهنده با عنوان «وطن مهر» در مشهد با بیان اینکه سیاست‌های غلط استکبار سیل عظیم پناهندگان افغانستانی را رقم زد، گفت: ۱۵ روز قبل ما «ستوان صفدری» را در اردوگاه فریمان و حین خدمت به جامعه تازه‌وارد‌ها از دست دادیم و ایران عملا اولین قربانی را در حوزه پناهندگان جدید داد.

وی افزود: عزیزان زیادی این روز‌ها به‌صورت شبانه‌روزی برای رسیدگی به وضعیت مهاجران تازه‌وارد کار می‌کنند. در روز‌های گذشته ما در مشهد میزبان سفیران آلمان، نروژ و فنلاند بودیم که آن‌ها قول‌هایی برای حمایت از مهاجران دادند که ما امیدواریم این قول‌ها عملیاتی بشود.

مدیرکل امور اتباع و مهاجران خارجی ادامه داد: در این دوران به‌جای اینکه ما بنشینیم و از روز جهانی پناهنده تجلیل کنیم، باید بنشینیم و گریه کنیم. کشور‌هایی که جریان پناهندگی را رقم زدند، کسانی که به‌دلیل سیاست‌های غلط آن‌ها آوارگی مردم افغانستان بعد از ۴۰ سال تکرار شد و باعث وضعیت فعلی هستند، امروز ساکت نشسته‌اند.

قاسمی تصریح کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران به کمک مجموعه‌های داخلی و بین‌المللی تمام تلاشش را می‌کند که بتواند خدماتی در خور فرهنگ، اخلاق و منش ایرانی به پناهندگان ارائه دهند.

وی خاطرنشان کرد: کاش می‌شد در روز پناهنده همه دنیا برای یک روز در خاموشی مطلق برود تا رنج بی‌جایی و آوارگی را بفهمند.‌ کاش تمام دنیا برای روز پناهنده تمام درآمد آن روزش را برای آبادکردن آن کشوری که خراب شده است، می‌گذاشت. متأسفانه در دنیای امروز آوارگی برای برخی کشور‌ها به یک افتخار تبدیل شده است.

مدیرکل امور اتباع و مهاجران خارجی با تأکید بر اینکه امروز به‌جای آنکه دولت‌ها ساقط شوند، مردم ساقط می‌شوند، گفت: من بابت همه قصور‌هایی که در حوزه‌های مختلف می‌شود، ابتدا از ملت خودم پوزش می‌خواهم، چون نتوانستیم رسم مهمان‌نوازی، مهربانی و فرهنگ ایرانی را در مقابل مهمان اجرا کنیم و همچنین، از کل جامعه پناهندگان. امیدواریم بتوانیم با کمک شما بخشی از مشکلات را حل کنیم.

در این مراسم که در تالار شهر مشهد برگزار شد، جمعی از مهاجران افغانستانی و عراقی، مقامات کشوری، سرکنسول جمهوری اسلامی عراق و جمهوری اسلامی افغانستان و رئیس دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل در مشهد حضور داشتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->