پخش زنده بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و ایران (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین روایت انوش دستگیر از پناهندگی تا نیمکت تیم ملی هلند با تلاش‌های هند، آمریکا معافیت تحریمی بندر چابهار را تمدید کرد نخستین محموله سوخت صادراتی از ایران با خط آهن خواف-هرات وارد افغانستان شد + فیلم قیمت امروز پول افغانی (۷ آبان‌ ۱۴۰۴) فینال فارسی‌زبانان | تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال ایران و افغانستان در فینال رقابت‌های آسیایی بحرین خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و تایلند + فیلم مذاکره در ترکیه آشتی در تهران + فیلم نتیجه دیدار تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و تایلند تیم ملی والیبال افغانستان نایب‌قهرمان مسابقات مرکز آسیا شد + فیلم قیمت امروز پول افغانی (ششم آبان‌ماه ۱۴۰۴) بلندقامتان افغانستان برای اولین بار به فینال بازی‌های والیبال مرکز آسیا راه یافتند اجلاس کمیساران آب هیرمند به میزبانی تهران برگزار خواهد شد رویترز: افغانستان و پاکستان در مذاکرات صلح استانبول به نتیجه نرسیدند از گفت‌وگو درباره حقابه تا توافق برای نوسازی علائم مرزی | نگاهی به اهداف سفر معاون حقوقی وزیر خارجه به کابل + فیلم اتباع خودمعرف به اردوگاه سفیدسنگ فریمان مراجعه نکنند نبرد سرنوشت‌ساز | تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و تایلند در نیمه‌نهایی (۵ آبان ۱۴۰۴) ذبیح‌الله مجاهد: به گفت‌و‌گو با پاکستان متعهدیم، اما به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم واشنگتن‌پست در گزارشی، از ردپای تاریخی انگلیس در تنش‌های مرزی پاکستان و افغانستان خبر داد تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتسال افغانستان در مسابقات همبستگی کشور‌های اسلامی خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و چین + فیلم
سرخط خبرها

قاسمی: سیل عظیم پناهندگان افغانستانی به‌دلیل سیاست‌های غلط استکبار است

  • کد خبر: ۱۱۳۴۵۳
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۸
قاسمی: سیل عظیم پناهندگان افغانستانی به‌دلیل سیاست‌های غلط استکبار است
مدیرکل امور اتباع و مهاجران خارجی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه سیل عظیم پناهندگان افغانستانی به‌دلیل سیاست‌های غلط استکبار است، گفت: متأسفانه در دنیای امروز آوارگی برای برخی کشور‌ها به یک افتخار تبدیل شده است.

سیدمحمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ «سیدعلی قاسمی»، مدیرکل امور اتباع و مهاجران خارجی، در همایش روز جهانی پناهنده با عنوان «وطن مهر» در مشهد با بیان اینکه سیاست‌های غلط استکبار سیل عظیم پناهندگان افغانستانی را رقم زد، گفت: ۱۵ روز قبل ما «ستوان صفدری» را در اردوگاه فریمان و حین خدمت به جامعه تازه‌وارد‌ها از دست دادیم و ایران عملا اولین قربانی را در حوزه پناهندگان جدید داد.

وی افزود: عزیزان زیادی این روز‌ها به‌صورت شبانه‌روزی برای رسیدگی به وضعیت مهاجران تازه‌وارد کار می‌کنند. در روز‌های گذشته ما در مشهد میزبان سفیران آلمان، نروژ و فنلاند بودیم که آن‌ها قول‌هایی برای حمایت از مهاجران دادند که ما امیدواریم این قول‌ها عملیاتی بشود.

مدیرکل امور اتباع و مهاجران خارجی ادامه داد: در این دوران به‌جای اینکه ما بنشینیم و از روز جهانی پناهنده تجلیل کنیم، باید بنشینیم و گریه کنیم. کشور‌هایی که جریان پناهندگی را رقم زدند، کسانی که به‌دلیل سیاست‌های غلط آن‌ها آوارگی مردم افغانستان بعد از ۴۰ سال تکرار شد و باعث وضعیت فعلی هستند، امروز ساکت نشسته‌اند.

قاسمی تصریح کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران به کمک مجموعه‌های داخلی و بین‌المللی تمام تلاشش را می‌کند که بتواند خدماتی در خور فرهنگ، اخلاق و منش ایرانی به پناهندگان ارائه دهند.

وی خاطرنشان کرد: کاش می‌شد در روز پناهنده همه دنیا برای یک روز در خاموشی مطلق برود تا رنج بی‌جایی و آوارگی را بفهمند.‌ کاش تمام دنیا برای روز پناهنده تمام درآمد آن روزش را برای آبادکردن آن کشوری که خراب شده است، می‌گذاشت. متأسفانه در دنیای امروز آوارگی برای برخی کشور‌ها به یک افتخار تبدیل شده است.

مدیرکل امور اتباع و مهاجران خارجی با تأکید بر اینکه امروز به‌جای آنکه دولت‌ها ساقط شوند، مردم ساقط می‌شوند، گفت: من بابت همه قصور‌هایی که در حوزه‌های مختلف می‌شود، ابتدا از ملت خودم پوزش می‌خواهم، چون نتوانستیم رسم مهمان‌نوازی، مهربانی و فرهنگ ایرانی را در مقابل مهمان اجرا کنیم و همچنین، از کل جامعه پناهندگان. امیدواریم بتوانیم با کمک شما بخشی از مشکلات را حل کنیم.

در این مراسم که در تالار شهر مشهد برگزار شد، جمعی از مهاجران افغانستانی و عراقی، مقامات کشوری، سرکنسول جمهوری اسلامی عراق و جمهوری اسلامی افغانستان و رئیس دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل در مشهد حضور داشتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->