کاهش ۸۵ دقیقه‌ای زمان تشخیص سکته مغزی با هوش مصنوعی صدور جواز دفن با یک تلفن چهاررقمی به دادپزشک جان باختن سالانه ۵۰ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا هشدار هواشناسی؛ رگبار و وزش باد در خراسان رضوی و ۲۹ استان کشور نیمی از حیوان گزیدگی‌ها در افراد زیر ۲۰ سال رخ می‌دهد تاثیر معدل پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ قطعی شد+جزئیات (۱۹فروردین۱۴۰۴) زمان واریز مرحله دوم کالابرگ برای سه دهک اول اعلام شد تمدید مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ + جزئیات جزئیاتی از افزایش حقوق و تسهیلات بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۴ وعده‌های پوچ؛ بازگشت روز‌های خاموش ۸۲ تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در گناباد جمع‌آوری شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) سبک زندگی نادرست عامل سندرم نوظهور فراموشی گلوتئال | سندرم مرگ یک عضو مواجهه طولانی‌مدت با آلودگی هوا سلامت مغز را تهدید می‌کند شهادت ۲ مرزبان هنگ مرزی بانه براثر انفجار مین‌های جنگ تحمیلی + عکس (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) نمک رنگی منجر به عقب ماندگی ذهنی جنین می‌شود یادی از دکتر سیدمهدی صانعی، استاد الهیات دانشگاه فردوسی مشهد | مردی از تبار مهر و معرفت فیش حقوقی فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ تیراندازی در منطقه نعمت‌آباد تهران + جزئیات پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران در مشهد تا آخر امشب رئیس اورژانس مشهد: ۵۰ درصد تماس‌های اورژانس، مزاحمی و اشتباهی است برگزاری آزمون استخدامی جدید برای وزارت آموزش و پرورش درج درصد گوشت در سوسیس و کالباس‌ها الزامی است مدیرعامل هلال احمر لرستان برکنار شد | سرپرست جدید منصوب شد شیرخشک "آپتامیل پپتی" در حال توزیع است مرحله دوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید از اول فروردین ۱۴۰۴ اعمال شود پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران و رعد و برق در ۸ استان چگونه در بهار فعالیت‌های بدنی خود را شروع کنیم؟ گزش سالانه تا ۳۰۰۰۰ نفر توسط گربه‌های خانگی قارچ‌هایی با ظاهری فریبنده، تهدیدی جدی در فصل بهار نقش ماموگرافی در ارزیابی سلامت قلب زنان درمان آلرژی با طب ایرانی
سرخط خبرها

۱۲ هزار درخواست سقط جنین قانونی | شناسایی ۵۷۰ تصادف ساختگی

  • کد خبر: ۱۱۳۵۹۹
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۹
۱۲ هزار درخواست سقط جنین قانونی | شناسایی ۵۷۰ تصادف ساختگی
رییس سازمان پزشکی قانونی گفت:‌ سالانه ۱۲ هزار پرونده سقط جنین درمانی در کشور داریم.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس مسجدی آرانی در نشست خبری پیش از ظهر امروز که در محل سازمان مرکزی پزشکی قانونی کشور برگزار شد، به تشریح اقدامات و طرح‌های اخیر انجام شده در این سازمان پرداخت و گفت: امسال شعار «تحول دستگاه قضا و خدمت به مردم» به عنوان شعار هفته قوه‌قضائیه انتخاب شده که باید سرلوحه کار همه قرار بگیرد. در شرایط فعلی کشور بنای ما امیدآفرینی است چرا که دشمن با دسیسه‌های مختلفی، نقص‌های کوچک را بزرگ نشان می‌دهد تا امید را از دل مردم خالی کند.

وی با بیان اینکه امروز پزشکی قانونی مورد اطمینان مردم است، گفت: پاسخگو بودن در قبال مردم باعث شده که این سازمان از جایگاه خوبی در میان مردم برخوردار باشد. دیپلماسی علمی از جمله اهدافی است که پزشکی قانونی دنبال می‌کند و برنامه سازمان این است که بعد بین‌المللی خود را تقویت کنیم. توجه و استفاده بیشتر از ظرفیت و توان شرکت‌های دانش بنیان هم از دیگر اهداف ماست.

مسجدی آرانی با تاکید بر ضرورت تحقق سند تحول قضائی گفت: بحث تعالی بر سند تحول قضائی اضافه شده است؛ این سند باید محقق شود و برنامه‌ریزی ما هم در این راستا انجام می‌شود. سند تحول قضایی ما را جرأت‌مند کرد تا بتوانیم در مسیر علمی خود حرکت کنیم.

وی ادامه داد: لازم است از فناوری‌های نوین هم در پزشکی قانونی استفاده کنیم، انتظار ما از دولت و مجلس این است که در حوزه سخت افزار کمک بیشتری به پزشکی قانونی کنند. آنچه که برای پزشکی قانونی مهم است، تغییر نگرش و فکر است. تحقق قانون جوانی جمعیت هم از دیگر برنامه‌های سازمان پزشکی قانونی است.

 

سالانه ۱۲ هزار پرونده سقط جنین درمانی داریم

مسجدی آرانی به موضوع سقط جنین نیز اشاره کرد و گفت: سازمان پزشکی قانونی با همکاری معاون اول قوه قضاییه حتی یک پرونده معطلی نیز در موضوع سقط جنین ندارد و خواهشی که من از مردم دارم این است که توجه داشته باشند موضوع سقط جنین درمانی با جنایی متفاوت است‌ ما سالانه ۱۲ هزار پرونده سقط جنین درمانی داریم که سقط جنین جنایی نیز در کنار آن به عنوان مسئله مهمی مطرح است. تلاش می‌کنیم تا این آسیب حوزه سلامت کمتر شود.

وی ادامه داد: مردم حتما افراد را دقیقا شناسایی کنند و پزشک‌نماها را هم بشناسند. برخی از پرونده‌ها درباره اقدام فوق تخصصی افراد غیرحرفه‌ای است. اگر مردم توجه کنند سلامتشان مورد تهدید قرار نخواهد گرفت. سازمان پزشکی قانونی هیچ خدمتی را به‌جز در مراکز رسمی خود ارائه نمی‌کند.

رییس سازمان پزشکی قانونی تصریح کرد:‌ رعایت اخلاق حرفه‌ای توسط پزشکان و برخورد صحیح با مردم مورد انتظار است. در حوزه قضایی ما انتظار داریم بتوانیم مجازات‌ها را نیز جایگزین کنیم. در مواری که سلامتی مردم در خطر است انتظار برخورد محکم قضایی داریم.

مسجدی آرانی به مشکلات و چالش‌های این سازمان نیز اشاره کرد و گفت: بخشی از مشکلات ما در سال جدید با همکاری سازمان مدیریت و از محل فروش میعانات گازی رفع خواهد شد و تجهیزات تهیه می‌شوند. تیم‌های بحران ما نیز در حوادثی مانند سانچی، پلاسکو، هواپیمای اوکراینی و ... بسیار فعال بودند. کار بسیار خوبی که در یک و نیم سال گذشته انجام شد نرم افزار جامع تخصصی بود که در حوزه معاینات و آزمایشگاه و کمیسیون تاثیر بسزایی دارد.

رییس سازمان پزشکی قانونی گفت: تلاش ما این است که از ظرفیت برنامه توسعه هفتم استفاده کنیم تا در ۱۵۰ محلی که تجهیزات و دفاتر پزشکی قانونی وجود ندارد شرایط را بهبود ببخشیم.

 

شناسایی ۵۷۰ تصادف ساختگی از سوی پزشکی قانونی

وی درباره پتانسیل بالای سازمان گفت: فلسفه تشکیل پزشکی قانونی اظهار نظر کارشناسی بر اساس علم است. خلاقیت و عقلانیت در سازمان ما موج می‌زند چرا که همکاران ما پزشک هستند و جزو نخبه‌های کشور شناخته می‌شوند. ما در سال گذشته ۵۷۰ پرونده تصادف ساختگی داشتیم و آن‌ها را تشخیص دادیم. همچنین بی‌طرفی نیز بسیار برای ما اهمیت دارد. ما نمی‌خواهیم وارد فضای سوءگیری شویم. عدالت‌محور بودن و اخلاق مدار بودن بسیار مهم است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->