داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز از گردشگران نوروز ۱۴۰۴ سقوط یک سنگ، علت فوت کارگر معدن فلورین بجستان | قطعی برق، شاید مقصر حادثه (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ۹۷۰ نوزاد از خدمات بانک شیر مشهد بهره‌مند شدند (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) واکنش دانشگاه کاشان به حادثه مارمولک در غذای سلف دانشجویی ریزش معدن در بجستان خراسان رضوی یک فوتی و ۲ مصدوم برجای گذاشت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت تولید شیر خشک در کشور وضعیت و کم و کیف خدمات سراهای سالمندان در مشهد | تن لرزان سالمندان برای شهریه گران! بهترین رژیم غذایی برای داشتن پیری سالم مرگ غم انگیز ۲ نوجوان ۱۱ و ۱۲ ساله در استخر ذخیره آب در گلبهار (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | جوی نسبتا پایدار طی امروز و فردا مشهدالرضا (ع) میزبان جشنواره علمی مدارس انرژی اتمی کشور | ورود بدون آزمون به دانشگاه، پاداش آثار برگزیده کشف بیش از ۱۶ تن انواع موادمخدر در خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگیری سارق تبر به دست در پارک ملت مشهد سالانه یک میلیون نفر در کشور از رادیو دارو‌ها استفاده می‌کنند چگونه پروبیوتیک بیشتری دریافت کنیم؟ پایان زورگیری‌های وحشتناک مردی با خنجر پوستی بررسی عوامل تصادفات جاده ‎ای | سکوت در برابر ۸۸۰ قربانی جاده ورود سامانه بارشی جدید از فردا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) چرا باید میوه و سبزیجات فریز شده بخوریم؟ تفاوت علائم حساسیت فصلی با آنفلوانزا چیست؟ درمان آلزایمر با استفاده از ترکیبات ضد پیری توضیح سازمان غذا و دارو درباره تامین واکسن HPV درمان‌های سنتی نیاز به تشخیص تخصصی دارند توضیحاتی در رابطه با اجرای باقیمانده قانون متناسب‌سازی و پرداخت معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۸۵ دقیقه‌ای زمان تشخیص سکته مغزی با هوش مصنوعی صدور جواز دفن با یک تلفن چهاررقمی به دادپزشک جان باختن سالانه ۵۰ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا هشدار هواشناسی؛ رگبار و وزش باد در خراسان رضوی و ۲۹ استان کشور
سرخط خبرها

داروهای مورد نیاز حجاج ایرانی به عربستان ارسال شد

  • کد خبر: ۱۱۳۸۴۴
  • ۰۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۳
داروهای مورد نیاز حجاج ایرانی به عربستان ارسال شد
براساس اعلام معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر، تمامی داروهای مورد نیاز حجاج ایرانی در عربستان تامین و ارسال شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر طاهره درودی درباره وضعیت داروهای ارسالی به عربستان سعودی برای ارائه خدمت به حجاج، گفت: همه داروهای مورد نیاز حج امسال را به عربستان ارسال کردیم. البته سرم و شربت را به دلیل وزن بسیار بالا و هزینه‌هایی که دارد، از عربستان تهیه می‌کنیم، اما سایر داروها از ایران ارسال شده و وارد عربستان شده است. در حال حاضر منتظر هستیم که اقدامات اداری و گمرکی آن‌ها انجام شده و ترخیص شوند.

وی افزود: باتوجه به اینکه به تدریج حجاج اعزام شده‌اند، تاکنون از بخشی از داروهایی که به صورت تدریجی ارسال کردیم، استفاده کردیم و بخشی را هم از طریق سیستم سعودی در محل خریداری کردیم تا بار اصلی‌ دارو برسد و بتوانیم خدمات را ارائه کنیم.

درودی با بیان اینکه خوشبختانه تاکنون در حوزه دارو و تجهیزات مشکلی نداشتیم، گفت: تقریبا خدمات مورد نیاز در اختیار زائران قرار گرفته است. خبر خوش هم این است که فعلا خوشبختانه بیماری خاصی را نداشتیم و مراجعات عمدتا سرپایی و اولیه بوده است. خوشبختانه در بین حجاج ایرانی هیچ بیمار مبتلا به کرونا یا مورد آبله میمون نداشتیم و گزارش نشده است و در مجموع زائران در سلامت کامل هستند.

وی درباره خدمات ارائه شده در حج تاکنون، گفت: تاکنون حدود ۱۳۴۴ ویزیت انجام شده، ۳۰۰ مورد تزریقات، یک مورد گچ‌گیری، ارائه خدماتی مانند کنترل فشار خون و پانسمان و ... بوده است و در مجموع حدود ۲۰۰۰ خدمت را به حجاج در مدینه منوره ارائه شده است. در عین حال یک مورد هم انتقال بیمار به بیمارستان سعودی داشتیم که یکی از حجاج به دلیل مشکل قلبی و برای دریافت خدمات بهتر و بیشتر به بیمارستان سعودی منتقل شد. زیرا ما در مدینه در حد درمانگاهی ارائه خدمات را داریم و برای خدمات بیشتر در صورت لزوم به بیمارستان‌های سعودی اعزام می‌شوند.

درودی در ادامه درباره وضعیت شیوع وبا با توجه به فصل گرما نیز گفت: خوشبختانه مورد وبا تاکنون در بین حجاج ایرانی نداشتیم.

معاون مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در ادامه صحبت‌هایش درباره اخباری مبنی بر شناسایی مواردی از وبا در عراق و همچنین سلامت زائران ایرانی با توجه به بازگشایی مرزهای زمینی و رفت و آمد ازمرزها گفت: به صورت روتین ما همه افرادی را که به درمانگاه‌های ما در عراق مراجعه می‌کنند، بررسی می‌کنیم. اگر زائرینی که به درمانگاه‌های ما مراجعه می‌کنند، مشکوک باشند، بلافاصله به همکاران مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت اطلاع‌رسانی انجام شده و پیگیری‌های بعدی بیمار بعد از ورود به کشور را آنها انجام می‌دهند. خوشبختانه تاکنون هم مورد مثبتی از وبا را در زائران عراق نداشتیم.

درودی با بیان اینکه غربالگری داخل مرزها برعهده وزارت بهداشت است، گفت: البته هرکجا که وزارت بهداشت از ما کمک بخواهد و نیاز بوده هلال احمر کمک کرده، اما به طور معمول غربالگری افراد داخل مرزهای کشور برعهده وزارت بهداشت است.

وی تاکید کرد: زائرانی که قصد سفر به عراق را دارند، لازم است دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند و حتما سه دز واکسن را تزریق کرده و بعد مشرف شوند. کلیه واکسن‌های کرونای مورد تایید وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران، در عراق نیز معتبر است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->