حملات مجدد آمریکا به یمن؛ جزیره کمران در الحدیده بمباران شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) ابراز امیدواری بحرین از نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا آمریکا دوباره به الحدیده یمن حمله کرد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ مدعی شد: حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران همچنان گزینه روی میز است ترامپ: مسئله ایران را حل می‌کنم عارف دستور برخورد قاطع قانونی با معلم متخلف سنندجی را صادر کرد «فؤاد حسین»وزیر امور خارجه عراق به تهران می‌آید اتهامات تازه انگلیس علیه ایران امیر سرتیپ امان‌اللهی: گلایه‌های مردم درباره فروشگاه‌های اتکا پیگیری می‌شود اژه‌ای: باید بین خطا و فساد فرق بگذاریم تأکید رئیس جمهور بر لزوم تنوع‌بخشی به فرصت‌های شغلی استاندار خراسان رضوی: بهره‌برداری فرهنگی از ظرفیت‌های مناسبت‌های ملی در استان ضرورت دارد+ویدئو مهاجرانی: بالارفتن قیمت دلار، دریافتی دولت را بیشتر یا کمتر نمی‌کند واکنش کرملین به احتمال دیدار عراقچی با پوتین پزشکان بدون مرز: اسرائیل جنگ پاکسازی نژادی علیه غزه به راه انداخته است اعلام آمادگی ایتالیا برای میزبانی مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا معاون وزیر خارجه از سفر گروسی در روز چهارشنبه به ایران خبر داد سخنگوی وزارت خارجه روسیه جزئیات سفر عراقچی به مسکو را تشریح کرد جزئیات جدید از شرایط غیرانسانی اردوگاه‌های ایتالیایی پناهندگان در آلبانی روزنامه پاکستانی: نگاه همه کشورهای جهان به مذاکره ایران و آمریکا است لیبی تعطیلی مدارس سازمان ملل در قدس را محکوم کرد گروسی این هفته به تهران می‌آید وزیر دفاع آمریکا ادعا کرد: چینی‌ها می‌خواهند کانال پاناما را تصرف کنند صالحی امیری در مشهد: امکان واردات تجهیزات هتلداری با تعرفه صفر گمرکی برای ۲۰۰ قلم کالا فراهم شده است محسنی اژه‌ای: طرفدار شدید دادگاه‌های علنی هستم اتحادیه اروپا ۹ فرد و نهاد ایرانی را تحریم کرد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) حضرموت یمن محور تشدید درگیری‌ها بین عربستان و امارات جان کری: ترامپ فرصت دستیابی به توافق با ایران را دارد
سرخط خبرها

سردار سلامی: سپاه در میدان اصلی جنگ اطلاعاتی است

  • کد خبر: ۱۱۴۲۰۰
  • ۰۴ تير ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۹
  • ۱
سردار سلامی: سپاه در میدان اصلی جنگ اطلاعاتی است
فرمانده کل سپاه گفت: امروز واقعی ترین جنگ جنگ اطلاعاتی است و سازمان اطلاعات سپاه در میدان اصلی این نبرد ایستاده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان اطلاعات سپاه با تعظیم به مقام شامخ معمار تجدید بنای تمدن و شکوه اسلام در تاریخ معاصر حضرت امام (ره ) و شهیدان انقلاب اسلامی ، دفاع مقدس ، مدافعین حرم و شهدای امنیت و سلامت کشور گفت : خدای بزرگ را شاکریم که نقش آفرینی های سازمان اطلاعات سپاه در صیانت از امنیت و آرامش میهن اسلامی که در تعامل و هم افزایی با جامعه اطلاعاتی کشور صورت گرفته است ، در عین گمنامی درخشش معناداری را رقم زده است.

 وی با تکریم اقدامات سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه تصریح کرد: شما در این مقطع حساس از تاریخ اسلام و ایران در زمره جنود منتخب الهی هستید که در مقابل یک آرایش فشرده جهانی به میدان آمده اید. اسلام وایران و امت اسلامی در این عصر ، مردانی شایسته تر از شما برای این جهاد حیاتی و حیات بخش ندارد.

 وی افزود : شما مخاطب همه مخاطراتی هستید که به صورت جدی و نزدیک ، پاسداری از اسلام و این انقلاب بزرگ و دستاوردهای آن و خون های پاکریخته شده در این مسیر را برعهده دارید .

سرلشکر سلامی با اشاره به صف‌آرایی همه قدرت های باطل برابر انقلاب و نظام اسلامی ، مصاف جانبه با توطئه های آنان علیه ملت ایران را ضروری توصیف و تاکید کرد: نقطه تمرکز دشمن ، قلب یک جغرافیای سیاسی جدید به نام انقلاب اسلامی است. امروز جاری ترین و واقعی ترین جنگ، جنگ اطلاعاتی است و جامعه اطلاعاتی ما در مرکز این میدان قرار دارد؛ میدانی  که دشمن همه ابزارهای خود را در آن به میدان آورده است.

فرمانده کل سپاه با تأکید بر اینکه دشمن نمی خواهد مدل انقلاب اسلامی تولید و تکثیر شود، تصریح کرد:هر تمدن ، مدل و یا الگویی که شکل می گیرد اگر مفاهیم آن به مصداق تبدیل نشود شکست می خورد.

وی افزود : دشمن درصدد است اجازه ندهد حکومتی صالح، مقتدر و جامع  به نام اسلام تشکیل و تکثیر گردد تا فضای تنفس او را تنگ کند.

سرلشکر سلامی ‏با بیان اینکه نظام اطلاعاتی موفق از ژرفای ذهن دشمن راهبرد او را استخراج و برای رویارویی با آن برنامه ریزی و آرایش قدرتمندی را  ایجاد می کند، تصریح کرد: مجاهدت بی انتها، نیاز یک نظام و ساختار اطلاعاتی حرفه ای، مسلط و مقتدر است، لذا تلاش اطلاعات هرگز در ذهن ها پایان نمی‌یابد و نقطه تاثیر آن در عمل است و شما سربازان خط مقدم میدان تاثیر بر دشمن هستید.

فرمانده کل سپاه در ادامه حجت الاسلام والمسلمین طائب را شخصیتی دانست که در دفاع از انقلاب در صحنه اطلاعاتی نظام، نقش برجسته و درخشانیاز ابتدای مسئولیت در دو دوره منفصل نزدیک  دو دهه تا به امروز ایفا کرده است.

وی افزود:  ایشان در اوج بحران های سخت و فشارهای سنگین و نبردهای اطلاعاتی دشمن ، نقش اطلاعات سپاه در نظام اطلاعاتی کشور را احیا ،معماری جدیدی از اطلاعات نوین را شکل داد و فراتر از جمع‌آوری و تبدیل به یک پایانه و توزیع اطلاعات ، سازمان اطلاعات سپاه را به مجموعه ای فعال ،مسلط و چند بعدی تبدیل کرد .

فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه ایجاد آرامش و ثبات در کشور تصادفی نیست و در سایه مجاهدت ها حاصل می شود، به نقش حجت الاسلام والمسلمین طائب در این عرصه پرداخت و گفت : در بعد اطلاعات اقتصادی و مبارزه با مفاسد اقتصادی  و هشدارهای به موقع به مسئولین کشور برایمسلط شدن بر وضعیت اقتصاد و معیشت مردم که محور اصلی هدف‌گذاری‌های امروز دشمن است، وی نقش موثر و انکار ناپذیری را ایفا کرد.

سرلشکر سلامی در ادامه سردار سرتیپ پاسدار محمد کاظمی رئیس جدید سازمان اطلاعات سپاه را فردی سلیم النفس و برخوردار از اشراف ، تسلط وآشنایی عمیق با حوزه حفاظتی  اطلاعاتی و امنیتی سپاه دانست که سالها در صیانت از سپاه مجاهدانه ، صادقانه و هوشمندانه فداکاری کرده است .

وی در پایان با تاکید بر اینکه ما بر اساس شادی و غیظ دشمن مسائل خود را دنبال نمی کنیم و قدرت و اقتدار عمل ما مستقل از دشمن است، گفت:0 بهفضل الهی سازمان اطلاعات سپاه همچنان خارج چشم دشمنان انقلاب، نظام و ملت عظیم‌الشأن ایران خواهد بود و روند موفقیت های این سازمان در دورهجدید با الهام از تدابیر و فرامین فرماندهی معظم کل قوا پرشتاب تر، قدرتمند تر و افتخارآمیز تر تداوم خواهد داشت.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۷
0
0
سردار شما با حقوق ..... نفست از جای گرم در میاد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->