پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

سکه ۴۵۰ هزار تومان ارزان شد| دلار ارزان می‌شود

  • کد خبر: ۱۱۴۳۳۹
  • ۰۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۹
سکه ۴۵۰ هزار تومان ارزان شد| دلار ارزان می‌شود
فعال بازار طلا و جواهر با تأکید براینکه اقدامات بانک مرکزی در بازار موجب کاهش قیمت‌ها شده است، گفت: قیمت سکه نسبت به دیروز ۴۵۰ هزار تومان و قیمت دلار نیز ۵۵۰ تومان ارزان شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد کشتی آرای درباره وضعیت بازار طلا و سکه در روزجاری، اظهار داشت: طی هفته‌های گذشته قیمت جهانی طلا تحت تاثیر افزایش نرخ بهره و تورم آمریکا، سیر نزولی پیدا کرده بود و در هفته گذشته حدود ۴۰ دلار و در هفته جاری نیز با ۱۳ دلار کاهش همراه بوده است. امروز قیمت هر اونس طلا به ۱۸۲۷ دلار رسیده است.  

وی با اشاره به وضعیت قیمت‌ها در بازار داخلی طلا، گفت: باتوجه به اقدامات بانک مرکزی در کنترل قیمت ارز و همچنین بخشنامه‌های ابلاغی مبنی بر واگذاری ارز‌های صادراتی به متقاضیان، از روز شنبه هفته قبل تا کنون قیمت‌ها در بازار سیر نزولی داشته و تا امروز همچنان قیمت ارز نزولی بوده و نسبت به هفته‌های قبل با کاهش همراه شده است.

این فعال بازار طلا و جواهر با اشاره به کاهش ۴۵۰ هزار تومانی قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی نسبت به روز گذشته، تصریح کرد: قیمت دلار نیز در بازار آزاد تا این لحظه حدوداً ۵۵۰ تومان کاهش قیمت داشته است.  این روز‌ها با توجه به رفت و امد‌های سیاسی و احیای برجام قیمت ارز تحت تاثیر قرار گرفته و همچنان سیر نزولی را طی می‌کند.

کشتی آرای ضمن تأکید بر آرامش در بازار طلا و سکه، گفت: کاهش قیمت‌ها در بازار باعث آرامش شده و همین امر نیز به برقراری دادو ستد‌ها طبق روال عادی قبل، کمک کرده است. این شرایط درحالی است که افزایش قیمت ارز و طلا و سکه در هفته‌های گذشته باعث افزایش تقاضا در بازار شده بود؛ ضمن اینکه همین امر موجب شد تا حباب سکه به بالاترین سطح خود یعنی یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان برسد.

وی ادامه داد:، اما بعد از اقدامات اخیر بانک مرکزی، سیر نزولی قیمت‌ها در بازار آغاز شد و حباب سکه نیز روزانه با کاهش همراه شد تا جایی که دیروز در اخرین معاملات هر قطعه سکه یک میلیون و ۳۸۰ هزار تومان حباب داشت، اما امروز حدود ۳۸۰ هزار تومان از حباب سکه کاسته شد و این نشان دهنده تخلیه حباب انواع سکه در معاملات است.

به گفته او، هم اکنون در بازار تهران،  قیمت سکه بهار آزادی طرح قدیم ۱۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان، سکه بهار آزادی طرح جدید ۱۴ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان،  نیم سکه بهار آزادی ۸ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان،  ربع سکه ۵ میلیون و ۳۷۰ هزار تومان و سکه گرمی ۳ میلیون و ۵۰ هزار تومان داد و ستد شد.

قیمت هر مثقال طلای آبشده با کاهش ۵۵ هزار تومان طی یک هفته گذشته به ۶ میلیون و ۱۳۰ هزار تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز به یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان کاهش یافته است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->