دلار ریزش کرد | عدم اعلام نرخ طلا و سکه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) رفتار‌های هیجانی در  بازار‌های مالی، منجر به  زیان می‌شود  واکنش بازار‌های جهانی، منطقه‌ای و داخلی به حمله اسرائیل به ایران تأمین مستمر کالا‌های اساسی و سوخت در استان خراسان رضوی در شرایط اضطراری ادامه دارد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) شبکه بانکی ریز آمار وام پرداختی بانک‌ها به مردم و واحد‌های اقتصادی را اعلام کرد آیین نامه اجرایی واردات خودروی سواری از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد گمرک: همه مرز‌های زمینی و دریایی باز است قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در تره‌بار (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | انگور به بازار مشهد آمد افزایش قیمت نان فعلاً منتفی شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | نان مورد نیاز مردم تأمین است؛ جای نگرانی نیست قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی دوباره افزایش نرخ یافت وزیر پیشنهادی اقتصاد: همواره خود را پاسخ‌گوی مردم و نمایندگان می‌دانم پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری تیرماه از امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آغاز شد آماده‌سازی نرم افزار تعیین نرخ اجاره بهای مسکن در مشهد ظرف یک ماه پیش‌رو یارانه خردادماه ۱۴۰۴ دهک‌های اول تا سوم واریز شد توصیه صنف جایگاه‌داران به مردم برای مدیریت مصرف سوخت (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) توقف فعالیت بورس‌ها در روز‌های ۲۶ و ۲۷ خرداد ١۴۰۴ قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | افت قیمت خودرو‌ها قیمت خودرو‌های داخلی پس از حمله اسرائیل به ایران چقدر شد؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) توقف معاملات طلا و ارز با قیمت‌های عجیب درپی تنش‌های امنیتی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) زمان پیش‌فروش بلیت قطار تیرماه ۱۴۰۴ اعلام شد کمبودی در تأمین مواد غذایی وجود ندارد | تولیدکنندگان دوشیفته مشغول‌اند ترخیص کالا در تمامی گمرکات طبق روال عادی در حال انجام است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا ساعت ۲ بامداد دوشنبه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) حفظ پایداری تولید برق با تمام توان بازار ارز تجاری امروز فعال است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) جهش قیمت طلا به ۸ میلیون تومان در مشهد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) قیمت دلار و طلا پس از حمله نظامی اسرائیل به ایران چه تغییری کرد؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: اگر بخواهیم مسیر توسعه را ادامه دهیم، باید تسهیلگری صورت گیرد سوخت‌رسانی در سراسر کشور بدون مشکل در حال انجام است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم
سرخط خبرها

سکه ۴۵۰ هزار تومان ارزان شد| دلار ارزان می‌شود

  • کد خبر: ۱۱۴۳۳۹
  • ۰۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۹
سکه ۴۵۰ هزار تومان ارزان شد| دلار ارزان می‌شود
فعال بازار طلا و جواهر با تأکید براینکه اقدامات بانک مرکزی در بازار موجب کاهش قیمت‌ها شده است، گفت: قیمت سکه نسبت به دیروز ۴۵۰ هزار تومان و قیمت دلار نیز ۵۵۰ تومان ارزان شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد کشتی آرای درباره وضعیت بازار طلا و سکه در روزجاری، اظهار داشت: طی هفته‌های گذشته قیمت جهانی طلا تحت تاثیر افزایش نرخ بهره و تورم آمریکا، سیر نزولی پیدا کرده بود و در هفته گذشته حدود ۴۰ دلار و در هفته جاری نیز با ۱۳ دلار کاهش همراه بوده است. امروز قیمت هر اونس طلا به ۱۸۲۷ دلار رسیده است.  

وی با اشاره به وضعیت قیمت‌ها در بازار داخلی طلا، گفت: باتوجه به اقدامات بانک مرکزی در کنترل قیمت ارز و همچنین بخشنامه‌های ابلاغی مبنی بر واگذاری ارز‌های صادراتی به متقاضیان، از روز شنبه هفته قبل تا کنون قیمت‌ها در بازار سیر نزولی داشته و تا امروز همچنان قیمت ارز نزولی بوده و نسبت به هفته‌های قبل با کاهش همراه شده است.

این فعال بازار طلا و جواهر با اشاره به کاهش ۴۵۰ هزار تومانی قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی نسبت به روز گذشته، تصریح کرد: قیمت دلار نیز در بازار آزاد تا این لحظه حدوداً ۵۵۰ تومان کاهش قیمت داشته است.  این روز‌ها با توجه به رفت و امد‌های سیاسی و احیای برجام قیمت ارز تحت تاثیر قرار گرفته و همچنان سیر نزولی را طی می‌کند.

کشتی آرای ضمن تأکید بر آرامش در بازار طلا و سکه، گفت: کاهش قیمت‌ها در بازار باعث آرامش شده و همین امر نیز به برقراری دادو ستد‌ها طبق روال عادی قبل، کمک کرده است. این شرایط درحالی است که افزایش قیمت ارز و طلا و سکه در هفته‌های گذشته باعث افزایش تقاضا در بازار شده بود؛ ضمن اینکه همین امر موجب شد تا حباب سکه به بالاترین سطح خود یعنی یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان برسد.

وی ادامه داد:، اما بعد از اقدامات اخیر بانک مرکزی، سیر نزولی قیمت‌ها در بازار آغاز شد و حباب سکه نیز روزانه با کاهش همراه شد تا جایی که دیروز در اخرین معاملات هر قطعه سکه یک میلیون و ۳۸۰ هزار تومان حباب داشت، اما امروز حدود ۳۸۰ هزار تومان از حباب سکه کاسته شد و این نشان دهنده تخلیه حباب انواع سکه در معاملات است.

به گفته او، هم اکنون در بازار تهران،  قیمت سکه بهار آزادی طرح قدیم ۱۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان، سکه بهار آزادی طرح جدید ۱۴ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان،  نیم سکه بهار آزادی ۸ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان،  ربع سکه ۵ میلیون و ۳۷۰ هزار تومان و سکه گرمی ۳ میلیون و ۵۰ هزار تومان داد و ستد شد.

قیمت هر مثقال طلای آبشده با کاهش ۵۵ هزار تومان طی یک هفته گذشته به ۶ میلیون و ۱۳۰ هزار تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز به یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان کاهش یافته است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->