علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند فراوانی میوه و قصه صنعت کمپوت و کنسروسازی در خراسان فراخوان ثبت‌نام سفر اربعین ۱۴۰۴ در مشهد و خراسان رضوی | زائران در سامانه «سماح» ثبت‌نام کنند گلایه شهروندان از بوی نامطبوع حوالی بیمارستان هاشمی نژاد مشهد سهم مشهد از مالیات بر ارزش افزوده، همچنان ناچیز ساختمان معراج شهدای مشهد در آستانه تکمیل و تحویل به مردم عضو کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس مطرح کرد: پیشرفت ۷۰ درصدی کلان‌پروژه تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی هزینه سفر اربعین ۱۴۰۴ یک خانوار ۴ نفره از مشهد چقدر می‌شود؟ رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط‌زیست شورای اسلامی شهر مشهد: ۱۲۰۰ میلیارد تومان اوراق برای توسعه زیرساخت و تجهیز آتش‌نشانی مشهد منتشر خواهد شد ارائه طرح مطالعات ناهنجاری‌های اجتماعی به‌ویژه مبارزه با زباله‌گردی با همکاری دانشگاه فردوسی مشهد توضیحات رئیس پلیس راهور مشهد درباره وضعیت ترافیکی در میدان ۱۷ شهریور (۲۴ تیرماه ۱۴۰۴) عملیات اطفای آتش‌سوزی گسترده در مجتمع تجاری خیابان ۱۷شهریور مشهد رو به پایان است + فیلم پاساژ قائم مشهد کجاست؟ + جزئیات زمان مراسم تشییع پیکر یعقوب صباحی مشخص شد مسابقه‌های سریال «بازی مرکب» به واقعیت آمدند! | ساخت فصل سوم رئالیتی شوی «بازی مرکب» تایید شد + فیلم میزان پسماند خشک تولیدی در مشهد ۴۹۰ هزار و ۸۸۸ کیلوگرم در روز است | بلیت مترو، مابه‌ازای ارائه پسماند خشک خواهد شد آغاز عملیات اجرایی آماده‌سازی قاب سنگ مزار شهدای حمله رژیم صهیونیستی به ایران، در گلزارشهدای بهشت‌رضا(ع) انسداد ۲۵۶ حلقه چاه غیرمجاز در خراسان رضوی طی بهار ۱۴۰۴ عمران و نوسازی گسترده در شمال شرق مشهد | شهردار منطقه ۴ مشهد پروژه‌های کلان این منطقه را تشریح کرد مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد: ۵۱۸۷ جای پارک خودرو در هسته مرکزی شهر وجود دارد | شناسایی زمین‌های مستعد بهره‌برداری به صورت پارکینگ در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ عراقچی برای حضور در نشست سازمان همکاری شانگهای عازم چین شد (۲۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امحای بیش از ۶۰ تن کالای قاچاق به ارزش ۱۹ میلیارد ریال در خراسان رضوی +فیلم

  • کد خبر: ۱۱۶۰۰۳
  • ۱۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۸
امحای بیش از ۶۰ تن کالای قاچاق به ارزش ۱۹ میلیارد ریال در خراسان رضوی +فیلم
دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از امحای ۶۰ تن انواع کالای قاچاق در خراسان رضوی خبر داد.

طنین همتی | شهرآرانیوز؛ حسین دشتبان با اعلام این خبر به مناسبت بیستمین سالروز وهفته تشکیل ستادمبارزه باقاچاق شهرآرانیوز گفت: در راستای منویات مقام معظم رهبری، ضربه زدن سخت و برخورد قاطع با پدیده قاچاق و قاچاقچی است و اساس تشکیل ستاد نیز، سیاست، هدایت و نظارت و برنامه‌ریزی و هماهنگی در سطوح مختلف در استان است.


دشتبان ادامه داد: در همین راستا، به مناسبت هفته تشکیل ستاد از ۱۰ تا ۱۶ تیرماه، با همکاری سازمان اموال تملیکی که وظیفه جمع‌آوری، فروش و نگه‌داری اموال مکشوفه را دارد، در سیر مراحل دستگاه‌های کاشف ستاد این اموال را توقیف می‌کنند و سازمان اموال تملیکی جمع‌آوری و نگه‌داری می‌کنند و اقدام به امحا یا فروش می‌کنند.


وی افزود: براساس اموال مکشوفه، امروز شاهد امحاء ۶۰ تن کالای قاچاق شامل اقلام دخانی، آرایشی، خشکبار و... هستیم که ارزش آن بیش از ۱۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.
دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان رضوی یادآورد شد: حجم و ارزش کالا‌های مکشوفه در ۳ ماه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال ۱۴۰۰، حدود ۲ و نیم برابر افزایش داشته و رقمی در حدود ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال می‌شود.


وی ادامه داد: این کالا‌ها طی مدت یک سال و نیم کشف شده است و پس از طی مراحل گوناگون قضایی و اداری، یا امحاء می‌شود یا تحویل دستگاه‌های ذی ربط می‌گردد. همچنین در مسیر بررسی پرونده ها، اگر مشخص شود واردکننده کالا بدون مشکل این اقدام را انجام داده، تبرئه شده و اموالش باز پس داده می‌شود و اگر امر قاچاق محرز شود، پرونده به مراجع محترم قضائی داده خواهد شد که کالا‌های امحائی امروز، از جمله کالا‌هایی است که توسط دستگاه قضا بررسی شده است.

حسین دشتبان با تاکید بر اجرایی شدن منویات مقام معظم رهبری درمبارزه با پدیده شوم قاچاق افزود:مطابق قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا وارز ۲۹ نهاد در اجرای  برنامه مبارزه با پدیده شوم قاچاق تکالیف مختلفی برعهده دارند و درکمیسیون مبارزه با قاچاق کالا وارز استان نیز در سطح مدیران ارشد سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت انجام وتمامی تلاش براین است که منویات رهبرمعظم انقلاب درعرصه مبارزه با پدیده شوم قاچاق درسطح استان بیش ازپیش  اجرایی شود.


وی اظهار داشت: بیش از ۸۰۰ کیلومتر مرزمشترک با کشور‌های افغانستان وترکمنستان و پنج گمرک در لطف آباد، سرخس، باجگیران، دوغارون و مشهد و ۲ بازارچه مرزی در تایباد واقع در مرز افغانستان و باجگیران در مرز ترکمنستان و وضعیت تقاضامحور بازارخارجی وحتی داخلی به نحوی است که باید باعزمی جدی ازقاچاق ورودی وخروجی  وهمچنین داخلی پیشگیری شودد.


دشتبان  بابیان اینکه سال گذشته درمجموع ۱۳.۵ هزارمیلیارد ریال کالای قاچاق در سطح عرضه خراسان رضوی کشف شد افزود: قاچاق کالا وارز آسیب فراوانی به اقتصاد ملی و تولید داخلی می‌زند که باید با برنامه‌های هدفمند وهوشمندانه و با تمامی امکانات و ازجمله استفاده کامل از دولت الکترونیک وسامانه جامع تجارت و...   رصدوپیشگیری ازقاچاق تاسطح عرضه باهمراهی مردم درپایش واعلام ومسئولان در پیگیری واجراصورت گیرد.

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->