اینفوگرافی | مشخصات و ویژگی‌های پهپاد آرش ۲ انتصاب سرتیپ پاسدار سیدمجید موسوی به فرماندهی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همه چیز درباره موشک بالستیک «خیبر» (خرمشهر-۴) + مشخصات، ویژگی‌ها و عکس موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو و تخفیف مجازات جمعی از محکومان (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) اسامی سردارانی که در حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند ۱۷۵ کشته و زخمی در حملات موشکی ایران به رژیم صهیونیستی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پاسخ ایران به اسرائیل نشان داد که ساختار دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی به افراد وابسته نیست ترامپ: ما همه چیز را می‌دانستیم | مذاکرات متوقف نشده است سردار شکارچی: وعده صادق ۳ نسبت به گذشته کوبنده‌تر بود + فیلم کنعانی: تقسیم نقش آمریکا با اسرائیل در تجاوز به ایران روشن است افشاگری میدل‌ایست‌آی درخصوص کمک آمریکا به اسرائیل رئیس شورای عالی استان‌ها: جمهوری اسلامی ایران این بار به گونه دیگری به رژیم صهیونیستی پاسخ خواهد داد شهادت سرداران ربانی و محرابی در حمله رژیم صهیونیستی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) همه‌چیز درباره پهپاد آرش ۲ ارتش | دوربرد‌ترین پهپاد انتحاری جهان + تصویر انهدام اهدافی در اسرائیل با پهپادهای آرش ارتش جمهوری اسلامی ایران رسانه عبری: بزرگی کلاهک‌های انفجاری موشک‌های ایرانی شوکه کننده است بازگشایی حریم هوایی اردن به روی پروازهای ورودی و خروجی زبان بدن سخنگوی ارتش اسرائیل وقتی که با دستانی لرزان از انتقام ایران می‌گوید + فیلم جزئیات انفجار بامداد شنبه (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) در فرودگاه مهرآباد ۷۰ زخمی در حملات تلافی‌جویانه ایران علیه رژیم صهیونیستی هلاکت ۲ صهیونیست در حمله موشکی ایران به ریشون لتسیون سفیر ایران در دیدار با مقام وزارت خارجه انگلیس، خواستار محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی شد خبرگزاری تاس روسیه: بیش از ۱۵۰ هدف در سرزمین‌های اشغالی مورد اصابت قرار گرفتند نخعی راد: به پشتوانه مردم، از این شرایط عبور می‌کنیم آنتونیو گوترش خواستار توقف حملات در منطقه شد (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) سران ایتالیا و فرانسه با بن‌سلمان درباره ایران تلفنی صحبت کردند (۲۴ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نخست‌وزیر انگلیس استعفا داد| جانسون: تا تعیین جایگزین سر کار می‌مانم

  • کد خبر: ۱۱۶۰۴۸
  • ۱۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۷
نخست‌وزیر انگلیس استعفا داد| جانسون: تا تعیین جایگزین سر کار می‌مانم
بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلیس سرانجام بعد از استعفای بیش از ۵۰ نفر از وزرا و معاونان وزرای کابینه خودش، مجبور به اعلام استعفا شد.

به گزارش شهرآرانیوز، بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلیس بعد از موج استعفا‌ها از منصب خود اعلام استعفا کرد.

بعد از گمانه‌زنی‌های رسانه‌های انگلیس درباره استعفای بوریس جانسون از منصب نخست‌وزیری، بوریس جانسون با برگزاری یک نشست خبری در مقابل خبرنگاران حاضر در شماره ۱۰ خیابان داونینگ استریت (مقر نخست‌وزیری) اعلام استعفا کرد.

بوریس جانسون در ابتدای این سخنرانی گفت که برای او حالا مشخص شده است که اعضای حزب محافظه کار و نمایندگان این حزب خواهان رهبری جدید و نخست‌وزیری تازه هستند.

نخست‌وزیر انگلیس تاکید کرد که او تصمیم به استعفا از مقام خود گرفته، اما تا زمان تعیین جانشینش به انجام وظایف نخست‌وزیر خود ادامه خواهد داد.

بوریس جانسون در ادامه این سخنرانی ضمن قدردانی از «رای دهندگان بریتانیایی» بابت محول کردن منصب نخست‌وزیری به خودش قدردانی کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->