تعداد شهدای غزه به ۶۴ هزار و ۷۵۶ تن رسید (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) قطعنامه تشکیل کشور فلسطین توسط مجمع عمومی سازمان ملل تصویب شد پزشکیان در اجلاس اضطراری دوحه شرکت می‌کند ولایتی به حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش نشان داد آغاز رسمی فرآیند انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا در مشهد (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) امارات سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد لاریجانی: گروسی نقش آتش‌بیار معرکه علیه ایران را ایفا می‌کند تماس‌ها بین تل‌آویو و دمشق ادامه دارد ۶ سرباز صهیونیست به دلیل امتناع از بازگشت به جنگ محاکمه شدند وال استریت ژورنال: کشور‌های عربی پاسخ هماهنگی به اسرائیل می‌دهند شمار شهدای یمن به ۴۶ شهید افزایش یافت (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه ایران در شورای امنیت درباره حمله اسرائیل به قطر ترامپِ برزیل به ۲۷ سال زندان محکوم شد عراقچی: سفر رئیس جمهور به نیویورک طبق برنامه انجام می‌شود سیسی با سودانی درباره ایران رایزنی کرد شورای امنیت سازمان ملل حمله اسرائیل به قطر را محکوم کرد | آمریکا: این حمله فرصتی برای صلح است (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) گفتگوی تلفنی دبیر کل سازمان ملل با وزیر امور خارجه | عراقچی رویکرد تروئیکای اروپایی را غیرمسئولانه دانست (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی: شروط سه کشور اروپایی برای تمدید اسنپ بک، غیر عاقلانه بود | توافق با آزانس مشروط است حمله هوایی اسرائیل به یک خودرو در جنوب لبنان (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی و پهپادی یمن به سرزمین‌های اشغالی (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) طرح شهرک‌سازی «E۱» در کرانه باختری کلید خورد | جبهه شرقی اسرائیل، دره اردن است تصاویر مظنون تیراندازی به «کرک» حامی ترامپ منتشر شد + عکس (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) پارلمان اروپا خواستار به‌رسمیت شناختن فلسطین شد (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) ادعای ترامپ: در آمریکا ضربه می‌خوریم اما تسلیم نمی‌شویم شورای امنیت سازمان ملل درباره نقض حریم هوایی لهستان نشست اضطراری برگزار می‌کند حضور رهبران ارشد حماس در مراسم تشییع شهدا در قطر + عکس (۲۰ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امسال در هشت شهر خراسان رضوی انتخابات به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۱۱۶۰۶
  • ۲۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۹
امسال در هشت شهر خراسان رضوی انتخابات به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود
معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان رضوی و سخنگوی ستاد انتخابات استان در دیدار با محسن نصرپور، مدیرکل و اعضای ستاد انتخابات صدا و سیمای خراسان رضوی دیدار کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، حسن جعفری، معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان رضوی و سخنگوی ستاد انتخابات استان در دیدار با محسن نصرپور، مدیرکل و اعضای ستاد انتخابات صدا و سیمای خراسان رضوی گفت: رسانه ملی یکی از قویترین و موثرترین ابزار‌های ستاد انتخاباتی بوده و نقش بسیار پررنگی در این راه دارد.

دشمن به شدت به دنبال القای کاهش مشارکت مردم است

حسن جعفری رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی در این جلسه از نام‌نویسی یک هزار و ۱۱۳ نفر برای کاندیداتوری مجلس شورای اسلامی و نام‌نویسی ۱۴ داوطلب خبرگان رهبری تاکنون خبر داد و گفت: این دوره از انتخابات اولین دوره پس از بیانیه گام دوم رهبری است و اهمیت ویژه و خاصی دارد چرا که پس از اتفاقاتی که در آبان ماه داشتیم دشمن به شدت به دنبال القای کاهش مشارکت مردم است، بنابراین باید سعی کنیم هم در فضای حقیقی و هم در فضای مجازی مراقب این عملیات روانی باشیم.

۵۷ حزب دارای مجوز در استان داریم

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی با اشاره به اینکه هم‌اکنون ۵۷ حزب دارای مجوز در استان داریم گفت: فعالیت احزاب می‌تواند در پرشورتر شدن انتخابات کمک کند.
وی عنوان کرد از دغدغه‌های ما در ستاد انتخابات رسانه‌های خارجی است، چون با تقسیم کاری که انجام داده‌اند درصدد تأثیر گذاری بر انتخابات ما هستند، به خصوص از طریق شبکه‌های ماهواره‌ای عملیات‌های روانی متعدد و متنوعی را برای حوزه‌های اجتماعی و بانوان پیش‌بینی کرده‌اند و درحال برجسته‌سازی آن هستند؛ لذا نقش اصحاب رسانه در امر شناسایی، پیشگیری و خنثی‌سازی آن بسیار مؤثر است.
وی در ادامه از تلاش‌های شبانه‌روزی رسانه ملی و استانی تقدیر و تشکر کرد.

در جمهوری اسلامی مشارکت عمومی و نقش واقعی مردم را داریم

محسن نصرپور، مدیرکل صدا و سیمای خراسان رضوی نیز در این دیدار با اشاره به حضور پرشور مردم در انتخابات گذشته گفت:در داخل کشور میانگین حضور مردم در انتخابات ۶۰درصد بوده که نسبت به کشور‌های مدعی دموکراسی بالاتر است.
وی افزود:حکومت جمهوری اسلامی یک الگوی بدیع و رقیب حکومت‌های لیبرال دموکراسی است و از نظر الگوی حکومتی هماوردی می‌کند.

هر رأی به صندوق، مقبولیت و مشروعیت برای نظام است

نصرپور تصریح کرد:در کشور‌های غربی و لیبرال دموکراسی اصل بر مشارکت حزبی بوده و عموماً احزاب نقش اساسی دارند، اما در جمهوری اسلامی مشارکت عمومی و نقش واقعی مردم را داریم.
مدیرکل صدا و سیمای خراسان رضوی با اشاره به اینکه هرچه تعداد آراء بیشتر باشد به نفع کشور و نظام اسلامی است، گفت:هر رأی به صندوق، پولی به صندوق ذخیره بوده و یک فرصت برای مردم و مسئولین و پیشرفت کشور است و این مقبولیت و مشروعیت برای نظام است.
وی در ادامه گفت: صداوسیما چهار مرحله تبیین، تشریح، تهییج و فراخوان و دوره آرامش بخشی را برای تبلیغات انتخاباتی در رسانه ملی و استانی برنامه‌ریزی کرده است که همه دوره‌ها از نظم و پیوستگی خاص خود برخوردار است.
محسن نصرپور با بیان اینکه شعار انتخاباتی ستاد انتخابات صداوسیما در سال ۹۸ «مجلس کارآمد، انقلابی و مردمی» است، افزود: موضوع انتخابات خبرگان نباید تحت الشعاع انتخابات مجلس قرار گیرد و رسانه در بخش تولید و پخش بیش از پیش بر اهمیت و جایگاه والای این مجلس برای مخاطبان اهتمام می‌ورزد.
وی در پایان گفت: تبیین مردم سالاری دینی به عنوان میراث گرانقدر امام خمینی (ره)، روشنگری و زمینه‌سازی برای دست‌یابی به یک مجلس کار آمد، جلب مشارکت حداکثری و گسترده مردمی، تلاش برای برگزاری هرچه با شکوه‌تر انتخابات، خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن، حمایت از شورای نگهبان و نهاد‌های اجرایی، اتخاذ مشی بی‌طرفی در همه ارکان و بخش‌های سازمان، آگاهی بخشی درباره اهمیت مجلس برای پیشرفت و پیشبرد اهداف نظام از جمله برنامه‌های رسانه ملی و استانی برای انتخابات است.

وزارت کشور از ۲۶ فرایند ۲۵ فرآیند را الکترونیکی کرده

نبی‌پور، مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری خراسان رضوی هم درباره موضوع الکترونیکی برگزار کردن انتخابات گفت: این موضوع را چندین سال است پیگیری می‌کنیم وزارت کشور از ۲۶ فرایند ۲۵ فرآیند را الکترونیکی کرده جز فرآیند رای‌دادن، اما با تمهیدات درنظرگرفته شده وزارت کشور قرار است امسال در هشت شهر استان انتخابات به صورت تمام الکترونیکی برگزار شود.
وی همچنین در پایان به آموزش عوامل اجرایی برگزاری انتخابات اشاره کرد و افزود: این فرآیند هم گام به گام در حال تکمیل‌شدن است.
دوم اسفند ۹۸ یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخابات میان دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری برگزار می‌شود، مردم خراسان رضوی از بین کاندیدا‌های خبرگان رهبری باید یک نفر را به جای مرحوم آیت الله شاهرودی انتخاب کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->