نجات دختر فراری از لانه دزدان نقابدار توسط پلیس مشهد پلمب کافه مشروبات الکلی در تهران تعطیلی مدارس خوزستان به دلیل آلودگی شدید هوا در روز یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) صدور رأی بخش سوم پرونده «کینگ مانی»| تعیین تکلیف ۷۴۸ شاکی ثبت ۱۴۹ زلزله در کشور طی هفته گذشته (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | وقوع ۱۲ زمین‌لرزه در خراسان رضوی ترکیدگی لاستیک فوکر ۱۰۰ آسمان در فرودگاه مشهد| مسافران سالم پیاده شدند مسمومیت ۲۳ زن و ۳ مرد در یکی از هتل‌های مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) توسعه عدالت آموزشی با ساخت بیش از ۳۰۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی هشدار گسترش خشکسالی | از هر ۱۰ سد کشور یکی در آستانه خشک‌شدن است آلزایمر عملکرد عصبی-عروقی بافت چربی را مختل و ریسک دیابت و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد اول شدیم، تبریک! دو عامل پنهان در اختلال خواب و کاهش باروری زنان را بشناسید افراد پیش دیابتی شب‌ها این آجیل را بخورند تدوین بسته‌های آموزشی «از ایران دفاع می‌کنیم» برای همه مقاطع تحصیلی کشف ۶۳۲ کیلوگرم موادمخدر صنعتی و سنتی در خراسان رضوی (۱۷ آبان ۱۴۰۴) اولین قطار روسیه به ایران وارد شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) دیابت از کودکی تا سالمندی را تحت تأثیر قرار می‌دهد مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی: هیچ موردی از سویه جدید تب برفکی شناسایی نشده است با تغذیه درست از سکته مغزی جلوگیری کنید اعلام آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضائیه آیا آب تهران جیره‌بندی شده است؟ | وزیر نیرو: مجبوریم فشار آب را کم کنیم سهل‌انگاری رانندگان جاده‌ای در خراسان رضوی جان یک موتورسوار را گرفت | ۲۶ تصادف طی شبانه‌روز گذشته در جاده‌های استان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۴) | از شدت سرمای هوا کاسته می‌شود شینا انصاری: حمله رژیم صهیونیستی به ایران می‌توانست یکی از بزرگ‌ترین فجایع زیست‌محیطی جهان باشد گلایه از تأخیر در پرداخت کارانه‌های کارکنان درمانی بیمارستان‌های مشهد زمان ‌ثبت‌نام وام‌های دانشجویی تعیین شد + جزئیات گسترش فعالیت پشه آئدس با بارش‌های پاییزی | هشدار گسترش تب دنگی در برخی مناطق کشور ورود کودکان به مدارس از ۵سالگی اجباری خواهد شد؟
سرخط خبرها

ورود اولین کاروان رسمی زائران ایرانی به سوریه

  • کد خبر: ۱۱۶۷۸
  • ۲۲ آذر ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۸
ورود اولین کاروان رسمی زائران ایرانی به سوریه
اولین کاروان رسمی زائران ایرانی با استقبال نماینده رهبر انقلاب در سوریه وارد فرودگاه دمشق شد.

به گزارش شهرآرانیوز، شب گذشته اولین کاروان رسمی زائران ایرانی با استقبال آیت الله طباطبایی نماینده رهبر انقلاب و تعدادی از مسئولین سوری و ایرانی وارد کشور سوریه شد.

طی این مراسم آیت الله طباطبایی ضمن خیر مقدم به زائران بازگشایی مسیر زیارت و امنیت موجود را مدیون خون شهدای مدافع حرم دانست و گفت: هشت سال پیش داعشیان در کوچه‌های اطراف حرم حضرت زینب س بودند و از ساختمان‌های اطراف حرم زائران را به شهادت می‌رسانند، اما اکنون ما باید صد‌ها کیلومتر آن طرف‌تر برویم تا بوی نحس آن‌ها را حس کنیم.

وی ادامه داد: یادمان هست که وقتی هشت سال پیش در ایران گفتند که حرم حضرت زینب (س) و حرم حضرت رقیه (س) در خطر است، چقدر از جوانان و هیئتی‌ها آمدند و به مسئولین می‌گفتند که اجازه بدهین تا ما برویم سوریه و از این حرم‌ها دفاع کنیم.

آری آن‌ها آمدند تا کسی نتواند به حرم حضرت زینب س جسارتی بکند و من به عنوان شاهد میگویم که طی این سال‌ها حتی یک لحظه هم پرچم گنبد حضرت زینب (س) نیم افراشته نشد و این از برکت خون شهدا است.

تولیت مصلی حرم حضرت زینب س گفت: آن روز‌ها آن‌ها میخواستند که اثری از حضرت زینب س نماند، اما امروز میبینیم که آن‌ها رفتند، اما حضرت زینب س ماند و این تحقق آن جمله حضرت زینب س است که می‌فرماید: بخدا قسم که نمی‌توانید نام ما را از بین ببرید.


آیت الله طباطبایی در ادامه با اشاره به نکاتی گفتند که اکنون در سوریه، با عزت از نام حضرت زینب س یاد می‌شود و این نام از با عزت‌ترین نام‌ها در سوریه می‌باشد.

شایان ذکر است که ثبت نام کاروان‌های زیارتی سوریه تحت نظارت سازمان حج و زیارت از نیمه آذر ماه امسال آغاز گردیده است.

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->