بسته اینترنت ۱۴۰۴ خبرنگاران چه زمانی فعال می‌شود؟ + فیلم ریتم مخفی مغز در کنترل استرس کشف شد استودیو تیم‌ نینجا: نسخه اصلی بازی Nioh ۳ بهبودها و تغییرات زیادی خواهد داشت گلکسی S25 FE چه زمانی رونمایی می‌شود؟ طرح «نظام‌بخشی فضای مجازی» در مجلس اعلام وصول شد | صیانت ۳ در راه است؟ ضعف آنتن‌دهی و دسترسی دشوار به اینترنت در مشهد در زمان قطعی برق | چرا با قطع شدن برق آنتن موبایل هم می‌رود؟ گوگل در تبلیغ جدید پیکسل ۱۰، هوش مصنوعی اپل را به مسخره کرده است چرا مردم از اینترنت فیبر نوری استقبال نمی‌کنند؟ ویوو X۳۰۰ به دوربین جدید و قدرتمند ساخت سامسونگ مجهز خواهد بود ۸ ترفند جدید و غیرمعمول و کاربردی برای سؤال‌پرسیدن از چت‌جی‌پی‌تی آیا بازی‌های ویدیویی باعث افزایش ضریب هوشی کودکان می‌شود؟ اطلاعیه گروه انتخاب: اختلال ۹۰ درصد تلویزیون‌های اسنوا و دوو حل شده است بعد از نابودی بشریت، احتمالاً اختاپوس‌ها وارث تمدن انسان‌ها خواهند بود! برای اجرای بازی Battlefield ۶ چه مشخصات سیستمی نیاز است؟ چطور بفهمیم چت‌هایمان با ChatGPT در گوگل منتشر شده است یا نه؟ + راهنمای حذف ماجرای عجیب انتشار چت‌های کاربران ChatGPT در گوگل جزئیاتی جدید از زمان و شیوه رفع مشکل تلویزیون‌های هوشمند اسنووا و دوو (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) حمله سایبری هکرها به بیش از ۹۰ نهاد آمریکا گوشی گلکسی S۲۵ FE سامسونگ به زودی عرضه می‌شود حساب گوگل کاربران زیر ۱۸ سال با هوش مصنوعی محدود می‌شود نوزادی که رویانش ۳۰ سال پیش فریز شده بود، سالم متولد شد
سرخط خبرها

چالش جدید ایلان ماسک با شکایت توئیتر

  • کد خبر: ۱۱۶۸۲۷
  • ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۵
چالش جدید ایلان ماسک با شکایت توئیتر
توئیتر پس از به خدمت گرفتن تیم حقوقی اکنون از ایلان ماسک به دلیل عقب نشینی از پیشنهاد خرید این رسانه اجتماعی، شکایت کرده است

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت توئیتر روز سه شنبه از ایلان ماسک به دلیل نقض قرارداد ۴۴ میلیارد دلاری خود برای خرید این شبکه اجتماعی شکایت کرد و از دادگاه دلاوِر خواست تا به رئیس شرکت تسلا دستور دهد ادغام را با قیمت توافق شده ۵۴.۲۰ دلار برای هر سهم تکمیل کند.

بر اساس گزارش رویترز، در این شکایت آمده است: «ماسک ظاهرا معتقد است که می‌تواند نظر خود را تغییر دهد، فعالیت‌های آن را مختل کند، ارزش سهام را از بین ببرد، شرکت را نابود کند و در نهایت از معامله کنار بکشد.

روز جمعه بود که ماسک اعلام کرد قرارداد خود را با توئیتر فسخ می‌کند، زیرا این شرکت با پاسخ ندادن به درخواست‌های اطلاعات مربوط به حساب‌های جعلی یا هرزنامه در این پلتفرم، که برای عملکرد تجاری آن ضروری است، توافق را نقض کرده است. ماسک که مدیر اجرایی شرکت خودروسازی الکتریکی تسلا است، به درخواست‌ها برای اظهار نظر در مورد شکایت پاسخی نداده است.

این شکایت ماسک را به نقض موارد متعدد از توافقنامه ادغام کرد که توئیتر و تجارت آن را به هم ریخته است. توئیتر همچنین ماسک را به انباشت «مخفیانه» سهام توئیتر متهم کرد.

سهام این پلتفرم رسانه‌های اجتماعی روز سه‌شنبه به ارزش ۳۴.۰۶ دلار بسته شد که ۴.۳ درصد افزایش یافت، اما به طور قابل توجهی از مبلغ ۵۰ دلاری توافق پایین‌تر است.

توئیتر همچنین اعلام کرد که به این دلیل اطلاعات بیشتری در مورد اکانت‌های اسپم با ماسک به اشتراک نمی‌گذارد، زیرا می‌ترسید که او پس از کنار کشیدن از خرید توئیتر، یک پلتفرم رقیب ایجاد کند.

سهام تسلا، منبع اصلی ثروت ماسک، از زمان اعلام و بسته شدن معامله در روز سه‌شنبه، حدود ۳۰ درصد از ارزش خود را از دست داده است و در ۶۹۹.۲۱ دلار بسته شد.

توییتر در یک پرونده جداگانه از دادگاه خواست تا دادگاه چهار روزه را در اواسط سپتامبر تعیین کند. کارشناسان حقوقی با توجه به اطلاعاتی که عمومی هستند، به نظر می‌رسد توئیتر در این شکایت دست بالا را دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->