شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران خبرهایی از دردست‌ساخت‌بودن نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی چین اولین ربات انسان‌نمای نظافت‌گر هتل را رونمایی کرد + فیلم آیا XChat همان‌قدر که ایلان ماسک ادعا می‌کند امنیت دارد؟ نامه وزارت اقتصاد به رئیس‌جمهور درباره ممنوعیت همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های توزیع دارو مایکروسافت قوانین ویندوز ۱۱ برای پورت‌های USB-C را تغییر داد بهرام عکاشه، نخستین استاد زلزله‌شناسی ایران درگذشت NotebookLM: ده نکته طلایی برای استادشدن در ابزار قدرتمند گوگل + راهنما به‌زودی امکان پرداخت با ریال دیجیتال در فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌شود معرفی بازی Tofu Drifter + دانلود اندروید و IOS هشدار مایکروسافت به کاربران اپلیکیشن Authenticator: رمزهای عبور خود را ذخیره کنید واردات همه برند‌های گوشی همراه آزاد شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ایکس سرویس پیام‌رسان XChat را برای برخی کاربران فعال کرد نمونه ارتقایافته ماهواره کوثر آماده پرتاب می‌شود واکنش ایلان ماسک به اضافه‌شدن گراک به تلگرام: هنوز قراردادی امضا نشده است! گوگل: برای حل مشکل خالی‌شدن سریع باتری در اندروید اینستاگرامتان را آپدیت کنید!
سرخط خبرها

چالش جدید ایلان ماسک با شکایت توئیتر

  • کد خبر: ۱۱۶۸۲۷
  • ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۵
چالش جدید ایلان ماسک با شکایت توئیتر
توئیتر پس از به خدمت گرفتن تیم حقوقی اکنون از ایلان ماسک به دلیل عقب نشینی از پیشنهاد خرید این رسانه اجتماعی، شکایت کرده است

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت توئیتر روز سه شنبه از ایلان ماسک به دلیل نقض قرارداد ۴۴ میلیارد دلاری خود برای خرید این شبکه اجتماعی شکایت کرد و از دادگاه دلاوِر خواست تا به رئیس شرکت تسلا دستور دهد ادغام را با قیمت توافق شده ۵۴.۲۰ دلار برای هر سهم تکمیل کند.

بر اساس گزارش رویترز، در این شکایت آمده است: «ماسک ظاهرا معتقد است که می‌تواند نظر خود را تغییر دهد، فعالیت‌های آن را مختل کند، ارزش سهام را از بین ببرد، شرکت را نابود کند و در نهایت از معامله کنار بکشد.

روز جمعه بود که ماسک اعلام کرد قرارداد خود را با توئیتر فسخ می‌کند، زیرا این شرکت با پاسخ ندادن به درخواست‌های اطلاعات مربوط به حساب‌های جعلی یا هرزنامه در این پلتفرم، که برای عملکرد تجاری آن ضروری است، توافق را نقض کرده است. ماسک که مدیر اجرایی شرکت خودروسازی الکتریکی تسلا است، به درخواست‌ها برای اظهار نظر در مورد شکایت پاسخی نداده است.

این شکایت ماسک را به نقض موارد متعدد از توافقنامه ادغام کرد که توئیتر و تجارت آن را به هم ریخته است. توئیتر همچنین ماسک را به انباشت «مخفیانه» سهام توئیتر متهم کرد.

سهام این پلتفرم رسانه‌های اجتماعی روز سه‌شنبه به ارزش ۳۴.۰۶ دلار بسته شد که ۴.۳ درصد افزایش یافت، اما به طور قابل توجهی از مبلغ ۵۰ دلاری توافق پایین‌تر است.

توئیتر همچنین اعلام کرد که به این دلیل اطلاعات بیشتری در مورد اکانت‌های اسپم با ماسک به اشتراک نمی‌گذارد، زیرا می‌ترسید که او پس از کنار کشیدن از خرید توئیتر، یک پلتفرم رقیب ایجاد کند.

سهام تسلا، منبع اصلی ثروت ماسک، از زمان اعلام و بسته شدن معامله در روز سه‌شنبه، حدود ۳۰ درصد از ارزش خود را از دست داده است و در ۶۹۹.۲۱ دلار بسته شد.

توییتر در یک پرونده جداگانه از دادگاه خواست تا دادگاه چهار روزه را در اواسط سپتامبر تعیین کند. کارشناسان حقوقی با توجه به اطلاعاتی که عمومی هستند، به نظر می‌رسد توئیتر در این شکایت دست بالا را دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->