ویدئو | آتش در محل انفجار اسکله شهید رجایی بندرعباس فروکش کرد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | مشهد از فردا خنک می‌شود؛ با احتمال بارش باران طرح «مشهد، شهر امن»، گامی مهم در مسیر جذب گردشگر داخلی و خارجی سال ۱۴۰۳، سال تحول در خدمات‌رسانی به مسافران فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد امکان تغییر گروه آزمایشی و حوزه امتحانی داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ وجود ندارد هشدار پلیس فتا درباره جعل هویت در فضای مجازی آخرین آمار جان‌باختگان انفجار در بندر شهید رجایی + اسامی پیکرهای احرازهویت‌شده‌ (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آلرژی فقط یک عطسه ساده نیست چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم؟ جزئیات زمان‌بندی نقل‌وانتقالات دانشجویان اعلام شد سرکنسول‌ها و نمایندگان کشور‌های خارجی در مشهد به تماشای جاذبه‌های خراسان‌رضوی رفتند بلایای طبیعی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند چرا اندازه دور کمر با افزایش سن، بیشتر می‌شود؟ پیش‌بینی بارش باران و خنک‌ترشدن هوا در برخی استان‌ها از فردا (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوشیدنی‌های خانگی مؤثر در سم‌زدایی کبد توصیه به بانوان در سنین باروری: مشاوره بارداری بگیرید یاری انسان‌دوستانه | ارسال ۱۰۰ واحد خون از خراسان رضوی به بندرعباس پس از حادثه انفجار اسکله شهید رجایی سرانه مصرف سالیانه لبنیات در ایران، ۱۷۰ کیلوگرم کمتر از میانگین جهانی سقف و کف حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + میزان افزایش حقوق‌ها با اجرای متناسب‌سازی کمبود این ریزمغذی‌های حیاتی را جدی بگیرید سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی: پاسخ‌گویی فقط در اداره‌کل متمرکز نیست مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی: برای ایجاد ۱۱ هزار فرصت شغلی در سال ۱۴۰۴ هدف‌گذاری کرده‌ایم بازسازی صحنه قتل نوجوان دهه‌هشتادی | قتل «صالح» به هوا‌خواهی از «صالح» شنیده شدن صدای چندین انفجار از محل آتش سوزی در بندر شهید رجایی بندرعباس + فیلم فرسودگی ناوگان حمل‌ونقل برون ‎شهری خراسان رضوی | حمل ونقل جاده ای، لبه  پرتگاه انتقال ۵ نفر از مصدومان حادثه انفجار بندرعباس به تهران (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گرما در اکثر استان‌ها | این مناطق کشور بارش‌های رگباری دارد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۱۷۲۲۷
  • ۲۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۴
گرما در اکثر استان‌ها | این مناطق کشور بارش‌های رگباری دارد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۱)
کارشناس سازمان هواشناسی گفت: امروز و فردا بارش‌های رگباری همراه با رعد و برق در جنوب شرق کشور منجر به سیلابی شدن رودخانه‌ها می‌شود و همزمان چندین استان کشور درگیر پدیده خیزش گرد و خاک خواهند بود.

به گزارش شهرآرانیوز، «فریبا گودرزی» درباره وضعیت جوی کشور گفت: دمای هوا در این هفته در اغلب مناطق کشور مجدد افزایش خواهد داشت.

وی افزود: حداکثر دمای امروز تهران ۳۵ درجه خواهد بود، فردا و پس فردا به ۳۷ درجه می‌رسد و برای سه‌شنبه نیز ۳۸ درجه پیش‌بینی شده است.

گودرزی ادامه‌داد: به دلیل رشد ابرهای همرفتی که با رگبار و رعد و برق و گاهی وزش باد شدید موقت در جنوب سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان همراه خواهد بود، از امروز تا روز یکشنبه هشدار صادر شده است.

وی گفت: گرد و خاک نیز از امروز تا روز یکشنبه در استان‌های فارس، کهگیلویه و بویراحمد، شمال بوشهر، خوزستان، ایلام، یزد، کرمان، سمنان و خراسان رضوی پیش بینی می‌شود.

کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه خلیج فارس تا ظهر دوشنبه آرام خواهد بود، اظهار داشت: از ظهر دوشنبه به‌تدریج شرق خلیج فارس متلاطم شده و ارتفاع امواج تا یک متر خواهد داشت، همچنین از امروز تا اویل وقت دوشنبه تنگه هرمز آرام است.

وی بیان‌داشت: از اوایل وقت دوشنبه تا اواخر وقت چهارشنبه شاهد افزایش موج بین ۱.۵ تا ۲ متر در سواحل و دور از ساحل تنگه هرمز و غرب عمان خواهیم بود.

به گفته گودرزی، شرق دریای عمان از امروز تا یکشنبه ارتفاع امواج زیر ۲ متر در سواحل و زیر ۲.۵ متر در نواحی دور از ساحل خواهد داشت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->