توافق استقلال با دو ستاره جوان پرسپولیس به دنبال تمدید با ستاره جوان نتیجه بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی(۲۰ خرداد ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| مشت امیر به سمت مخالفان ویدیو| خلاصه بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی(۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو| سخنرانی گواردیولا در حمایت از مردم غزه در دانشگاه منچستر انگلیس اعتراض استقلال به برگزاری دیدار سوپر جام پیش از آغاز لیگ برتر پرسپولیس: به بیفوما پول دادیم هشدار جباری به مدیران استقلال درباره شروع تمرینات پخش زنده بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تعلیق سرپرست، سرمربی و مسئول حراست تیم ملی دوومیدانی برگزاری مسابقات جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان با حضور ۱۱۰ تنیسور برتر ایران در مشهد + فیلم پیشنهاد ۱۳۰ میلیاردی آقاسی به استقلال تعویق شروع لیگ برتر فوتسال باشگاه استقلال: ورشکسته نیستیم مجیدی در امارات ماندنی شد کمالوند از جنوب به شمال رفت تاریخ و محل بازی پلی آف سپاهان و الدحیل اعلام شد لیست مازاد استقلال مشخص شد قرارداد بیفوما ثبت نشد! وحید امیری دفاع چپ می‌شود تأیید حضور نمایندگان ایران در مسابقات آسیایی با چراغ سبز AFC
سرخط خبرها

حمله فتح الله زاده به فدراسیون فوتبال| این چه اوضاعی است؟!

  • کد خبر: ۱۱۷۵۷۵
  • ۲۷ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۱
حمله فتح الله زاده به فدراسیون فوتبال| این چه اوضاعی است؟!
علی فتح الله زاده، مدیرعامل باشگاه استقلال از تصمیم‌گیری‌های اخیر فدراسیون فوتبال به شدت گله‌مند است. او اوضاع را شلم شوربا می‌داند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، علی فتح الله زاده، مدیرعامل سابق باشگاه استقلال به شدت از اتفاقاتی که در فدراسیون فوتبال رخ می‌دهد، انتقاد کرده است. او در این کش و قوس‌هایی که پیرامون ادامه همکاری با اسکوچیچ در فدراسیون فوتبال به وجود آمده این توضیحات را می‌دهد: «اگر من درفدراسیون فوتبال مسئول بودم یا ایشان (اسکوچیچ) را از همان ابتدا انتخاب نمی‌کردم و یا الان که تیم زمان کمی تا شروع جام جهانی دارد، با همه وجود حمایت می‌کردم تا تیم با آرامش به جام جهانی برود. مسأله این است که در فدراسیون فوتبال کسی بدرستی نمی‌داند چه می‌خواهد و باید با چه استراتژی به جلو حرکت کند. این برای فوتبال ما شرایط بسیار اسفباری است. اوضاع فدراسیون فوتبال کاملا شلم شوریا است و باید با قاطعیت تصمیم گیری کنند.» فتح الله زاده درباره وضعیت استقلال هم این توضیحات را داد: «تیم امسال تفاوت آن چنانی از لحاظ فنی با تیم فصل قبل ندارد. به نظر من استقلال می‌تواند مدعی قهرمانی باشد، اما باید توجه داشته باشیم که سپاهان و پرسپولیس مثل فصل قبل نیستند و تیم خود را تقویت کرده‌اند. فصل قبل استقلال یک شانس بزرگ داشت که قدرت سپاهان و پرسپولیس مثل امروز نبود و با آسودگی بیشتری به جلو حرکت کرد و توانست جام قهرمانی را به دست آورد. ما فصل قبل واقعاً شایسته بودیم، اما اگر پرسپولیس و سپاهان وضعیت متفاوتی داشتند برای رسیدن به جام کارمان سخت می‌شد. فصل بیست و دوم، اما حال و هوای لیگ متفاوت است و این طور به نظر می‌رسد که سپاهان و پرسپولیس با تیم‌های بهتری قدم به لیگ برتر خواهند گذاشت.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->