پلیس مشهد راز خیانت خانوادگی را فاش کرد؛ سارق طلاهای ۲۵۰ میلیونی، خواهرزاده مالباخته بود! انهدام باند جعل اسناد در مشهد؛ دسته‌چک‌های بانکی به نام کارتن‌خواب‌ها شوهر متهم به قتل در دادگاه: همسرم خیلی به خانواده‌اش وابسته بود اعترافات هولناک زن خیانتکار که راز قتل شوهرش را برملا کرد درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تأمین‌اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: باوجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور !
سرخط خبرها

وعده وزیر: تا مهرماه همه معلمان رتبه بندی می‌شوند (۲۹ تیرماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۱۷۸۴۲
  • ۲۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۴
  • ۶
وعده وزیر: تا مهرماه همه معلمان رتبه بندی می‌شوند (۲۹ تیرماه ۱۴۰۱)
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به این موضوع که این طرح از خواسته های وزارت آموزش و پرورش نیز است، اعلام کرد: در حال پیگیری این قانون و آماده سازی برای اجرا هستیم و امیدواریم تا ابتدای سال تحصیلی همه معلمان رتبه بندی شوند و با انرژی مضاعف در کلاس های درس حضور یابند.

به گزارش شهرآرانیوز، در پایان سخنان وزیر آموزش و پرورش، معلمان شرکت کننده در این مراسم اجرای طرح رتبه بندی معلمان را خواستار شدند و وزیر آموزش و پرورش با اشاره به این موضوع که این طرح از خواسته های وزارت آموزش و پرورش نیز است، اعلام کرد: در حال پیگیری این قانون و آماده سازی برای اجرا هستیم و امیدواریم تا ابتدای سال تحصیلی همه معلمان رتبه بندی شوند و با انرژی مضاعف در کلاس های درس حضور یابند.

منبع: مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۶
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۹
0
0
بزک نمیربهارمیاد!!!!
وزیر دروغگو
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۹
0
0
نمیدونم این خجالت میکشه بازم راجع به رتبه بندی حرف میزنه
رضایی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۹
0
0
گفتم که این رتبه‌بندی نیست خالی بندی است حالا شده مهر چرا حرف های پوچ میزنید
صمدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۹
0
0
با سلام من موافقم با اجرای طرح رتبه بندی یک کششی ایجاد کنند تا قسمت اداری بسمت آموزش انتقال نیرو انجام شده و قسمت وزارت خانه کوچک و مشکل نیرو در مدارس حل شود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۶ - ۱۴۰۱/۰۴/۳۰
0
0
واقعا خجالت آوره. از شهریور ۱۴۰۰ لحاظ میشه هم لابد کشک بود. شما فقط سکوت کنین چیزی نگین رتبه بندی پیشکش
معین
United States of America
۲۰:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۴/۳۱
0
0
حالا که رتبه بندی به سرانجام نزدیک شده دولت می تواند بعنوان مساعده مبلغ یکسانی را برای همه واریز کندوبعد نگارش احکام مبلغ را کم کنند تا مرهمی بر زخم زبان ها ونقطه امیدی برای فرهنگیان تحقییر شده ، وعده وعید یکدهه گذشته وده ماه ازتصویب ان میگذرد باشد .
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->