جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ مرگ‌ومیر نوزادان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌ و‌ پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی برچیده خواهند شد | پرونده معلم خاطی مشهدی در مرحله صدور حکم رشد ۳۰ درصدی صادرات دارو‌های ایرانی کشف حدود ۷۵ کیلوگرم طلا در مرز‌های خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتامین‌هایی که سلامت پوستتان را تأمین می‌کنند وقوع طوفان در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر طی امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درمان بیش‌فعالی، بدون نگرانی محققان هشدار دادند؛ ترکیب سیگار و ویپ، سم مهلک‌تری می‌سازد تغذیه معجزه‌آسای باروری از دیدگاه ابن‌سینا مقرری بیمه بیکاری و مستمری برای تمام کارگران و خانواده‌های متوفیان بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی حادثه بندر شهید رجایی پوشش سلامت ۳۰ میلیون نفر با اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع افزایش تعداد جان‌باختگان طوفان تهران + فیلم (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چالش نظام سلامت با بازارسیاه نوبت دهی برخی منشی‌های پزشکان از زندان برای قتل تا زندان برای دزدی نجات مرد جوان از چنگال آدم‌ربا‌ها پس از ۴۴ روز در فارس (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو| عملیات مهار زمینی و هوایی‌ آتش در بندر شهید رجایی ادامه دارد دستگیری متهمان قتل نوجوان مشهدی در کمتر از ۴۸ ساعت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین آمار از طوفان تهران: یک کشته و ٢۴ مصدوم (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جست‌وجوی مصدومان حادثه بندر رجایی با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی روایت هولناک یک گروگانگیری در سیستان و بلوچستان | ۶ روز زندانی شدن در اسارتگاه ۲ برادر مخوف علت قطعی‌های بدون برنامه برق در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری دو فرد مظنون به قتل شهید محیط‌بان کاظم مصدق (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هشدار بارش شدید و طغیان رودخانه‌ها در نیمه جنوبی کشور (۴ مردادماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۱۸۶۵۵
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۱
هشدار بارش شدید و طغیان رودخانه‌ها در نیمه جنوبی کشور (۴ مردادماه ۱۴۰۱)
سازمان هواشناسی با اشاره به بارش‌های ۵ روزه در مناطق شمالی و جنوبی کشور از سیلابی شدن مسیل‌ها و طغیان رودخانه‌ها در نیمه جنوبی کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان، نیمه شرقی فارس، جزایر خلیج‌فارس و جنوب خراسان جنوبی رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود. چهارشنبه این شرایط علاوه بر مناطق ذکر‌شده برای نیمه‌جنوبی فارس و جنوب استان‌های یزد و بوشهر نیز روی می‌دهد.

روز پنجشنبه با کاهش شدت ناپایداری‌های در نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان همچنان برای نیمه شمالی این استان و استان‌های هرمزگان، کرمان، یزد، فارس، بوشهر، اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری و برخی مناطق استان‌های همدان، لرستان و مرکزی رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی شده است.

روز‌های جمعه و شنبه هفته آینده فعالیت این سامانه در جنوب شرق، جنوب و بخش‌هایی از جنوب غرب و مرکز کشور ادامه دارد.

طی ۵ روز آینده بارش‌ها در نیمه جنوبی کشور باعث سیلابی شدن مسیل‌ها و طغیان رودخانه‌ها می‌شود.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی طی ۵ روز آینده به‌طور متناوب برای استان‌های ساحلی دریای خزر، اردبیل، شمال آذربایجان شرقی و خراسان شمالی و روز‌های سه‌شنبه تا جمعه در دامنه و ارتفاعات البرز در استان‌های تهران، البرز، ق زوین، زنجان و سمنان در برخی ساعات بارش باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود.

توصیف سامانه: گردوخاک

نوع مخاطره: خیزش گردوخاک، نفوذ گردوغبار و وزش باد شدید

منطقه اثر:

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۰۵/۰۴: تهران، البرز، قم، ایلام، کرمانشاه، خوزستان و یزد.

چهارشنبه ۱۴۰۱/۰۵/۰۵: شمال سیستان و بلوچستان، شرق و شمال اصفهان، شمال بوشهر، جنوب آذربایجان غربی، کردستان، تهران و البرز.

پنجشنبه ۱۴۰۱/۰۵/۰۶: سمنان، شمال و شرق اصفهان، شرق یزد، تهران و البرز.

اثر مخاطره: کاهش شعاع دید، کاهش کیفیت هوا، احتمال سقوط سنگ از ارتفاعات، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، احتمال اختلال در ناوگان حمل و نقل و احتمال شکستن درختان کهنسال.

توصیه: عدم قرار گیری در فضای باز برای افراد آسیب پذیر در مواقع بروز گردو خاک، پایش شاخص آلودگی توسط دستگاه‌های ذی‌ربط و اتخاذ تصمیم مطابق با مقررات، مالچ پاشی و سایر اقدامات پیشگیرانه در کانون‌های کنار مراکز جمعیتی، عدم توقف و پارک خودرو در اطراف درختان فرسوده و ساختمان‌ها نیمه کاره و استحکام سازه‌های موقت از جمله تابلو‌های تبلیغاتی و پوشش گلخانه‌ها.

توصیف سامانه: افزایش ارتفاع موج و وزش باد (شرقی-جنوب‌شرقی) همراه با تشدید فعالیت سامانه بارشی

زمان شروع: سه‌شنبه ۱۴۰۱/۰۵/۰۴

زمان پایان: چهارشنبه ۱۴۰۱/۰۵/۰۵

نوع مخاطره: وزش باد شدید همراه با رگبار و رعدوبرق و افزایش ارتفاع موج بین ۲ تا ۲.۵ متر

منطقه اثر: دریای عمان و تنگه هرمز، در نواحی ساحلی و دور از ساحل سیستان و بلوچستان و هرمزگان

اثر مخاطره: غرق شدن شناگران، خسارت عمیق به شناور‌های سبک و کشتی‌های نیمه سنگین پارک شده در ساحل و آسیب به قفس‌ها و تور‌های صیادی

توصیه: ممنوعیت شنا، تعطیل کردن فعالیت‌های دریایی، انجام عملیات مربوطه برای دوری از خسارت به شناورها، جمع آوری تور‌های صیادر و قفس‌ها و سایر تمهیدات پیشگیرانه.

توصیف سامانه: تشدید فعالیت رگبار‌های موسمی

زمان پایان: بعدازظهر پنجشنبه ۱۴۰۱/۰۵/۰۶

نوع مخاطره: رگبار و رعدوبرق شدید توام با وزش باد شدید و رخداد سیلاب

منطقه اثر:

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۰۵/۰۴: سیستان و بلوچستان، کرمان، شرق و شمال هرمزگان.

چهارشنبه ۱۴۰۱/۰۵/۰۵: سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان و نیمه جنوبی فارس.

پنج‌شنبه ۱۴۰۱/۰۵/۰۶: کرمان، دامنه و ارتفاعات در سیستان و بلوچستان و نیمه جنوبی فارس.

اثر مخاطره: وقوع سیلاب، طغیان رودخانه‌ها، آب‌گرفتگی گسترده، آبگرفتگی منازل در مناطق مستعد، اختلال در ناوگان حمل و نقل، کاهش شعاع دید، احتمال تخریب پل و مسدود شدن جاده و خسارت به صنعت کشاورزی، شکستن درختان و تیر‌های برق.

توصیه: آماده باش دستگاه‌های امدادی و اجرایی مانند فرمانداری ها، شهرداریها، راهداری، وزارت نیرو، وزارت جهاد کشاورزی و ... جهت مقابله با خسارت احتمالی، تخلیه هم‌وطنان از نواحی حادثه خیز مانند بستر رودخانه‌ها و مسیل ها، پاک‌سازی کانال‌ها و آبراه‌ها، بازگشایی دهانه پل‌ها و پاک‌سازی آبرو‌های منازل، اجتناب از تردد و توقف در حاشیه مسیل‌ها و جمع آوری وسایل و تجهیزات از اطراف رودخانه‌ها، اجتناب از سفر به مناطق حادثه‌خیز، عدم جابجایی عشایر کوچ‌رو و جمع‌آوری دام‌ها از حاشیه رودخانه‌ها.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->