درخشش ورزشکاران خراسان رضوی در مسابقات قهرمانی پرورش‌اندام کشور پیروانی نسخه انصاری را پیچید انتقادها از ابرقویی درست بود| پرسپولیسی‌ها شاکی از خرید درویش بازیکنان پرسپولیس هاشمیان را به درویش ترجیح می‌دهند مدیرعامل بانک شهر همچنان حامی درویش؟ ویدئو| فراخوان مهم پپ گواردیولا در حمایت از غزه آیا مجیدی از دل بازی با چادرملو بیرون می‌آید؟ مهاجم منچستریونایتد به دنبال جدایی پخش زنده بازی فولاد و تراکتور (۱۲ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین فیفا: حضور ایران در آمریکا تضمین شده است انتخاب شعار کاروان ایران برای بازی‌های کشور‌های اسلامی تاریخ و ساعت بازی یوونتوس و میلان (۱۳ مهرماه ۱۴۰۴) | لشکرکشی روسونری به تورین پخش زنده بازی چلسی و لیورپول (۱۲ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی سپاهان و ذوب آهن (۱۲ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین بانوان والیبالیست ایران در میان ۵۰ تیم برتر جهان حرف‌های متفاوت هاشمیان در رختکن پرسپولیس جهانبخش بدون تیم در لیست تیم ملی؟ | سؤال بزرگ از امیر قلعه‌نویی مربی فولاد توبیخ شد بوقچی‌های پرسپولیس توبیخ شدند
سرخط خبرها

اختلافات درویش و گل محمدی به بالاترین حد خود رسید

  • کد خبر: ۱۱۸۸۵۵
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۱
اختلافات درویش و گل محمدی به بالاترین حد خود رسید
اختلاف نظر سرمربی و مدیرعامل پرسپولیس این روزها بیشتر از هر زمان دیگری شده است.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، با اینکه چیزی به شروع فصل جدید لیگ برتر فوتبال کشورمان باقی نمانده، اما هنوز باشگاه پرسپولیس موفق نشده طبق خواسته یحیی گل‌محمدی یک یا دومهاجم خارجی برای تقویت تیمش جذب کند. این در حالی است که باشگاه پرسپولیس بیش از یک ماه درگیر جذب کاسیانو مهاجم برزیلی ویزلا پرتغال بود، اما یحیی گل‌محمدی به مدیران این باشگاه اعلام کرد به خاطر مصدومیت، جذب کاسیانو منتفی شود.

این در شرایطی است که در این مدت مهاجمان زیادی به یحیی گل‌محمدی معرفی شد، اما سرمربی پرسپولیس فقط به جذب کاسیانو علاقه داشت که همین موضوع باعث شد خیلی از گزینه‌های معرفی شده سر از تیم‌های دیگر در بیاورند. از طرفی عدم جذب مهاجم خارجی باعث شده تا از طرف هواداران و رسانه‌ها فشار زیادی روی مدیران باشگاه پرسپولیس بیاید و همین موضوع روزگار سختی برای آن‌ها رقم زده.

حالا شنیده می‌شود که مدیران باشگاه پرسپولیس از اینکه یحیی گل‌محمدی نام مهاجم خارجی جدیدی را به این باشگاه اعلام نمی‌کند ناراحت هستند. آن‌ها معتقد هستند که گل‌محمدی نام مهاجم خارجی مدنظرش را دیر اعلام می‌کند و از طرفی هم هواداران فکر می‌کنند عدم جذب مهاجم خارجی به خاطر تعلل مدیران باشگاه است و به خاطر همین از گل‌محمدی ناراحت هستند. این در حالی است که شب گذشته گل محمدی در مصاحبه ای که انجام داد عنوان کرد که نام برخی از مهاجمان را به درویش داده اما باشگاه نتوانسته آنها را جذب کند!

البته ذکر این نکته ضروری است که نسبت به یک ماه گذشته تعداد مهاجم خارجی خوب کمتری در بازار نقل‌وانتقالات وجود دارد و همین موضوع کار را برای پرسپولیس سخت‌تر کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->