ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است وضعیت ناسالم هوای مشهد تا عصر امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) برای گروه‌های حساس شهردار مشهدمقدس از تلاش برای تکمیل بوستان کرامت تا پایان سال جاری خبرداد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آغاز فعالیت دبیرخانه نشان مشهدالرضا (ع) قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد تسریع در ابلاغ آرای ماده ۱۰۰ در مشهد؛ تضمینی برای حقوق مالکین خودکفایی در ساخت تجهیزات مکانیکی پالایشگاه گاز در مشهد «مشهد مهربان»؛ هم‌افزایی شهروندان و نهاد‌ها برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش جزئیات برگزاری بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا (فروش پاییزه) مشهد کیفیت هوای شهر مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» است (۲۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهروند خبرنگار | تصاویری از روستای زیبای مایان طرقبه در حوالی مشهد

  • کد خبر: ۱۱۸۸۷۸
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۳
شهروند خبرنگار | تصاویری از روستای زیبای مایان طرقبه در حوالی مشهد
روستای مایان طرقبه با طبیعتی سرسبز و مردمانی باصفا پذیرای گردشگران استان خراسان رضوی است.

روستای مایان طرقبه با طبیعتی سرسبز و مردمانی باصفا پذیرای گردشگران استان خراسان رضوی است. این روستا در کنار چشم‌اندازی زیبا به طبیعت، در دل تاریخِ منطقه‌های شمال شرق ایران ریشه دارد. جالب است بدانید مسیر فرعی جاده ابریشم در گذشته‌های دور از مایان می‌گذشته است.

مایان که مشهدی‌ها گاهی به آن مایون هم می‌گویند، به داشتن آب‌و‌هوای خوش معروف است. این آب‌و‌هوا شرایطی برای سرسبزی و طراوت روستا فراهم کرده است.

به همین دلیل در مایان باغ‌‌‌‌های میوه سفره‌ای سبز و خوشمزه پیش روی گردشگران پهن کرده‌اند. در این باغ‌ها میوه‌های خوشمزه‌‌ای مانند زردآلو، آلبالو، هلو، گلابی و گیلاس به عمل می‌آید.

در اطراف روستا هم درخت‌های اُرس مشاهده می شود. زرشک، آلبالوی وحشی، سماق و ریواس نیز در گوشه‌و‌کنار مایان به چشم می‌خورد.
 

تصاویر ارسالی از فرامرز فرخ فر 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->