شهردار مشهد مقدس: معراج شهدا، پیش از برگزاری کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی، به بهره‌برداری خواهد رسید + فیلم آماده‌باش سراسری برای مقابله با سیل و آب‌گرفتگی در خراسان رضوی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) عضو شورای اسلامی شهر مشهد: پروژه‌های شهری بیش از هر زمان دیگری در حال بهره‌برداری است آماده‌باش ۶ هزار و ۵۰۰ نیروی خدمات شهری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی خراسان رضوی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) احداث ۶ پل در بزرگراه پیامبراعظم(ص) مشهد، حدفاصل بزرگراه هاشمی‌رفسنجانی و شهرک صنعتی پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۰ خرداد ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری و احتمال وقوع صاعقه و تگرگ در مشهد شهردار منطقه ۱۰ مشهد: تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) و چپ‌گرد بولوار شاهنامه، دو مگاپروژه منطقه ۱۰ هستند آهنگ تاریخ در «میل آهنگان» | درباره میل اخنگان، یکی از بناهای تاریخی حومه مشهد در شمال شرق توس سالن معراج بهشت‌رضا(ع) مشهد تا شهریورماه ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد پیشرفت ۹۷ درصدی پروژه‌های عمرانی سازمان مدیریت آرامستان‌ها | توسعه ۳۵ هکتاری بهشت‌رضا(ع) در سال ۱۴۰۳ مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد مقدس: در اردیبهشت ۱۴۰۴، به بیش از دو میلیون و ۵۷۱ هزار زائر و مجاور خدمات ارائه شد نجات ۲ هزار چنار در خیابان کوهسنگی مشهد هوای کلانشهر مشهد در آستانه وضعیت هشدار (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) پیشرفت ۸۵ درصدی بوستان بانوان طرق مشهد| افتتاح پروژه در شهریورماه ۱۴۰۴ تخفیف ۲۰ درصدی رفع نقص خودرو در مشهد + آدرس تعمیرگاه‌های منتخب درباره کوچه «شهیدان خوراکیان‌۲» در مشهد | رونقی که با ساخت یک بیمارستان خارجی شروع شد سهم بانوان در زیست‌بوم فناوری باید به رسمیت شناخته شود ایستگاه استقبال از زائر منطقه ۷ مشهد، باید قبل از ماه صفر تکمیل شود گلایه‌های مردم از خدمات جمعه بازار خودرو مشهد | منتظر تحویل زمین برای توسعه هستیم هوای کلانشهر مشهد بالاخره سالم شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ۱۲۵ کیلومتر بهسازی و روکش آسفالت در محور‌های فرعی و اصلی استان خراسان رضوی
سرخط خبرها

در مجاورت مسیل‌ها، کال‌ها و رودخانه‌ها اتراق نکنید

  • کد خبر: ۱۱۹۱۶۸
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۵۵
در مجاورت مسیل‌ها، کال‌ها و رودخانه‌ها اتراق نکنید
رئیس گروه پدافند غیرعامل مدیریت بحران شهرداری مشهد گفت: پیرو هشدار هواشناسی، بررسی لازم بر جبهه‌های هواشناسی و سناریوهایی که درخصوص بارش‌ها در مشهد و اطراف این شهر داشته‌ایم؛ انجام شده و در حوزه خدمات شهری کلیه واحدها آماده‌باش هستند، از شهروندان درخواست می‌کنم در مجاورت مسیل‌ها، کال‌ها و رودخانه‌ها اتراق نکنند.

به گزارش شهرآرانیوز،  "وحید اکلملی" در جلسه مدیریت بحران که با حضور مشاور وزیر و مسئول هماهنگی حوزه وزارتی، اعضای شورای شهر، معاون محیط زیست و خدمات شهری و شهرداران مناطق سیزده‌گانه مشهد برگزار شد، در خصوص هشدار هواشناسی مبنی بر بارش گسترده باران، اظهار کرد: پیرو هشدار هواشناسی و اتفاقاتی که در چند روز گذشته در کشور داشته‌ایم، طبق اطلاعیه شماره ۲۹ اداره کل هواشناسی استان از بعدازظهر روز پنجشنبه تا پایان روز یکشنبه هفته آینده وضعیت نارنجی اعلام شده است و پیرو آن کلیه مجموعه شهرداری در حالت آماده‌باش هستند تا بدون هیچ مشکلی از این نعمت الهی بهره ببریم.

وی افزود: آنچه در چنین شرایطی ملاک است، بررسی لازم بر جبهه‌های هواشناسی و سناریوهایی است که درخصوص بارش‌ها در مشهد و اطراف این شهر امکان‌پذیر است، در حوزه خدمات شهری کلیه واحدها در حالت آماده‌باش بوده و تمام نیروها و تجهیزات نیز به صورت آماده‌باش هستند.

رئیس پدافند غیرعامل و پیشگیری از بحران شهرداری مشهد بیان کرد: در سطح شهر نیز اطلاع‌رسانی به همشهریان در مجاورت مسیل‌ها، کانال‌ها و رودخانه‌ها صورت گرفته و از شهروندان درخواست می‌کنم در این مدت زمان از هرگونه سفر غیرضروری به خارج از شهر و توقف در رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند.

اکلملی خاطرنشان کرد: از شهروندان تقاضا می‌شود در صورت مشاهده نشانه‌های احتمال وقوع سیل عکس‌العمل لازم را جهت رفتن به قسمت‌های مرتفع انجام دهند و به هیچ عنوان در محل توقف نکنند و اولین ملاک عمل نجات جانشان باشد.

وی اضافه کرد: کال‌ها و مسیل‌های سطح شهر از این موضوع مستثنی نیستند، امید دارم بتوانیم از نعمت الهی بارش باران که نصیب شهر می‌شود، نهایت استفاده و بهره را ببریم.

وی ادامه داد: در حال حاضر استان خراسان‌رضوی در وضعیت نارنجی قرار گرفته است و از روز پنجشنبه تا یکشنبه هفته آینده تمامی همکاران در وضعیت آماده‌باش هستند.

رئیس پدافند غیرعامل و پیشگیری از بحران شهرداری مشهد گفت: پایگاه‌های مدیریت بحران نیز در وضعیت آماده‌باش قرار گرفته است و از تمامی کانال‌ها و مسیل‌ها بازدید و در صورت نیاز لایروبی انجام و از فعالیت‌های عمرانی در مسیر کال‌ها و مسیل‌ها جلوگیری شده است، جمع‌آوری مصالح، هشدار و اطلاع‌رسانی به شهروندان نیز با توجه به‌ وضعیت هوا و احتمال بارندگی انجام شده است.

اکلملی بیان کرد: شهرداری مشهد آمادگی لازم برای پوشش اتفاقات احتمالی در مشهد و شهرهای معین خود را دارد.

رئیس پدافند غیرعامل و پیشگیری از بحران شهرداری مشهد گفت: تامین اعتبار موردنیاز برای رفع دیگر نقاط خطر در سطح شهر در زمان بارندگی در دستورکار قرار گرفته که با حمایت شورا قطعا شاهد اتفاقات خوبی در این زمینه هستیم‌.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->