تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد
سرخط خبرها

روسیه تروریست‌های سوری را بمباران کرد + فیلم

  • کد خبر: ۱۲۰۲۰۴
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۷
روسیه تروریست‌های سوری را بمباران کرد + فیلم
وزارت دفاع روسیه با انتشار تصاویری اعلام کرد که گروهی از تروریست‌های تحت آموزش آمریکا را در شرق سوریه هدف حمله قرار داده و نابود کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت دفاع روسیه، بعدازظهر امروز (جمعه)، اعلام کرد که به گروهی از تروریست‌های تحت حمایت آمریکا موسوم به «لواء شهداء القریتین» در شرق سوریه حمله و آن‌ها را نابود کرده است.

بنابر گزارش «روسیا الیوم»، وزارت دفاع روسیه با انتشار تصاویری اعلام کرد که جنگنده‌های این کشور، روز گذشته (پنجشنبه)، گروهی از تروریست‌های مسلح مستقر در شرق سوریه را نیروهای آمریکا آن‌ها را آموزش داده‌اند، متلاشی کرده است.

در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است: «در روز چهارم آگوست، جنگنده‌های روسیه پس از انجام عملیات شناسایی و بررسی، گروهی از تروریست‌های مسلح [موسوم به] «لواء شهداء القریتین» را نابود کردند. این گروه تروریستی در پناهگاه‌های مجهزی در صحرا مخفی شده بود. مقر این گروه مسلح در منطقه التنف در شرق کشور [سوریه] قرار داد که گروهی از مربیان [ستاد فرماندهی] عملیات نیروهای ویژه ارتش آمریکا آن‌ها را آموزش می‌دهند و تجهیز می‌کنند.»

وزارت دفاع روسیه در بخش دیگری از این بیانیه اشاره کرد که این گروه تروریستی علیه ساکنان منطقه دست به انجام اقدامات تروریستی می‌زدنند و غیرنظامیان را می‌کشتند.

روسیه در اواخر خردادماه سال جاری نیز در حمله‌ای عناصر گروه تروریستی مورد حمایت آمریکا موسوم به «مغاویر الثوره» در پایگاه التنف را هدف حمله قرار داد.

مقام‌های دفاعی آمریکا در اواخر خردادماه در گفت‌و‌گو با شبکه «سی‌ان‌ان» خبر داده بودند که روسیه به عناصر مغاویر الثوره حمله کرده و پیش از انجام هجوم به واشنگتن هشدار داده است که نیروهای خود را از محل دور کند.

روسیه درباره علت انجام این حمله به طرف آمریکایی خبر داده‌ بود که تروریست‌های مغایرالثوره در مسیر نیروهای این کشور در سوریه بمب‌گذاری کرده‌اند.

گروهک مغاویر الثوره با انتشار تصاویری در صفحه فیس‌بوک خود تأیید کرده بود که مقر این گروه در داخل پایگاه التنف هدف حمله پهپادی قرار گرفته است.

گروهک مغاویر الثوره به طور مستقیم از سوی ارتش آمریکا و سیا (آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا) تشکیل شده و سازمان یافته است و مقر آن نیز در داخل پایگاه «التنف» در جنوب شرق سوریه قرار دارد.

پس از انتشار گزارش‌ها درباره حمله روسیه به تروریست‌های وابسته آمریکا در داخل پایگاه آمریکایی التنف، روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» به نقل از مقام‌های نظامی ایالات متحده گزارش کرد که تشدید تنش های روسیه در سوریه خطر درگیری مستقیم با آمریکا را به دنبال دارد.

پس از حمله روسیه به این گروه تروریستی در جنوب شرق سوریه، منابع محلی سوریه خبر داده بودند که آمریکا، این تروریست‌ها را به موشک‌های «هیمارس» مجهز کرده است.

وبگاه «خابور»، شانزدهم تیرماه در این باره خبر داده بود که آمریکا عناصر این گروه را به موشک‌های «هیمارس» مجهز کرده و مغاویر الثوره نیز با تأیید این گزارش با انتشار تصاویری خبر داده است که نیروهایش در منطقه التنف در مرز با اردن شلیک موشک هیمارس را تمرین کرده‌اند.

این گروه تروریستی در بیانیه خود مدعی شده بود: «عملیات شلیک موشک مهارت سربازان و توانایی آن‌ها را در دفاع از ساکنان منطقه در برابر هر گونه حمله نشان داد.»

خابور همچنین گزارش داده بود که این گروه تروریستی در چند روز گذشته تمریناتی مشترک با نیروهای آمریکا در منطقه التنف برگزار کرده که این تمرین شامل انواع مهارت‌های نظامی از جمله شلیک با قناصه، کشتار مستقیم و همچنین حمله با انواع راکت و موشک بوده است.

خابور همچنین خاطرنشان کرده بود که آمریکا برای این عناصر همچنین دوره‌های افزایش آگاهی و ترسیم نقشه‌های نظامی برگزار کرده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->