پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس جمهور تایوان: آماده نبرد با چین هستیم

  • کد خبر: ۱۲۰۸۲۹
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۳:۱۸
رئیس جمهور تایوان: آماده نبرد با چین هستیم
تسای اینگ ون، رئیس‌جمهور تایوان اعلام کرد: تایوان به هیچ وجه موجب تشدید تنش و درگیری‌ها نخواهد شد ولی در صورت بروز اختلاف و جنگ به طور قاطع از حاکمیت و امنیت ملی خود دفاع خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس جمهور تایوان روز پنج شنبه در سخنانی گفت: هنوز تهدید نظامی چین کاهش نیافته است و ما برای دفاع آماده هستیم.

در روزهای گذشته سفر نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به جزیره تایوان موجب تنش‌های بیشتر با کشور چین شده است. پلوسی در اظهاراتی که پس از سفر به جزیره تایوان و علیرغم مخالفت‌های چین انجام شد، ادعا کرد: به چین اجازه نخواهیم داد تایوان را منزوی کند.

پلوسی با این ادعا که سیاست آمریکا در زمینه تایوان تغییر نکرده است گفت: هدف ما از سفر به تایوان نشان دادن رابطه قوی بر اساس وضعیت موجود مورد حمایت آمریکا بود.

وانگ یی وزیر امور خارجه چین نیز در پاسخ به اظهارات پلوسی گفت: تایوان بخشی از خاک آمریکا نیست و بخشی از خاک چین محسوب می‌شود.

وی، اقدامات چین درباره تایوان را عادلانه، قانونی و متناسب ارزیابی کرد و گفت: اقدامات پکن در راستای حفظ تمامیت ارضی و استقلال کشور انجام می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->