کاهش علاقه دانش‌اموزان به رشته ریاضی تهدید جدی برای تربیت متخصصان هوش مصنوعی در کشور کودکان نابغه‌ ایران چرتکه انداختند رشته «هوش مصنوعی» برای دوره دوم متوسطه ایجاد می‌شود والدین چطور می‌توانند بر استفاده فرزندانشان از کنسول پلی‌استیشن نظارت کنند؟ نتیجه تحقیقات جدید: سرعت پیرشدن سلول‌های بنیادی انسان در فضا افزایش می‌یابد کابل شارژ هم از جعبه ایرپاد پرو ۳ حذف شد! آیفون ۱۷ پرو مکس، قدرتمندترین گوشی اپل، رونمایی شد + مشخصات و قیمت اپل از آیفون ۱۷ پرو رونمایی کرد + مشخصات و قیمت مقایسه قیمت آیفون ۱۷، آیفون ۱۷ ایر، آیفون ۱۷ پرو و آیفون ۱۷ پرو مکس اپل واچ سری ۱۱ معرفی شد + مشخصات و قیمت ایرپاد پرو ۳ اپل معرفی شد + مشخصات و قیمت آیفون ۱۷ اپل رونمایی شد + مشخصات و قیمت Nothing Ear 3 چه زمانی رونمایی می‌شود؟ سامسونگ تا ۲۰۳۰ نود درصد محصولاتش را به هوش مصنوعی مجهز می‌کند OpenAI می‌خواهد با هوش مصنوعی، انیمیشن بلند بسازد سهم کاربران اینترنت سیار ایران از شبکه 4G و 5G چقدر است؟ بانک مرکزی پیش‌نویس ضوابط فعالیت صرافی‌های رمزارزی را منتشر کرد بودجه یک میلیون دلاری دولت برای حمایت از فناوری‌های جدید تصاویری از ماه‌گرفتگی و ماه‌سرخ در مشهد + فیلم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) ردوبدل‌شدن ۷۰ درصد ترافیک کشور در بستر VPN و فیلترشکن‌ها ماه‌گرفتگی شهریور ۱۴۰۴ | تاریخ و زمان دقیق آغاز، اوج و پایان خسوف
سرخط خبرها

بنیان‌گذار تلگرام هم از سیاست‌های انحصاری اپل شاکی شد

  • کد خبر: ۱۲۰۸۸۲
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۹
بنیان‌گذار تلگرام هم از سیاست‌های انحصاری اپل شاکی شد
مدیرعامل و بنیان‌گذار تلگرام گفت: به‌روز‌رسانی جدید تلگرام، دو هفته است که از سوی اپل متوقف شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در یک پست تلگرامی، پاول دوروف افزود: به‌روزرسانی تلگرام به مدت دو هفته بدون هیچ توضیحی در بخش بررسی اپلیکیشن‌های اپل باقی مانده است. او ادعا می‌کند که این به‌روزرسانی در آستانه ایجاد انقلابی در نحوه بیان افراد در پیام‌رسانی است، اما هنوز تایید نشده است.

دوروف این توقف غیرقابل توضیح را به عنوان بخشی از انتقاد گسترده‌تر از مدل‌های کسب و کار فروشگاه اپلیکیشن اپل مورد بحث قرار داد.

او می‌گوید که تلگرام از فرآیند بازبینی برنامه‌های "مبهم" که بر همه برنامه‌های تلفن همراه توسط انحصار شرکت‌های فناوری تحمیل شده است، دلسرد شده است». اگر تلگرام، یکی از ۱۰ اپلیکیشن برتر جهانی است باید این به روزرسانی را دریافت کند. با این وضعیت تنها می‌توان مشکلاتی را که توسعه‌دهندگان اپلیکیشن‌های کوچک‌تر تجربه می‌کنند، تصور کرد.

دقیقاً مشخص نیست که در به‌روزرسانی جدید تلگرام چه چیزی وجود دارد. اپل و تلگرام به درخواست اظهار نظر پاسخ ندادند.

این اولین باری نیست که دوروف از اپل برای فرآیند‌های بررسی اپلیکیشن‌ها انتقاد می‌کند. در سال ۲۰۱۸، دوروف گفت که اپل به‌روزرسانی‌های اپلیکیشن تلگرام iOS را پس از تحریم تلگرام توسط روسیه مسدود کرده است و یک روز پس از ارسال پست دوروف در مورد این مشکل، اپل به‌روزرسانی آن را تأیید کرد.

تلگرام اخیرا اشتراک پریمیوم خود را عرضه کرده است که به کاربران امکان دسترسی به آپلود‌های بزرگتر، دانلود‌های سریعتر، قابلیت تبدیل صدا به متن، واکنش‌های ایموجی منحصر به فرد و موارد دیگر را می‌دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->