هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟ همه‌چیز درباره بمب‌افکن B‑2، مشخصات آن و مأموریت‌هایش + عکس و جدول فعال استرالیایی حمایت گوگل از صهیونیست‌ها را افشا کرد آیا پلتفرم «رمزینکس» هک شده است؟ توضیحات جدید مدیرعامل «نوبیتکس» درباره حمله هکری اخیر (۳۱ خرداد ۱۴۰۴) آیا اینترنت استارلینک در ایران فعال می‌شود؟ | کمک ایلان ماسک به رژیم صهیونیستی؟!
سرخط خبرها

بنیان‌گذار تلگرام هم از سیاست‌های انحصاری اپل شاکی شد

  • کد خبر: ۱۲۰۸۸۲
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۹
بنیان‌گذار تلگرام هم از سیاست‌های انحصاری اپل شاکی شد
مدیرعامل و بنیان‌گذار تلگرام گفت: به‌روز‌رسانی جدید تلگرام، دو هفته است که از سوی اپل متوقف شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در یک پست تلگرامی، پاول دوروف افزود: به‌روزرسانی تلگرام به مدت دو هفته بدون هیچ توضیحی در بخش بررسی اپلیکیشن‌های اپل باقی مانده است. او ادعا می‌کند که این به‌روزرسانی در آستانه ایجاد انقلابی در نحوه بیان افراد در پیام‌رسانی است، اما هنوز تایید نشده است.

دوروف این توقف غیرقابل توضیح را به عنوان بخشی از انتقاد گسترده‌تر از مدل‌های کسب و کار فروشگاه اپلیکیشن اپل مورد بحث قرار داد.

او می‌گوید که تلگرام از فرآیند بازبینی برنامه‌های "مبهم" که بر همه برنامه‌های تلفن همراه توسط انحصار شرکت‌های فناوری تحمیل شده است، دلسرد شده است». اگر تلگرام، یکی از ۱۰ اپلیکیشن برتر جهانی است باید این به روزرسانی را دریافت کند. با این وضعیت تنها می‌توان مشکلاتی را که توسعه‌دهندگان اپلیکیشن‌های کوچک‌تر تجربه می‌کنند، تصور کرد.

دقیقاً مشخص نیست که در به‌روزرسانی جدید تلگرام چه چیزی وجود دارد. اپل و تلگرام به درخواست اظهار نظر پاسخ ندادند.

این اولین باری نیست که دوروف از اپل برای فرآیند‌های بررسی اپلیکیشن‌ها انتقاد می‌کند. در سال ۲۰۱۸، دوروف گفت که اپل به‌روزرسانی‌های اپلیکیشن تلگرام iOS را پس از تحریم تلگرام توسط روسیه مسدود کرده است و یک روز پس از ارسال پست دوروف در مورد این مشکل، اپل به‌روزرسانی آن را تأیید کرد.

تلگرام اخیرا اشتراک پریمیوم خود را عرضه کرده است که به کاربران امکان دسترسی به آپلود‌های بزرگتر، دانلود‌های سریعتر، قابلیت تبدیل صدا به متن، واکنش‌های ایموجی منحصر به فرد و موارد دیگر را می‌دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->