احیای هویت تاریخی مشهد با واسطه‌گری مکتب بافت اطلاعیه تأمین‌اجتماعی درخصوص لزوم ثبت تعهدنامه فرزندان و نوادگان دختر بازمانده تا دهم تیرماه ۱۴۰۴ طرح ترافیک در پایتخت از فردا (دوشنبه، ۹ تیرماه ۱۴۰۴) اجرا می‌شود کلاهبرداری با آگهی‌های تکمیل یا خرید سابقه بیمه‌ تأمین‌اجتماعی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۸ تیر ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود آسیب مرمت‌های غیرحرفه‌ای به پل ساسانی ازسرگیری پرواز‌های ترکیه به ایران از فردا (دوشنبه، ۹ تیر ۱۴۰۴) بیانیه اساتید دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی تولد نوزاد ۶ کیلویی در مشهد (۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم چرا عینک آفتابی ارزان برای کودکان خوب نیست؟ تهیه فهرست قرمز آثار تاریخی در ایران ضروری است راه‌اندازی بزرگ‌ترین تصفیه‌خانه پساب صنعتی در جنوب کشور تکذیب شایعه بسته بودن مرز‌های هوایی کشور مهار آتش‌سوزی منطقه «بان‌سر» مهران پس از ۱۲ ساعت «زرشک» گنجینه‌ای سرخ با خواص شگفت‌انگیز سخنگوی قوه‌قضائیه: در حمله اسرائیل به زندان اوین، ۷۱ نفر شهید شدند انجام ۱۴۳ مورد بازرسی از مراکز طب سنتی و مکمل | ۶ مرکز غیرمجاز در مشهد پلمب شد اجرای طرح آمایش امید با هدف تحقق موضوع جوانی و افزایش جمعیت در خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۸ تیر ۱۴۰۴) | خیزش گرد و خاک در بخش‌هایی از کشور آخرین وضعیت سبد معیشتی مادران کم بضاعت دارای طفل شیرخوار | برقراری حمایت خاص از مادران شروع دوباره دزدی از فردای روز آزادی دستگیری متهمان تیراندازی به محیط‌بان کرمانی بازسازی باند فرودگاه تبریز آغاز شد (۷ تیر ۱۴۰۴) بازمانده ترور سرچشمه، ۴۴ سال بعد | روایتی تازه از حادثه تروریستی هفتم تیر ۱۳۶۰ + ویدئو دریای خزر مواج می‌شود (۷ تیر ۱۴۰۴) بازگشایی آسمان مرکز و نیمه غربی کشور برای پرواز‌های عبوری بین المللی (۷ تیر ۱۴۰۴) کشف ۱۴ میلیارد ریال اقلام آرایشی و بهداشتی غیرقابل مصرف در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) آماده‌باش ۸ هزار نیروی شرکتی بخش درمان و شعب تأمین‌اجتماعی در ایام جنگ ۱۲روزه آیا مصرف زرده تخم مرغ در کهنسالی مضر است؟
سرخط خبرها

۲۵ درصد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی تا پایان سال اجرایی شود

  • کد خبر: ۱۲۲۹۵۳
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۴
  • ۱
۲۵ درصد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی تا پایان سال اجرایی شود
عباس کاربخش گفت: امیدواریم ۲۵ درصد متناسب‌سازی بازنشستگان تا پایان سال اجرایی شود.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس کاربخش (دبیر اجرایی خانه کارگر کرمان) به نشست شرکای اجتماعی استان کرمان با مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: در این نشست به ایشان گفتیم خرسندیم که بازنشستگان کارگری بعد از پنج ماه اعتراض و مطالبه‌گری توانستند به حق خودشان دست پیدا کنند.

به گفته وی، اگر سه‌جانبه‌گرایی در تامین اجتماعی از میان نرفته بود و دارای شورایعالی تامین اجتماعی با قدرت مدیریت و تاثیرگذاری بالا بودیم، این اتفاق نمی‌افتاد.

کاربخش اساسنامه سازمان را که توسط شورای انقلاب تصویب شده در حکم قانون دانست و گفت: در دیدار با آقای موسوی به مخدوش شدن این قانون و بروز مشکلات اشاره کردیم؛ خوشحالیم که اکنون اساسنامه در حال احیای مجدد است؛ امیدواریم سه‌جانبه‌گرایی و شورایعالی هرچه زودتر به سازمان بازگردد.

کاربخش با اشاره به بحران هزینه و درآمد سازمان که موجب شده کسری ماهانه ده هزار میلیارد تومانی داشته باشیم؛ راه برون‌رفت را وصول مطالبات سازمان از بخش‌های دولتی و خصوصی دانست و گفت: امیدواریم مدیرعامل سازمان با شجاعت کافی این مهم را عملی نمایند و مطالبات سازمان را از دولت وصول کنند.

به گفته دبیر اجرایی خانه کارگر کرمان باید تا پایان سال تمام مطالبات بازنشستگان تسویه شود؛ ضمن اینکه بایستی ۲۵ درصد متناسب‌سازی سال گذشته اجرایی شده و معوقات آن از ابتدای سال پرداخت شود.

او تاکید کرد: در دیدار با مدیرعامل سازمان تاکید کردیم که انتظار داریم این اتفاقات قبل از پایان سال بیفتد و تمام معوقات بازنشستگان در نیمه‌ی دوم سال پرداخت شود.

منبع: ایلنا


اخبار ویژه بازنشسته‌ها در لینک زیر:

instagram.com/bazneshasteh.news

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
صفدر خوشخلق
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۸ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۸
0
0
یه کمی به فکر خانواده از هم پاشیده شده بازنشسته ها باشید با این مخارج کمر شکن دیگه حرفی ندارم یعنی حوصلش ندارم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->