شبکه سازمان‌یافته فساد در حوزه خرید تضمینی گندم متلاشی شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) کشف ۵۵ بسته هرویین از معده یک تبعه خارجی در تایباد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) رئیس دفتر رئیس جمهور: ارتقای کیفی آموزش و پرورش به گفتمان ملی تبدیل شده است دلیل افزایش آمار شهادت محیط‌بانان چیست؟ انهدام باند شرکت هرمی و دستگیری ۱۲ نفر از اعضای آن در مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) یک فعال سیاسی: حدود ۱۰ سال از معطل ماندن لایحه مقابله با خشونت علیه زنان می‌گذرد همه عوامل مدارس غیردولتی باید متخصص باشند رئیس پلیس راهور فراجا: بیش از ۷۰ درصد جان‌باختگان حوادث رانندگی مربوط به جاده‌های برون‌شهری است برخی از رشته‌های آزمون استخدامی آموزش و پرورش حذف شد تأمین ارز واردات دارو و تجهیزات پزشکی از یک میلیارد دلار گذشت دوچرخه سواری باعث تقویت عضلات و بهبود تعادل افراد می‌شود نایب‌رئیس شورای شهر تهران تأکید کرد: لزوم تشکیل قرارگاه تاکسیرانی برای نظارت بر مسافرکشی در پایتخت تعهدات خیرین مدرسه‌ساز، مرز ۱۸ هزار همت را رد کرد توزیع ۴ میلیون واحد خون در کشور طی سال ۱۴۰۳ سکته‌های مغزی خفیف با خستگی طولانی‌مدت مرتبط هستند تهران در معرض طوفان تندری (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت برگزاری دوره‌های توانمندسازی معلمان پیشرفت ۲۱ درصدی پروژه ذخیره‌سازی آب در ارتفاعات جنوبی مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) آموزش در پیش دبستانی‌ها باید باعث کاهش شکاف آموزشی شود تسهیلات ویژه استان گلستان برای احداث تصفیه‌خانه و تولید انرژی پاک جزئیات جدید درمورد نحوه احراز هویت رانندگان تاکسی اینترنتی ورود جدی دادستانی مشهد به موضوع سگ‌گردانی | از برخورد با فروشگاه‌های فروش محصولات مرتبط با حیوانات تا ممنوعیت صدور مجوز جدید برای کلینیک‌های دامپزشکی + فیلم کاهش چربی شکم به کمک ماده‌ای شیرین! شناسایی ۱۲۲ مبتلا به تب دنگی در کشور | صید پشه آئدس در ۸ استان (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری پلیس فتا: با ترویج‌دهندگان خشونت در فضای مجازی به شدت برخورد می‌شود درباره شیر شتر و خواص بی‌نظیرش | سلامتی با طلای سفید صحرا ۳۰ هزار پایگاه اوقات فراغت تابستانه برای دانش‌آموزان برپا می‌شود بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی در انتظار صدور فیش‌های حقوقی خردادماه ۱۴۰۴
سرخط خبرها

انتقام مجازی از سوی کارمند اخراجی

  • کد خبر: ۱۲۳۲۳۳
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۲
انتقام مجازی از سوی کارمند اخراجی
تهدید‌های فضای سایبری همچون داستان‌های هزار و یکشب شده که هر روز با یک شکل و رنگ خودش را نشان می‌دهد و این بار دامن یک شرکت معروف مهندسی ساختمانی را در مشهد گرفت.

محمدجواد ابوعطا |شهرآرانیوز؛ مسئولان شرکت ناگهان متوجه شدند که صفحه اینستاگرامشان حذف شده است. صفحه‌ای که برای آن هزینه و توان زیادی صرف شده بود تا به ۲۰۰ هزار دنبال کننده برسد. بلافاصله اقدامات لازم آغاز شد، ظن و گمان اولیه وجود مشکلات امنیتی از سوی خود اینستاگرام بود که در چند وقت اخیر صفحات مجازی زیادی را به دلایل واهی بسته است. اما پیگیری‌ها نشان داد که مشکل داخلی است و اینستاگرام نقشی در از دسترس خارج شدن این صفحه نداشته است.

وقتی مسئولان شرکت مهندسی ساختمانی نتوانستند صفحه شان را به دست بیاورند با این احتمال که صفحه شان از سوی هکر‌ها بسته شده، دست به دامن پلیس فتای خراسان رضوی شدند. نماینده حقوقی این شرکت معروف با مراجعه به پلیس فتا در حالی برابر کارشناسان قرار گرفت که از افرادی ناشناس شکایت داشت و خواستار شناسایی و دستگیری این افراد بود. او در اظهاراتش اعلام کرد: شرکت ما در مشهد قرار دارد، اما مخاطبان زیادی در سراسر کشور صفحه مجازی ما را دنبال می‌کردند و با اعتمادسازی صورت گرفته حجم زیادی از سفارش هایمان از طریق همین صفحه به دست ما می‌رسید.

اما حدود سه هفته است صفحه از دسترس خارج شده و نمی‌دانیم دقیقا چه اتفاقی افتاده است. با اعلام شکایت نماینده این شرکت با دستور سرهنگ جواد جهانشیری، رئیس پلیس فتای خراسان رضوی، گروهی از کارشناسان این پلیس تخصصی تحقیقات خود را با تمرکز بر روی فضای سایبر آغاز کردند. بررسی‌ها ادامه یافت و مأموران متوجه شدند که حدود یک ماه قبل مسئول فضای مجازی این شرکت به دلایل نامعلومی اخراج شده و فرد دیگری جای او را گرفته است.

کارشناسان با این فرضیه که احتمالا ماجرای انتقام گیری از مسئولان شرکت در میان است، به سراغ فرد اخراج شده رفتند و او را به منظور پاسخگویی به چند پرسش به پلیس فتا منتقل کردند. هم زمان یافته‌هایی کشف شد که نشان می‌داد این فرد با دسترسی به صفحه مجازی شرکت، توانسته آن را از دسترس خارج کند، موضوعی که کارمند اخراجی آن را تکذیب کرد، اما در ادامه با توجه به یافته‌های بیشتر نقش او در این اقدام پررنگ‌تر و برای پلیس مسجل شد.

این فرد که نمی‌توانست مقابل مستندات موجود مقاومت کند در نهایت جرمش را پذیرفت و اعتراف کرد: وقتی دیدم بعد از سال‌ها تلاش و بالا آوردن صفحات مجازی شرکت به راحتی من را اخراج کردند قصد کردم از آن‌ها انتقام بگیرم. از آنجایی که می‌دانستم صفحه اینستاگرام برای شرکت بسیار مهم و حیاتی است و از سویی پس از برکناری من رمز صفحات را عوض نکرده بودند، اقدام به این کار کردم. با اعتراف متهم که مردی بیست و هشت ساله بود و پس از تشکیل پرونده این فرد به مقام قضایی معرفی شد تا به جرم او رسیدگی و ضرر و زیان شرکت نیز برآورد شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->