اژه ای: میزبانی بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای در ایران خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند وزیر خارجه روسیه: از تلاش‌های آمریکا در مذاکرات با ایران حمایت می‌کنیم آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: حشدالشعبی، محور مقاومت مردمی عراق عراقچی با وزیر خارجه چین دیدار کرد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سخنگوی کرملین: اختلافاتی میان آمریکا و اوکراین درباره جزئیات توافق صلح وجود دارد زلزله ۶.۲ ریشتری استانبول را لرزاند (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم لحظه زمین لرزه تشریح جزئیات توقف پروژه پتروشیمی میانکاله از سوی رئیس سازمان محیط زیست + فیلم مظفری: ۱۰ درصد از برق پاک کشور از خراسان رضوی تأمین می‌شود | تحول صنعت انرژی‌های پاک با بسته حمایتی ویژه دولت + فیلم جلسه هیئت دولت به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مذاکرات فنی ایران و آمریکا هم غیرمستقیم خواهد بود رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: پزشکیان خواستار محاکمه صادرکنندگان مجوز ساخت‌وساز پروژه پتروشیمی در میانکاله است السودانی با رهبر شیعیان سوریه در عراق دیدار کرد رئیس جمهور در مراسم تقدیر از برگزیدگان همایش کشوری آموزش علوم پزشکی شرکت کرد (سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) نخعی‌راد: کسی نمی‌تواند بدون قانونِ مجلس، تغییر ساعت رسمی کشور را اجرا کند وزارت خارجه چین: آمریکا نمی‌تواند هم به‌دنبال توافق باشد و هم اعمال فشار کند مراسم سالگرد شهادت سپهبد قرنی در تهران برگزار شد
سرخط خبرها

درباره مولوی مجیب الرحمان انصاری خطیب جنجالی هرات

  • کد خبر: ۱۲۳۹۰۲
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۷
  • ۶
درباره مولوی مجیب الرحمان انصاری خطیب جنجالی هرات
مولوی مجیب الرحمان انصاری خطیب مسجد جامع گازرگاه در هرات هدف اصلی انفجار امروز بود. انفجاری که بیش از ۵۰ کشته و زخمی برجای گذاشته است. اما چرا این مولوی که یکی از حامیان طالبان در غرب افغانستان بود، هدف قرار گرفت؟

گروه افغانستان | شهرآرانیوز؛ انفجار روز جمعه در مسجد گازرگاه هرات منجر به کشته شدن مولوی مجیب الرحمان انصاری شد.

مجیب الرحمن از روحانیون با گرایش سلفی و تکفیری در افغانستان بود که در سال های اخیر در مسجدی که امروز در آن ترور شد، همواره به ایراد خطبه علیه دولت وقت، طرفداری از طالبان، افراط در دینداری و مخالفت با حقوق ابتدایی زنان و آداب و رسوم فرهنگی می‌پرداخت و همین موضع‌گیری‌های تند او را به شهرت رسانده بود.

انتشار خبر کشته شدن مولوی مجیب الرحمان انصاری

بعد از انتشار خبر وقوع انفجار در هرات در مدت کوتاهی شایعه کشته شدن مولوی انصاری در این انفجار در صفحات شبکه‌های اجتماعی منتشر شد.

این انفجار که حوالی ظهر در نزدیکی درب ورودی مسجد گازرگاه هرات به وقوع پیوست. لحظاتی بعد سخنگوی والی طالبان در هرات خبر کشته شدن مجیب الرحمان انصاری در این انفجار را تایید کرد.

گفته می‌شود که در این انفجار علاوه بر مجیب الرحمان انصاری 20 تن دیگر از جمله یکی از برادرانش نیز در این انفجار کشته شده‌اند.

همچنین محمود شاه رسولی، سخنگوی فرماندهی پلیس طالبان در هرات اعلام نمود که عامل انفجار فردی انتحاری بوده است و در هنگام بوسیدن دست مولوی انصاری خود را منفجر کرده است.

سخنگوی طالبان ترور انصاری را جنایت بزرگ خواند

ذبیح الله مجاهد سخنگوی طالبان ساعتی بعد از کشته شدن این مولوی حامی طالبان در پیامی کشته شدن انصاری را تسلیت گفت.

مجاهد در پیام توئیتری خود انصاری را عالم مطرح دینی و شخصیت دلیر افغانستان یاد کرد و تاکید کرد که  طالبان از عاملان این اتفاق انتقام خواهند گرفت.

اندکی بعد از نشر پیام توییتری مجاهد شعری را هم در باره کشته شدن مولوی انصاری در صفحه خودش منتشر کرد.

درباره مولوی مجیب الرحمان انصاری خطیب جنجالی هرات

کشته شدن انصاری در حالی رخ داده است که در روز گذشته نیروهای طالبان در عملیاتی در هرات 3 نیروی داعش را کشته بودند.

حضور ملابرادر همزمان با انفجار در هرات

در حالی که خبر کشته شدن مجیب الرحمان انصاری توسط طالبان تایید شد. برخی منابع خبر  اعلام کرده‌اند که ملا بردار نیز دقایقی قبل از انفجار با او در یک جلسه اقتصادی دیدار کرده است.

درباره مولوی مجیب الرحمان انصاری خطیب جنجالی هرات

سر مخالفان طالبان را باید زد

جمله بالا در کنار صدها جمله ای که انصاری در مورد مخالفین طالبان گفته است از جملات ماندگار او در اذهان مردم افغانستان است.

انصاری در سال‌های اخیر با اتخاذ مواضع قاطع در حمایت از طالبان  اقدام به انتقاد از مخالفین این جریان می‌نمود.

او در نشست علمای حامی طالبان در کابل که حدود 2 ماه پیش برگزار شد، در سخنانی از طالبان حمایت کرد و گفت: «باید مجموع علمای سرتاسری تمام افغانستان به این فتوا همه باید صدا بلند کنند، کسی که در مقابل حکومت اسلامی (طالبان) ما قد علم می‌کند باید سر زده (بریده) شود و از بین برود.»

سال گذشته نیز در روزهایی اسماعیل خان از رهبران جهادی افغانستان در هرات در مقابل طالبان ایستاد مجیب الرحمان انصاری از او خواسته بود که با طالبان نجنگد و تسلیم شود.

اسماعیل خان در مصاحبه‌ای گفته بود که علمای افراطی در هرات، وی را از مقابله با طالبان بر حذر داشته‌اند.

پرونده زندگی مجیب الرحمان انصاری امروز بسته شد او در سالهای گذشته همواره سخنرانی های تندی علیه نظام پیشین، زنان و مذاهب و آداب و رسوم داشت.

هرچند که به نظر می‌رسد در ساعات آینده داعش مسئولیت این حمله را به دوش خواهد گرفت، اما ترور او در زمانی انجام شده است که ملاعبدالغنی برادر معاون رئیس الوزرای طالبان از برقرار امنیت در غرب افغانستان سخن گفته بود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۱۹:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۲
0
1
طالبان و دانش هردو تکفیری وهابی،افراطی مرتجع و دور از منطق و انسانیت و جهالت محض و دوروی یک سکه و ازیک قماش هستند.
مقدم
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۳۰ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۳
3
0
اناالله اناعلیه راجعون خداوند مولوی شهیدمجیب الرحمان انصاری رامقفرت نماید وباصالحین جنت الفردوس همراه وهمنشین بگرداند امین یارب العالمین
اکبر ملکوتی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۳
0
2
سلام درآ ن دنیا هرکس جوابکوی اعمال خودش است خدا عالمه نباید الکی تهمت زد پسرمن هم ازمن اطاعت نکرد کناه من چیه اصلا حتی پسر مرجع عالیقدر هم باشد کناهش پای خودش است نه پدرش
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۵
2
0
خوشا به سعادتش خداوند نصیب ما هم بکند درجه شهادت را
عبدالله
Afghanistan
۰۲:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۸
3
0
هرکس که راجع به رهبر ما مولانا مجیب الرحمن انصاری عالم دلیر و شهید راه حق توهیق و تعقیر میکند اولآ که خداوند آنها را هدایت کند اگر لایق هدایت نیستدند خداوند برزگ آنها را محو و نابود بگرداند
بهروز قوامی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۵
1
0
در حد این نیستید که به مولانا حرفی بزنید اگر حرف هایش بر خلاف قران و سنت بود دلیل بیاورید اگر راست میگویید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->